- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.301
Belkide kaçırdın dikkatli yapman lazımdıHep aynı saatlerde yapmadım acaba ondan mi oldu böyle
O zaman beklemeye devamCanim.bu testlerde pik olmamis yinede arkadaslarda baksin geç yumurtluyorsan daha var o zaman
Kaçırmış da olabilirim demi ama kasiklarim yeni başladı ağrımaya genelde ağrıyor catlayinca agri yok oluyorBelkide kaçırdın dikkatli yapman lazımdı
Kendini en iyi sen bilirsin cnm bekle belki t koyulasirO zaman beklemeye devam
Kaçırmış da olabilirim demi ama kasiklarim yeni başladı ağrımaya genelde ağrıyor catlayinca agri yok oluyor
Simdi.bir test daha yapacagimKendini en iyi sen bilirsin cnm bekle belki t koyulasir
Simdi.yaptim. 5 saatlik susuzluk sıvı alımı olmadanKendini en iyi sen bilirsin cnm bekle belki t koyulasir
4damla canimCnm.idrari fazlami koyuyorsun birde kacinci gunun sanki daha koyulasmamis ikinci cizgin
3 damla koyuyorum o yüzden 13. Gün testin bozulmuş 4 damla fazlaİdrar 4 damla.koyuyorum canim.cok mu ben bundan öncekilerden cubuk.gibi olanlardan kullanmıştım onyuzden bunda acemi oldum
4 damla fazla ben 3 damla yada 2 damla koyuyordum birde 3 saat bir yap testini cok susuz kalma yaniltabilir testler4damla canim
Eyvah ben o zaman bu ay kaçırdım mı4 damla fazla ben 3 damla yada 2 damla koyuyordum birde 3 saat bir yap testini cok susuz kalma yaniltabilir testler
Sen devam et cnm insllah kaçmamıştır diğer aylar kacinda oluyor yum onu dikkat ederek devam etEyvah ben o zaman bu ay kaçırdım mı
Canım testin pike geçmiş görünüyor. 3 saate bir devam et gayet güzel ilerliyor
Insallah canimCanım testin pike geçmiş görünüyor. 3 saate bir devam et gayet güzel ilerliyor
Canim pik olmuş görünüyor teste devam et 3 saat bir
Tmm canim.oyle yapicam inşallahCanim pik olmuş görünüyor teste devam et 3 saat bir
3 saatte bir teste devam et canım. Rabbim rast getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?