Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağ kasığımda değişik bir ağrı var hiç böyle olmazdı yumurtlama döneminde bu ay bir değişik geçti benim artık hayırlısı önce Allah a dua edip istiyoruz sonra bir çare deneme hakkımız da hayırlısı ise inşallah bizlere nasip olur

Aynen elimzden gelini yapiyoruz gerisi rabbimin takdirine kalmis cnm onceki yazismalari oku cnm

Canım sen başka neler yaptın denemede birde ben 3 saatte bir mi yapayım artık gece mi yapayım 5 tane testim varda
Cnm esin ve 2 rekat namaz kil
Sert türk kahvesi icir eşine
Esin bolgese duş alsin
Erkek bebek duasi yap
cnm aklima gelenler bunlar
Canim sen piktemi deneme yapacaksin yoksa ilk silinmede mi ona gore ayarla testini

Cnm esin ve 2 rekat namaz kil
Sert türk kahvesi icir eşine
Esin bolgese duş alsin
Erkek bebek duasi yap
cnm aklima gelenler bunlar
Canim sen piktemi deneme yapacaksin yoksa ilk silinmede mi ona gore ayarla testini
Sen nasıl yaptın canım genelde hep ilk silinmeye başlayınca yapan var ama bu gece olmaz sanırım eşimde yarın işte evde çocuklar anca yarın akşam tabi kaçmaz sa

Sen nasıl yaptın canım genelde hep ilk silinmeye başlayınca yapan var ama bu gece olmaz sanırım eşimde yarın işte evde çocuklar anca yarın akşam tabi kaçmaz sa
Cnm benim deneme yaptigim ay pik ve catlama cok uzun sürdü onun icin ben ilk acilmada denedim
Bazi arkadaslaromiz pik ve catlama arasi kisa sürdüğü icin pikte yaptilar

Sağol canım bende ilk kez test yapıyorum bu tipini okudum netten baktım falan eşim 1 aydır keçi boynuzu özü,muz,avakoda ve et yemeye dikkat ediyor ilk kızım da yeni evli idik sık ilişki ile kaldım ikinci kızım da adetim bitti birşey olmaz dedik 1 geceden hamile kalmışım eşim 3 hiç istemiyor du biranda büyüdüler deneyelim dedik biri 11 biri 7 yaşında hayırlısı Hakkımızda nasipte varsa bizde yaşarız inşallah

Selamun aleyküm kızlar ben de uzun zamandır burayı takip ediyorum iki kızım var nin Kaç aydır kendimi ovu testiyle takip ettim her seferinde ultra pikten en fazla 6 saat sonra çatlıyordu bu ayda takip ettim dün gece 3 de ultra pik yaptı deneme yaptık eşim sabah erken işe gidecekti pikle çat arası kısa olduğu için kaçmasın diye ultra pikken denedik ama maalesef bugün gün boyu 3 saat arayla test yapıyorum hala t c den koyu napmalıyım sizce tekrar deneme yapalım mı nolur bi akıl verin

Ben pikken yaptım uzun sürdü çat olması açılmada deneme yapmadığıma pişmanım, bence çatlama olunca deneme yapın yeni sperm olsun. Ben tek denemede kaldım benim 3.cü kızım geliyor yinede içinizden geldiği gibi yapın olduktan sonra Allah'a teslim olun hayırlısını isteyin

İkinci kızım daha küçük ama yaşım biraz büyük ve son ni hakkım var çocuk için o yüzden biraz acele ettik belki Rabbim hayırlı sağlıklı bi erkek evlat nasip eder diye böyle olunca da çok üzüldüm ama herşey Rabbimden

Canim hakkında hayirlisi buymuş belkide sen elinden geleni yaptin bizler uğraşıyoruz emek veriyoruz hersey Rabbimin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…