- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.401
Evet ay konumu erkek görünüyor9 mayıs çatlama olmuştu gündüz öğle saatlerinde idi. Doktor %90 erkek diyor bak bakalım doğru çıkıyormu
Benimde 8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece ilişki oldu...Unutmama imkan yok çünkü mübarek Kadir gecesiydi....1.5 gün evvel doktor takibinde yumurtam 16 mm di ancak o ay sanırım havuç vs yedim diye hızlı bir şekilde olgunlaşıp çatladı ben ilk açılmadan yaklaşık 6 saat sonra denedim...Soran arkadaşlar olmuş mesajlada onlarada cevap olsun:)...Yaptıklarımıza gelince burda yazılan şeyler aslında hiçbirine dört dörtlük uyamadım dikkat etmeye çalıştım...E vitamini keçiboynuzu düzenli kullandı eşim...Ben de alkali su içmeye çalıştım çok farklı birşey yok paylaşabileceğim o anlamda...Her an ama aklıma gelen her an önce sağlıklı olması ve gönlümdeki için dua ettim...Erkek olarak kesinleştiği için yazıyorum 16.haftamdayım Allah dileyen herkese de nasip etsin inşallah9 mayıs çatlama olmuştu gündüz öğle saatlerinde idi. Doktor %90 erkek diyor bak bakalım doğru çıkıyormu
Hayırlı olsun canım Allah Tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Senin son adet tarhin ne zamandı aramızda nekadar var onu merak ettimBenimde 8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece ilişki oldu...Unutmama imkan yok çünkü mübarek Kadir gecesiydi....1.5 gün evvel doktor takibinde yumurtam 16 mm di ancak o ay sanırım havuç vs yedim diye hızlı bir şekilde olgunlaşıp çatladı ben ilk açılmadan yaklaşık 6 saat sonra denedim...Soran arkadaşlar olmuş mesajlada onlarada cevap olsun:)...Yaptıklarımıza gelince burda yazılan şeyler aslında hiçbirine dört dörtlük uyamadım dikkat etmeye çalıştım...E vitamini keçiboynuzu düzenli kullandı eşim...Ben de alkali su içmeye çalıştım çok farklı birşey yok paylaşabileceğim o anlamda...Her an ama aklıma gelen her an önce sağlıklı olması ve gönlümdeki için dua ettim...Erkek olarak kesinleştiği için yazıyorum 16.haftamdayım Allah dileyen herkese de nasip etsin inşallahM Maviayyy çok sevindim sana da Allah kalbıne göre vermıs ınsallah
Canım Benim ki 3 Nisan gece 04 de çatladı. Catlamadan 4 saat önce denemiştim.Evet ay konumu erkek görünüyor
Canım Benim ki 3 Nisan gece 04 de çatladı. Catlamadan 4 saat önce denemiştim.
Çatlama tarih saati neydiBenimde 8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece ilişki oldu...Unutmama imkan yok çünkü mübarek Kadir gecesiydi....1.5 gün evvel doktor takibinde yumurtam 16 mm di ancak o ay sanırım havuç vs yedim diye hızlı bir şekilde olgunlaşıp çatladı ben ilk açılmadan yaklaşık 6 saat sonra denedim...Soran arkadaşlar olmuş mesajlada onlarada cevap olsun:)...Yaptıklarımıza gelince burda yazılan şeyler aslında hiçbirine dört dörtlük uyamadım dikkat etmeye çalıştım...E vitamini keçiboynuzu düzenli kullandı eşim...Ben de alkali su içmeye çalıştım çok farklı birşey yok paylaşabileceğim o anlamda...Her an ama aklıma gelen her an önce sağlıklı olması ve gönlümdeki için dua ettim...Erkek olarak kesinleştiği için yazıyorum 16.haftamdayım Allah dileyen herkese de nasip etsin inşallahM Maviayyy çok sevindim sana da Allah kalbıne göre vermıs ınsallah
Evet canım2 yi 3 e bağlayan gece 04.00 de mi?
Erkek görünüyorEvet canım
Evet canım oğlum olacak inşallah.tutuyor bende deErkek görünüyor
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımEvet canım oğlum olacak inşallah.tutuyor bende de
Evet genelde tutuyor.10 kişiye baktiysam 8 i tutmuşturAy konumu tutuyo genelde galiba arkadaşlar dimi
Amiin canım dileyen herkesle beraber rabbim mutluluğu yaşatsınSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
8 mayısta akşam 20-21 gibi çatladı testle yaptığım takibe göre...Çatlama tarih saati neydi
25 nisandı canım son adet tarihimHayırlı olsun canım Allah Tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Senin son adet tarhin ne zamandı aramızda nekadar var onu merak ettim
Benimde 10 Nisan canım bende 17 haftama dün girdim Allah'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin25 nisandı canım son adet tarihim
Ya teşekkür ederim cnm insllah netlesirde bende sevinirim doyasıyaBenimde 8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece ilişki oldu...Unutmama imkan yok çünkü mübarek Kadir gecesiydi....1.5 gün evvel doktor takibinde yumurtam 16 mm di ancak o ay sanırım havuç vs yedim diye hızlı bir şekilde olgunlaşıp çatladı ben ilk açılmadan yaklaşık 6 saat sonra denedim...Soran arkadaşlar olmuş mesajlada onlarada cevap olsun:)...Yaptıklarımıza gelince burda yazılan şeyler aslında hiçbirine dört dörtlük uyamadım dikkat etmeye çalıştım...E vitamini keçiboynuzu düzenli kullandı eşim...Ben de alkali su içmeye çalıştım çok farklı birşey yok paylaşabileceğim o anlamda...Her an ama aklıma gelen her an önce sağlıklı olması ve gönlümdeki için dua ettim...Erkek olarak kesinleştiği için yazıyorum 16.haftamdayım Allah dileyen herkese de nasip etsin inşallahM Maviayyy çok sevindim sana da Allah kalbıne göre vermıs ınsallah
Ay konumu erkek görünüyor8 mayısta akşam 20-21 gibi çatladı testle yaptığım takibe göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?