- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.381
YaaaAy konumu da erkek gösteriyor,inşallah gönlündeki gelsin sağlıkla
Canim benim karisik biraz 1 yil icinde bir bos gebelik bir kimyasal yasadim subatta kimyasal oldu 4 ay sonra hamile kaldim sukur darisi senin basina inşllahSen ne kadar sürede pozitifi gördün?
İnşallah canım, 2 yıldır evliyiz. 8 aydır istiyoruz ama şu ara çoook istiyoruz.
Evet ilk ay öylesine denedim, 7 aydır da ovulasyon kullanıyorum. Kafayı rahat bırakmak biraz zor canım ya inan hiç elde değil. Sürekli buraya giriyorum belki bu da doğru değil. Rabbime bırakıyorum ne zaman nasibi varsa ozaman gelecek diyorum ama öte yandan üzüntüm de geçmiyorCanim benim karisik biraz 1 yil icinde bir bos gebelik bir kimyasal yasadim subatta kimyasal oldu 4 ay sonra hamile kaldim sukur darisi senin basina inşllah
Canim olur biraz sabir lazim sadece rabbim ne zaman nasip etmisse ozaman olacaktir sadece kafan rahat olsun o zaman bir bakmissin beklemedin bir anda hamile kalmışsın
Ovulasyon testi kullaniyormusun yumurtlama zamani bilirsen daha kolay olur
İyiyim canım sen nasılsın?
Eylül başı kısmetse. Çatlatma iğnesi mi yoksa dr kontrolünde mi karar veremiyorum. Heryer yangın yeri, hep olumsuzluklar, bir yandan da ertelesem mi diyorum. Adetin düzene girdi mi senin? Son dönemde hamile kalanların oğlu olacak gibi.İyiyim canım sen nasılsın?
Bu ay deneme olamıcak canım eşim şehir dışında yuma denk gelmicek büyük ihtimallesen ne yaptın deneme yapacak mısın bu ay sen
Maşallah Allah bağışlasın
Canım Dr kontrolünde denesen mi acaba bu seferEylül başı kısmetse. Çatlatma iğnesi mi yoksa dr kontrolünde mi karar veremiyorum. Heryer yangın yeri, hep olumsuzluklar, bir yandan da ertelesem mi diyorum. Adetin düzene girdi mi senin? Son dönemde hamile kalanların oğlu olacak gibi.Darısı tüm isteyenlere İnşallah...
Hay maşallah yaa zaman nasıl hızlı geçiyor sağlıkla büyüsün annesi kuzucuğun
Benim de aklımdan öyle geçiyor ama ozamanki şartlara göre bakacağız. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Sırayla hepimiz aynı şeyleri yazarız İnşallah burayaCanım Dr kontrolünde denesen mi acaba bu sefersıkı bir takip yaptır test ile de kontrol et istersen. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım sende hamileyim ve oğlum oluyor haberini en kısa zamanda bize verirsin inşallah
Ben bu ay ilacı kullanmadım canım ilaç kullanırken düzenli oldu 3 aydır.
Masallah canim zaman ne cabuk geçiyor daha dun cinsiyeti öğreniyordun
Sağol canımMaşallah Allah bağışlasın.
Sorma canım valla ya. Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah erkek tahmininde mi bulunduMasallah canim zaman ne cabuk geçiyor daha dun cinsiyeti öğreniyordun
Benimki belli olmadi daha cnm 2 hafta sonra gidecegem bakalim ne diyecek domtor tahminde bulundu ama net değil
Amin cnm benim evet erkek tahmininde bulundu insallah gitmeme net erkek olduğunu söyler kuzum bu sevinci yaşarım bendeSorma canım valla ya. Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah erkek tahmininde mi bulundu
Ay çok sevindim hadi inşallah canım ❤ ben olamadım isteyen herkes olsun. Bana nasip değilmiş diyorumAmin cnm benim evet erkek tahmininde bulundu insallah gitmeme net erkek olduğunu söyler kuzum bu sevinci yaşarım bende
Ya kuzum benim Allah razi olsun cnmAy çok sevindim hadi inşallah canım ❤ ben olamadım isteyen herkes olsun. Bana nasip değilmiş diyorum
Kısmet herşey, hiç ummadığın anda gelir İnşallahAy çok sevindim hadi inşallah canım ❤ ben olamadım isteyen herkes olsun. Bana nasip değilmiş diyorum
Sağol canım inşallahKısmet herşey, hiç ummadığın anda gelir İnşallah. Allah kızlarını sana bağışlasın
9 mayıs çatlama olmuştu gündüz öğle saatlerinde idi. Doktor %90 erkek diyor bak bakalım doğru çıkıyormuKızlar merhaba, ovulasyon testi ile hamile kalanlar çatlama tarihi ve saati verebilirler mi? Ay konumuna göre cinsiyete bakalım..
Cinsiyeti belli olanlar da bakalım tutacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?