Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
9 mayıs çatlama olmuştu gündüz öğle saatlerinde idi. Doktor %90 erkek diyor bak bakalım doğru çıkıyormu
Benimde 8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece ilişki oldu...Unutmama imkan yok çünkü mübarek Kadir gecesiydi....1.5 gün evvel doktor takibinde yumurtam 16 mm di ancak o ay sanırım havuç vs yedim diye hızlı bir şekilde olgunlaşıp çatladı ben ilk açılmadan yaklaşık 6 saat sonra denedim...Soran arkadaşlar olmuş mesajlada onlarada cevap olsun:)...Yaptıklarımıza gelince burda yazılan şeyler aslında hiçbirine dört dörtlük uyamadım dikkat etmeye çalıştım...E vitamini keçiboynuzu düzenli kullandı eşim...Ben de alkali su içmeye çalıştım çok farklı birşey yok paylaşabileceğim o anlamda...Her an ama aklıma gelen her an önce sağlıklı olması ve gönlümdeki için dua ettim...Erkek olarak kesinleştiği için yazıyorum 16.haftamdayım Allah dileyen herkese de nasip etsin inşallah M Maviayyy çok sevindim sana da Allah kalbıne göre vermıs ınsallah

Hayırlı olsun canım Allah Tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Senin son adet tarhin ne zamandı aramızda nekadar var onu merak ettim

Çatlama tarih saati neydi

Ya teşekkür ederim cnm insllah netlesirde bende sevinirim doyasıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…