- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.361
Amiin cnmHadi hayirlisi olsunn bakalim saglikla oğluna hamile kalirsin inşllah
Saol cnm benimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim kaderine erkek evlat yazmış olsun inşallahilk önce hamileyim sonra da oğlum oluyor haberlerini alırız inşallah
Cnm cok çok geçmiş olsun tekrardan rabbim evlatlarını sana bağışlamış başından neler geçmiş herşeyin başı sağlık cnm rabbim herseyi gonlune gore versin cnm hakkinda herseyin hayirlisi olsunmerhaba kızlar uzun zamandır yokum.bakıyorum gebeler çoğalmış maşallah hatırlarsanız en son dış gebelik geçirmiştim.ve malesef o zaman iki doz kemoterapi ilacı vermelerine ragmen bebek sol tüpte gözüktü.kalp atışı bile vardı.ve ikinci doz ilaçtan sonra iç kanama geçirerek acil ameliyata alındım.açık sezeryanla sol tüpümü aldılar.ölümden döndüm.çok şükür yaşadığıma seviniyorum.iki kızımla yetinmeye karar verdim.yinede Allah bilir.hata kaza ile kalırsam yine olur tabi büyük konuşmayayım.sizleri bir ziyaret edeyim dedim.baktım ki hamileler çoğalmış maşallah.kimlerin oğlu kimlerin kızı oluyor.kimlerin yaptıkları tuttu kimler buna rağmen kız oldu yine diyor merak ettim.hepinize sağlıklar dilerim :*
Gitcem canım bir hafta daha bekleyeyim belki stresten falan gecikmiştir.Ya cnm benim üzülme inşallah hamile olacaksinbir kadin doğum doktoruna gitsen mi acaba sebebi neymiş
Benide ekler misiniz acaba kız istiyorum ama ne yapacağımı anlamadımMerhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy hamile
@buketxxx
@Ecrin7325
Expresso
L Lilarengim1
Tazeanneeee
R rana20
@Kahverengitoka
@Zeyno19
@Hayallerimmm3. Hamile erkek
@Ruveydam2015
wenn
@Birbilsem1132 hamile. Erkek
@f1983 Hamile
Inşallah cnm hamilesindir dua ediyorum senin için guzel haber alirsinGitcem canım bir hafta daha bekleyeyim belki stresten falan gecikmiştir.
Canım biz erkek Bebek için uğraşıyoruz çoğumuzun zaten 2,3 kızı varBenide ekler misiniz acaba kız istiyorum ama ne yapacağımı anlamadım
Yok canim Allah gönlüne göre versinKizlar daha test yapmaya gerek yok dimi
oglan varCanım biz erkek Bebek için uğraşıyoruz çoğumuzun zaten 2,3 kızı var
Tmm cnmYok canim Allah gönlüne göre versin
Ay konumu da erkek gösteriyor,inşallah gönlündeki gelsin sağlıklaKizlar daha test yapmaya gerek yok dimi
Rabbim inşllah sanada hayirli sağlıklı evlat nasio etsin cnm insllah olursun anne niye umutsuz oluyorsun rabbim isteyen her kuluna bu duyguyu yasatsin en kisa zamanda sanaBende hayırlısı ile anne olabilecek miyim acaba?
8 aydır uğraşıyorum, biraz umutsuzluğa kapıldımRabbim inşllah sanada hayirli sağlıklı evlat nasio etsin cnm insllah olursun anne niye umutsuz oluyorsun rabbim isteyen her kuluna bu duyguyu yasatsin en kisa zamanda sana
Canim olur inşllah stres yapma yeter bol bol dua birde kafani dağıt baska birseylere odaklan olacak bak göreceksin8 aydır uğraşıyorum, biraz umutsuzluğa kapıldım
Sen ne kadar sürede pozitifi gördün?Canim olur inşllah stres yapma yeter bol bol dua birde kafani dağıt baska birseylere odaklan olacak bak göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?