- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.281
T çizgisi çok koyu olması lazimCanim daha olmamışki yumurtlama
Cnm.idrari fazlami koyuyorsun birde kacinci gunun sanki daha koyulasmamis ikinci cizginkizlar ovulasyon testi yorumlar misiniz ben çok kararsiz kaldım
Bekle koyulasir daha son adet adet tarihin neT çizgisi hiç.kopkoyu olmadi
Dur ben güzelce yazıp atayım sana canımT çizgisi çok koyu olması lazim
Evet benim 22 temmuz adetti 2 gunfalan var daha yumrtlamaya benimBen geç yumutluyorum yazdım ya hani hatta beraber yumurtlayacagiz galiba demiştik
Son adet 13 temmuzBekle koyulasir daha son adet adet tarihin ne
Ben bekliyorum da adamı yedirip durdum o nasıl.bekleyecek bilmem.Bekle koyulasir daha son adet adet tarihin ne
YUmurtalamGününü az çok tahmin etmen lazım canim cinsel perhiz ona göre yapacaksınBen bekliyorum da adamı yedirip durdum o nasıl.bekleyecek bilmem.
Attığın testlerde t koyu olmamış sıvı alımına dikkat ettinmiBen bekliyorum da adamı yedirip durdum o nasıl.bekleyecek bilmem.
Ettim hatta susuzluktan öleceğim.Attığın testlerde t koyu olmamış sıvı alımına dikkat ettinmi
T çizgisi 2 güne kalmaz koyulasacak yarın yine bu saatte yapicam testimi
Iste canim durum bu bendeYinede benden daha tecrubeli arkadaslar var onlarda yardim ederler cnm
Canim.bu testlerde pik olmamis yinede arkadaslarda baksin geç yumurtluyorsan daha var o zamanIste canim durum bu bende
Hep aynı saatlerde yapmadım acaba ondan mi oldu böyleT çizgisi 2 güne kalmaz koyulasacak yarın yine bu saatte yapicam testimi
Akinti bendede var şu an ama benim daha var yumurtlamama meselaSuan sol yumurtaligim öyle ağrıyor ki dün de bugün de akinti cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?