Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sen ne kadar sürede pozitifi gördün?

İnşallah canım, 2 yıldır evliyiz. 8 aydır istiyoruz ama şu ara çoook istiyoruz.
Canim benim karisik biraz 1 yil icinde bir bos gebelik bir kimyasal yasadim subatta kimyasal oldu 4 ay sonra hamile kaldim sukur darisi senin basina inşllah
Canim olur biraz sabir lazim sadece rabbim ne zaman nasip etmisse ozaman olacaktir sadece kafan rahat olsun o zaman bir bakmissin beklemedin bir anda hamile kalmışsın
Ovulasyon testi kullaniyormusun yumurtlama zamani bilirsen daha kolay olur

Evet ilk ay öylesine denedim, 7 aydır da ovulasyon kullanıyorum. Kafayı rahat bırakmak biraz zor canım ya inan hiç elde değil. Sürekli buraya giriyorum belki bu da doğru değil. Rabbime bırakıyorum ne zaman nasibi varsa ozaman gelecek diyorum ama öte yandan üzüntüm de geçmiyor

İyiyim canım sen nasılsın?
Bu ay deneme olamıcak canım eşim şehir dışında yuma denk gelmicek büyük ihtimalle sen ne yaptın deneme yapacak mısın bu ay sen
Eylül başı kısmetse. Çatlatma iğnesi mi yoksa dr kontrolünde mi karar veremiyorum. Heryer yangın yeri, hep olumsuzluklar, bir yandan da ertelesem mi diyorum. Adetin düzene girdi mi senin? Son dönemde hamile kalanların oğlu olacak gibi.Darısı tüm isteyenlere İnşallah...

Canım Dr kontrolünde denesen mi acaba bu sefer sıkı bir takip yaptır test ile de kontrol et istersen. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım sende hamileyim ve oğlum oluyor haberini en kısa zamanda bize verirsin inşallah
Ben bu ay ilacı kullanmadım canım ilaç kullanırken düzenli oldu 3 aydır.

Benim de aklımdan öyle geçiyor ama ozamanki şartlara göre bakacağız. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Sırayla hepimiz aynı şeyleri yazarız İnşallah buraya

Kızlar uzun süredir giremiyorum. 4aylık olduk biz. M Maviayyy cinsiyet belli oldu mu canım
Masallah canim zaman ne cabuk geçiyor daha dun cinsiyeti öğreniyordun
Benimki belli olmadi daha cnm 2 hafta sonra gidecegem bakalim ne diyecek domtor tahminde bulundu ama net değil

Masallah canim zaman ne cabuk geçiyor daha dun cinsiyeti öğreniyordun
Benimki belli olmadi daha cnm 2 hafta sonra gidecegem bakalim ne diyecek domtor tahminde bulundu ama net değil
Sorma canım valla ya. Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah erkek tahmininde mi bulundu

Sorma canım valla ya. Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah erkek tahmininde mi bulundu
Amin cnm benim evet erkek tahmininde bulundu insallah gitmeme net erkek olduğunu söyler kuzum bu sevinci yaşarım bende

Ay çok sevindim hadi inşallah canım ❤ ben olamadım isteyen herkes olsun. Bana nasip değilmiş diyorum
Ya kuzum benim Allah razi olsun cnm
Amin cnm amin çokça
Bizim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim
Canim benim insallah oğulun gibi damatlarin olur cnm belki kizlarin büyüdükten sonra tekrar istersin bir bebis cnm
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin

Kızlar merhaba, ovulasyon testi ile hamile kalanlar çatlama tarihi ve saati verebilirler mi? Ay konumuna göre cinsiyete bakalım..
Cinsiyeti belli olanlar da bakalım tutacak mı?
9 mayıs çatlama olmuştu gündüz öğle saatlerinde idi. Doktor %90 erkek diyor bak bakalım doğru çıkıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…