- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.441
Ay takviminde erkek görünüyorBenimkinede bakarmisiniz rica etsem 26 mayisi 27 mayisa baglayan gece catladi yumurtam yani gece 23-24 gibi denememde ilk silinme ve ertesi gun oldu
Insallah eylul basi gibi ogrenicem Rabbim saglikli sihatli bir erkek evlat nasip etsin insallahAy takviminde erkek görünüyor
Allah hayırlara getirsin canım.iyiye yormak lazım.kiz bebek görenin hayırlısıyla oğlu olur diye yorumlayalimGünaydın, gece rüyamda hamile olduğumu, koşarak hastaneye giderken yolda çocuğumu düşürdüğümü gördüm. Geri dönüp elime aldım, el kadardi, çok şükür yaşıyor dedim. Kız bebekti. Ben yakında deneme yapacam. Sizce bu rüyayı neye yormalıyım?
Hayır olsun inşallah,musluğu acip akan suya anlatıp hakkımda sağlıklı hayırlı erkek evladı nasip eyle ya rabbim diyerek dileginizi dileyinGünaydın, gece rüyamda hamile olduğumu, koşarak hastaneye giderken yolda çocuğumu düşürdüğümü gördüm. Geri dönüp elime aldım, el kadardi, çok şükür yaşıyor dedim. Kız bebekti. Ben yakında deneme yapacam. Sizce bu rüyayı neye yormalıyım?
Amin canım, teşekkürlerAllah hayırlara getirsin canım.iyiye yormak lazım.kiz bebek görenin hayırlısıyla oğlu olur diye yorumlayalimbirde bebek düşündüğün için bilinçaltına yerleşiyor o yüzden bende hep bebek görürdüm hamile kalmadan
Sağol canımHayır olsun inşallah,musluğu acip akan suya anlatıp hakkımda sağlıklı hayırlı erkek evladı nasip eyle ya rabbim diyerek dileginizi dileyin
Merhaba, ben de uzun zamandır yoktum, yeni döndüm gruba, deneme yapacam. Arkadaşlar eskisi gibi girmiyor. Siz deneme yapacak mısınız?Kızlar merhabalar nasılsınız deneme yapanlar cinsiyet öğrenenler var mı aramızda
Merhaba canım ben bu ay deneme yapmayı düşünüyoru.Rabbim hakkımızda hayırlısni nasip etsin.Merhaba, ben de uzun zamandır yoktum, yeni döndüm gruba, deneme yapacam. Arkadaşlar eskisi gibi girmiyor. Siz deneme yapacak mısınız?
AminMerhaba canım ben bu ay deneme yapmayı düşünüyoru.Rabbim hakkımızda hayırlısni nasip etsin.
Hayırlısı olsun Canim yaz buraya bende eylülde yapicam insaallahMerhaba canım ben bu ay deneme yapmayı düşünüyoru.Rabbim hakkımızda hayırlısni nasip etsin.
İnşallah canım ya rabbim gönlümüzdekini nasip etsinHayırlısı olsun Canim yaz buraya bende eylülde yapicam insaallah
Canım benimde Ağustos sonuna denk geliyor.insallah bir aksilik çıkmazsa deneyeceğimAmin. Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.benimde ya Ağustos sonu ya eylül başına denk gelecek.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versinHepimiz için hayırlısı olsun canlar
Aminnnn canım inşallah.rabbim hepimize oğlus nasıp etsin hayirlisiyla...Rabbim hepimiz için hayırlısını versinsizin özel diyetiniz vardı sanırım dikkat ediyordunuz birde ultra pikken mi ilk silinmede mi deneyeceksiniz ? Benim öğrendiğim kadarıyla çatlama süresi kısa olanlar ultra pikken deniyormuş ve Rabbimin izinliyle oğulu olanlar varmış ama uzun sürenler ilk silinmede diyorlar kafam karıştı 2-3 Ay daha testlerle kendimi kontrol edicem
Diyetini bizlere atabilirmisin en azından bilgi edinelim Zeynodan Allah razı olsun elinden geleni yapıyor hepimiz için inşAllah rabbim bizi kalbimizdekiyle mükafatlandırırAminnnn canım inşallah.rabbim hepimize oğlus nasıp etsin hayirlisiyla...
Evet canım çok itinalı bir diyet yaptım.Tam 4ay diyet çok sıkıcı ve zordu.
Yumurtlama takibini evde kendim yaptım.isin içinden çıkamıyorum.sagolsun Zeyno yardımcı oluyor.Onunda yönlendirmesi ile doktorda yumurtlama takibi yaptıracağım.En azından yumurta büyüklüğüne göre hareket edelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?