- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.081
Ya ne guzel dedin Allah soyletti galiba insllah cnm oglum olacagi haberi alirimOğlun olacak sanırım inşallah bana da kısmet olur dua et canım bana da adım Elif
B Beybipattis R rana20 L Lilarengim120.30 da tekrar yapıcam silikleşinde deneyeyim dedim ama bilmiyorum senin cinsiyet belli mi canım Allahıma dua ediyorum bol bol inşallahgönlğmdekini nasip eder
Eki Görüntüle 2890003
İnşallah canımYa ne guzel dedin Allah soyletti galiba insllah cnm oglum olacagi haberi alirim
Aynen elimzden gelini yapiyoruz gerisi rabbimin takdirine kalmis cnm onceki yazismalari oku cnmSağ kasığımda değişik bir ağrı var hiç böyle olmazdı yumurtlama döneminde bu ay bir değişik geçti benim artık hayırlısı önce Allah a dua edip istiyoruz sonra bir çare deneme hakkımız da hayırlısı ise inşallah bizlere nasip olur
Vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkürler canım Allahım istediğin haberi almaya nasip etsinAynen elimzden gelini yapiyoruz gerisi rabbimin takdirine kalmis cnm onceki yazismalari oku cnm
Allah razı olsun cnmVakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkürler canım Allahım istediğin haberi almaya nasip etsin
Canım sen başka neler yaptın denemede birde ben 3 saatte bir mi yapayım artık gece mi yapayım 5 tane testim vardaAllah razı olsun cnmyardimci olabildiysem ne mutlu bana
rabbim hepimizin kalbindeki dualarini kabul etsin
Cnm esin ve 2 rekat namaz kilCanım sen başka neler yaptın denemede birde ben 3 saatte bir mi yapayım artık gece mi yapayım 5 tane testim varda
Sen nasıl yaptın canım genelde hep ilk silinmeye başlayınca yapan var ama bu gece olmaz sanırım eşimde yarın işte evde çocuklar anca yarın akşam tabi kaçmaz saCnm esin ve 2 rekat namaz kil
Sert türk kahvesi icir eşine
Esin bolgese duş alsin
Erkek bebek duasi yap
cnm aklima gelenler bunlar
Canim sen piktemi deneme yapacaksin yoksa ilk silinmede mi ona gore ayarla testini
Cnm benim deneme yaptigim ay pik ve catlama cok uzun sürdü onun icin ben ilk acilmada denedimSen nasıl yaptın canım genelde hep ilk silinmeye başlayınca yapan var ama bu gece olmaz sanırım eşimde yarın işte evde çocuklar anca yarın akşam tabi kaçmaz sa
Internet yaziyor cnm erkek bebek duasi diye yaz çıkarErkek bebek duası hangisi sizin
Ben pikken yaptım uzun sürdü çat olması açılmada deneme yapmadığıma pişmanım, bence çatlama olunca deneme yapın yeni sperm olsun. Ben tek denemede kaldım benim 3.cü kızım geliyor yinede içinizden geldiği gibi yapın olduktan sonra Allah'a teslim olun hayırlısını isteyinSelamun aleyküm kızlar ben de uzun zamandır burayı takip ediyorum iki kızım var nin Kaç aydır kendimi ovu testiyle takip ettim her seferinde ultra pikten en fazla 6 saat sonra çatlıyordu bu ayda takip ettim dün gece 3 de ultra pik yaptı deneme yaptık eşim sabah erken işe gidecekti pikle çat arası kısa olduğu için kaçmasın diye ultra pikken denedik ama maalesef bugün gün boyu 3 saat arayla test yapıyorum hala t c den koyu napmalıyım sizce tekrar deneme yapalım mı nolur bi akıl verin
Canim hakkında hayirlisi buymuş belkideBen pikken yaptım uzun sürdü çat olması açılmada deneme yapmadığıma pişmanım, bence çatlama olunca deneme yapın yeni sperm olsun. Ben tek denemede kaldım benim 3.cü kızım geliyor yinede içinizden geldiği gibi yapın olduktan sonra Allah'a teslim olun hayırlısını isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?