- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.421
Baktırdım canım heryerde erkek çıkan sonuç entarasan şekilde kız çıktı bir tek doğru çıkan ay takvimi sanırım
Çatlama tarih saatini bildiğiniz arkadaşlarınız olursa verin bakalimEvet enteresan burdakilerin çoğu doğru cikti ay takvimi en azından öğrenmiş olduk @Birdemetumut sayesinde
Çatlama tarih saatini bildiğiniz arkadaşlarınız olursa verinEvet enteresan burdakilerin çoğu doğru cikti ay takvimi en azından öğrenmiş olduk @Birdemetumut sayesinde
Kız nerede çıkıyor cin de falan miBaktırdım canım heryerde erkek çıkan sonuç entarasan şekilde kız çıktı bir tek doğru çıkan ay takvimi sanırım
Ben eylül başı deneme yapacam. Umarım ay takvimi denk gelirÇatlama tarih saatini bildiğiniz arkadaşlarınız olursa verin bakalim
Yok canım çin takvimi ve başka baktırdığım takvimler yumurtlama zamanı falan hep erkek çıktı senin baktığın ay takvimi kız çıktı bir tek ama doktor yüzde 90 kız demişti bakalım bir mucize olup değişmezseÇatlama tarih saatini bildiğiniz arkadaşlarınız olursa verin
Kız nerede çıkıyor cin de falan mi
Evet,testi yapıp bı 4-5 dk bekleyip resim çektin dimiKızlar, yıllardır süper annelerdeyim ama hep dr takibi yaptım. Şimdi test yapayım dedim. Bu ultra pik mi!
Eki Görüntüle 2898475
Evet öyle yaptım. Gelecek ay deneme yapacam. Her ihtimale karşı kendimi göreyim dedim. Çok teşekkürler @BirdemetumutEvet,testi yapıp bı 4-5 dk bekleyip resim çektin dimi
Ultra pik cnm deneme yapacakmisin bu ayKızlar, yıllardır süper annelerdeyim ama hep dr takibi yaptım. Şimdi test yapayım dedim. Bu ultra pik mi!
Eki Görüntüle 2898475
İnşallah birdahakine gönlündekini söyler. Hayırlısı olsun.Yok canım çin takvimi ve başka baktırdığım takvimler yumurtlama zamanı falan hep erkek çıktı senin baktığın ay takvimi kız çıktı bir tek ama doktor yüzde 90 kız demişti bakalım bir mucize olup değişmezse
Eylül başı deneme yapacam. Ekimde çatlatma iğnesiyle deneme yapmıştım kimyasal olmuştu. Bu defa dr takibiyle ve evde testle düşünüyorum. Bakalım hayırlısıUltra pik cnm deneme yapacakmisin bu ay
Hayirlis olsun cnm bende hamile kalmadan onceki ay klomen ve cat ignesi yaptirdim ama olmadi sonraki aya hamile kaldimEylül başı deneme yapacam. Ekimde çatlatma iğnesiyle deneme yapmıştım kimyasal olmuştu. Bu defa dr takibiyle ve evde testle düşünüyorum. Bakalım hayırlısıSenin ki ne zaman netleşecek?
Denk gelsin ins sağlıklaEvet öyle yaptım. Gelecek ay deneme yapacam. Her ihtimale karşı kendimi göreyim dedim. Çok teşekkürler @Birdemetumut
Canin nasıl ay konumu hesabı yapılıyor:)Ay konumu erkek görünüyor
Catlama tarih saatini verin bakayımCanin nasıl ay konumu hesabı yapılıyor:)
Vay be daha neler öğreneceğimCanin nasıl ay konumu hesabı yapılıyor:)
Ya ben doğum yapmak üzereyim kızıma :) hesabı merak ettim o yüzden sordum,Catlama tarih saatini verin bakayım
Benimkinede bakarmisiniz rica etsem 26 mayisi 27 mayisa baglayan gece catladi yumurtam yani gece 23-24 gibi denememde ilk silinme ve ertesi gun olduKızlar merhaba, ovulasyon testi ile hamile kalanlar çatlama tarihi ve saati verebilirler mi? Ay konumuna göre cinsiyete bakalım..
Cinsiyeti belli olanlar da bakalım tutacak mı?
Ovulasyon testi kullandiysaniz çatlama tarih saatini verin bakayımYa ben doğum yapmak üzereyim kızıma :) hesabı merak ettim o yüzden sordum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?