Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
merhaba kızlar uzun zamandır yokum.bakıyorum gebeler çoğalmış maşallah hatırlarsanız en son dış gebelik geçirmiştim.ve malesef o zaman iki doz kemoterapi ilacı vermelerine ragmen bebek sol tüpte gözüktü.kalp atışı bile vardı.ve ikinci doz ilaçtan sonra iç kanama geçirerek acil ameliyata alındım.açık sezeryanla sol tüpümü aldılar.ölümden döndüm.çok şükür yaşadığıma seviniyorum.iki kızımla yetinmeye karar verdim.yinede Allah bilir.hata kaza ile kalırsam yine olur tabi büyük konuşmayayım.sizleri bir ziyaret edeyim dedim.baktım ki hamileler çoğalmış maşallah.kimlerin oğlu kimlerin kızı oluyor.kimlerin yaptıkları tuttu kimler buna rağmen kız oldu yine diyor merak ettim.hepinize sağlıklar dilerim :*

Cnm cok çok geçmiş olsun tekrardan rabbim evlatlarını sana bağışlamış başından neler geçmiş herşeyin başı sağlık cnm rabbim herseyi gonlune gore versin cnm hakkinda herseyin hayirlisi olsun

Benide ekler misiniz acaba kız istiyorum ama ne yapacağımı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…