- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.321
Amiin canim Allah razı olsun3 saatte bir teste devam et canım. Rabbim rast getirsin inşallah
Evet ultra pik ama senin hemen açılıyor muydu önceki aylarda. Bazılarının ultra pik çok uzun sürüyor.ben öğlen 12 de ilk ultra pik gördüm gece 12 de hala ultra pikti öyle denedim arkasından çatladı zaten 4 saat sonra.Kizlar ultra pik dimi böyleyken denicektim ama akşam geç kalirmi deneme
Benimde senin gibi aynı canim ultra pik uzun sürmüyorEvet ultra pik ama senin hemen açılıyor muydu önceki aylarda. Bazılarının ultra pik çok uzun sürüyor.ben öğlen 12 de ilk ultra pik gördüm gece 12 de hala ultra pikti öyle denedim arkasından çatladı zaten 4 saat sonra.
Sen 3 saate devam et canım benimki gibiyse akşam deneme uygun olur.testin inşallah pik devam eder hemen catlamazBenimde senin gibi aynı canim ultra pik uzun sürmüyor
Canım bence akşama geç kalmış olmazsın sen devam et testeKizlar ultra pik dimi böyleyken denicektim ama akşam geç kalirmi deneme
Insallah canim devam ediyorumCanım bence akşama geç kalmış olmazsın sen devam et teste
Canım devam et deneme yapacaksın sanırım sıkı takip yap çok koyu olunca 2satte bir test yap.yarim bardak su iç test yaptıktan sonra.aallah işini rasgetirsinKizlar doğru gidiyorum dimi 3 saatte bir yapmaya baslicam sizde test bi bakın lutfen
Canim son testim saat 14.00te yaptığımı gordunmu çok koyu olmus degilmiCanım devam et deneme yapacaksın sanırım sıkı takip yap çok koyu olunca 2satte bir test yap.yarim bardak su iç test yaptıktan sonra.aallah işini rasgetirsin
Evet canım 2saatte bir yapCanim son testim saat 14.00te yaptığımı gordunmu çok koyu olmus degilmi
bu 3 saate bir testi yapmak hiç aklıma gelmemişti. Ben de bu ay öyle deneyeyim.Canım devam et deneme yapacaksın sanırım sıkı takip yap çok koyu olunca 2satte bir test yap.yarim bardak su iç test yaptıktan sonra.aallah işini rasgetirsin
Pik görünüyor.
Tekrar yaptın mı test canım.ne durumdasın
Tekrar yaptın mı test canım.ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?