Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Insllah canim tam sevinemiyorum netleşmediği icin sağlıkla hayirla erkek bebek dediginide duyarim inşllah
Rabbim hayirlisi ile sana ve tum isteyen arkadaslarima nasip.etsin canim
Amin kuzum Allah razı olsun haklısın valla bana erkek bile dese doğana kadar inanamam gibi geliyor inşaallah allahım yaşatsın o günleri hepimize

Amin kuzum Allah razı olsun haklısın valla bana erkek bile dese doğana kadar inanamam gibi geliyor inşaallah allahım yaşatsın o günleri hepimize
Demi canim doğana insan inanamaz inşallah olurdA oğluşlarimiz hayirlisi ile o mutlu ani yaşarız

merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum, yeni erkek haberleri var, hayırlı olsun, çok sevindim. B Beybipattis in dediği yoğun adet sonrası deneme düşünüyorum. O tutturdu, başka deneyip tutturan var mı bu şekilde?

M Maviayyy canım seninde yoğun kanamalı adet sonrası tuttu dimi?

Evet cnm kanamam çok olmuştu
Test yaptin mi canim
Yok kuzum bu sabah yapmadım yarın kan sonucum çıkacak zaten yarın sabah bir daha test yaparım. Negatif görünce üzülüyorum içimden gelmedi bugün. Adet olmadım henüz aylardır duphaston ilacı bıraktıktan sonra ikinci günü hemen gelirdi bu ay 6 gün geçti üstünden olmadım henüz. Bat 29 temmuzdu o da geçti bilmiyorum ya belirsizlik içinde kaldım hayırlısıyla şu kan sonucumu göreyim.

Kızlar merhaba, ovulasyon testi ile hamile kalanlar çatlama tarihi ve saati verebilirler mi? Ay konumuna göre cinsiyete bakalım..
Cinsiyeti belli olanlar da bakalım tutacak mı?

Erkekti değil mi cnm senin de. Ben eski süper annelerde de vardım, ozaman tersi söylenmişti, bu da çürümüş oldu. Hadi bakalım darısı başımıza diyelim ozaman. Sağlıkla al kucağına
Erkeğe benziyor dedi cnm tam netleşmedi cnm
Amin cnm rabbim hepimize bu duyguyu yasamayi nasip etsin

Ya insllah hamilesindir cnm senin icin dua ediyorum kan sonucun cikmadi mi cnm e nabizda belli olur

kizlar ovulasyon testi yorumlar misiniz ben çok kararsiz kaldım

Eklentiler

• 20210801_195714.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
Ya insllah hamilesindir cnm senin icin dua ediyorum kan sonucun cikmadi mi cnm e nabizda belli olur
Amin canım benim Allah razı olsun takip ediyorum sistemden çıkmamış henüz yarın anca girerler araya hafta sonu girdi diye böyle uzadı

T çizgisi hiç.kopkoyu olmadi

Eklentiler

• 20210801_193357.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…