- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.261
Amin kuzum Allah razı olsunInsllah canim tam sevinemiyorum netleşmediği icin sağlıkla hayirla erkek bebek dediginide duyarim inşllah
Rabbim hayirlisi ile sana ve tum isteyen arkadaslarima nasip.etsin canim
Demi canimAmin kuzum Allah razı olsunhaklısın valla bana erkek bile dese doğana kadar inanamam gibi geliyor inşaallah allahım yaşatsın o günleri hepimize
Amin kuzum yaşayacağız Allah’ın izniyle inanıyoruzDemi canimdoğana insan inanamaz inşallah olurdA oğluşlarimiz hayirlisi ile o mutlu ani yaşarız
merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum, yeni erkek haberleri var, hayırlı olsun, çok sevindim. B Beybipattis in dediği yoğun adet sonrası deneme düşünüyorum. O tutturdu, başka deneyip tutturan var mı bu şekilde?Erkek bebek isteyenler topiginde okumuştum geçmiş yıllarda.hani adet oluruz bir ay daha az kanamalı geçer diğer ay daha ağır geçer.benim böyleydi yani çoğu kadın böyleymiş.erkek bebek içinde yoğun kanama sonrası yumurtlama da deneme öneriliyor.ben buna dikkat ederek hamile kaldım canlar
Hadi inşallah darısı sizlere olsun canlarım.merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum, yeni erkek haberleri var, hayırlı olsun, çok sevindim. B Beybipattis in dediği yoğun adet sonrası deneme düşünüyorum. O tutturdu, başka deneyip tutturan var mı bu şekilde?
M Maviayyy canım seninde yoğun kanamalı adet sonrası tuttu dimi?merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum, yeni erkek haberleri var, hayırlı olsun, çok sevindim. B Beybipattis in dediği yoğun adet sonrası deneme düşünüyorum. O tutturdu, başka deneyip tutturan var mı bu şekilde?
Evet cnm kanamam çok olmuştu
Yok kuzum bu sabah yapmadım yarın kan sonucum çıkacak zaten yarın sabah bir daha test yaparım. Negatif görünce üzülüyorum içimden gelmedi bugün.Evet cnm kanamam çok olmuştu
Test yaptin mi canim
Amin canımHadi inşallah darısı sizlere olsun canlarım.
Erkekti değil mi cnm senin de. Ben eski süper annelerde de vardım, ozaman tersi söylenmişti, bu da çürümüş oldu. Hadi bakalım darısı başımıza diyelim ozaman. Sağlıkla al kucağınaEvet cnm kanamam çok olmuştu
Test yaptin mi canim
Erkeğe benziyor dedi cnm tam netleşmedi cnmErkekti değil mi cnm senin de. Ben eski süper annelerde de vardım, ozaman tersi söylenmişti, bu da çürümüş oldu. Hadi bakalım darısı başımıza diyelim ozaman. Sağlıkla al kucağına
Ya insllah hamilesindir cnm senin icin dua ediyorum kan sonucun cikmadi mi cnm e nabizda belli olurYok kuzum bu sabah yapmadım yarın kan sonucum çıkacak zaten yarın sabah bir daha test yaparım. Negatif görünce üzülüyorum içimden gelmedi bugün.Adet olmadım henüz aylardır duphaston ilacı bıraktıktan sonra ikinci günü hemen gelirdi bu ay 6 gün geçti üstünden olmadım henüz. Bat 29 temmuzdu o da geçti bilmiyorum ya belirsizlik içinde kaldım hayırlısıyla şu kan sonucumu göreyim.
Amin canım benim Allah razı olsunYa insllah hamilesindir cnm senin icin dua ediyorum kan sonucun cikmadi mi cnm e nabizda belli olur
Canim.benim testlere bakar misinBenim daha var yumurtlamaya belki sen erken yumurtalarsin ağrın başladıysa
2 saat önceden cay çorba su kesiyorum 2 saatlik idrarla yapiyorum testimi
Canim tarih ve saat yazsan daha iyi açıklarız hangisi ne zaman yapildiCanim.benim testlere bakar misin
İkinci sıradaki testin koyu cikmis ama saat falan yazsan daha iyiydiT çizgisi hiç.kopkoyu olmadi
Canim daha olmamışki yumurtlamaİkinci sıradaki testin koyu cikmis ama saat falan yazsan daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?