- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.341
En son 17 de yapmışsın akşam 22 ye kadar 5 saat geçmiş olacak.keske 20 de yapsaydın bir test daha. Ben bakarım sana inşallahCanım 1 saat sonra yapicam başım çok agriyo
susuzluktan 8 de idrara çıktım için 2 saatlik idrarla yapim diye saat 22.00 de yapicam testi bakarsın olurmu canim
En son 17 de yapmışsın akşam 22 ye kadar 5 saat geçmiş olacak.keske 20 de yapsaydın bir test daha. Ben bakarım sana inşallah
Hala pik canim eğer önceki aylardan eminsen catlamak üzere diyorsan deneme yap derim.yada 12 de tekrar test yap ona göre karar ver. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.Rabbim isteyen herkesle birlikte sana da erkek bebeği nasip etsin inşallah
12 de yine yapicam canim çatlama dedigin sey t hafif açılmıştı dimi seninki oyleydiHala pik canim eğer önceki aylardan eminsen catlamak üzere diyorsan deneme yap derim.yada 12 de tekrar test yap ona göre karar ver. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.Rabbim isteyen herkesle birlikte sana da erkek bebeği nasip etsin inşallah
Hayır ben ultra pikte denedim. 4 saat sonra t silinmişti.yani çatlamışti.12 de yine yapicam canim çatlama dedigin sey t hafif açılmıştı dimi seninki oyleydi
Canım senin yum çatlamış en son 21. 55 te yaptığın test c ile eşitlenmiş. Bence vakit kaybetme deneme yap derim ben ama yine sen bilirsin
Gebelik yokmuş canım beta 1.20 çıkmış neden adet olmuyorum onu düşünüyorum ve üzgünüm.Tazeanneeee canım ne yaptın?
Yaa hayırlısı olsun kuzum. Denemeye devam yılmak yok. Gecikme normalde olmazdı senin değil mi ? Olmazsa doktora gidersinGebelik yokmuş canım beta 1.20 çıkmış neden adet olmuyorum onu düşünüyorum ve üzgünüm.
Hiç olmadı hemde ondan diyorum acaba kist mi oluştu böyle bir şey olunca adet olunmuyor mu?Yaa hayırlısı olsun kuzum. Denemeye devam yılmak yok. Gecikme normalde olmazdı senin değil mi ? Olmazsa doktora gidersin
Tmm canim deneme yapıyorumCanım senin yum çatlamış en son 21. 55 te yaptığın test c ile eşitlenmiş. Bence vakit kaybetme deneme yap derim ben ama yine sen bilirsin
Hiç bilmiyorum ki canım ya. İnşallah gelir biran evvel de önüne bakarsın bir daha ki yumurtaya hazırlıkHiç olmadı hemde ondan diyorum acaba kist mi oluştu böyle bir şey olunca adet olunmuyor mu?
Tekrar test yaptın mı canım ne durumdasın.hadi inşallah duanizi edinTmm canim deneme yapıyorum
Zamanlaman bence çok güzel oldu.insallah oğluna hamile kalırsın canım. Hep dua ediyorum buradaki bütün kardeşlerimeCanim t cizgisi c ile esitlenmiş denemeyi yaptikaçılıyor rananın dediği gibi sen hamilesin duan kabul olur dua et nolur
Ya cnm benim üzülme inşallah hamile olacaksinGebelik yokmuş canım beta 1.20 çıkmış neden adet olmuyorum onu düşünüyorum ve üzgünüm.
Hadi hayirlisi olsunn bakalim saglikla oğluna hamile kalirsin inşllahCanim t cizgisi c ile esitlenmiş denemeyi yaptikaçılıyor rananın dediği gibi sen hamilesin duan kabul olur dua et nolur
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim kaderine erkek evlat yazmış olsun inşallahCanim t cizgisi c ile esitlenmiş denemeyi yaptikaçılıyor rananın dediği gibi sen hamilesin duan kabul olur dua et nolur
Saol cnmZamanlaman bence çok güzel oldu.insallah oğluna hamile kalırsın canım. Hep dua ediyorum buradaki bütün kardeşlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?