Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Günaydın, gece rüyamda hamile olduğumu, koşarak hastaneye giderken yolda çocuğumu düşürdüğümü gördüm. Geri dönüp elime aldım, el kadardi, çok şükür yaşıyor dedim. Kız bebekti. Ben yakında deneme yapacam. Sizce bu rüyayı neye yormalıyım?

Allah hayırlara getirsin canım.iyiye yormak lazım.kiz bebek görenin hayırlısıyla oğlu olur diye yorumlayalim birde bebek düşündüğün için bilinçaltına yerleşiyor o yüzden bende hep bebek görürdüm hamile kalmadan

Hayır olsun inşallah,musluğu acip akan suya anlatıp hakkımda sağlıklı hayırlı erkek evladı nasip eyle ya rabbim diyerek dileginizi dileyin

Amin canım, teşekkürler. İnşallah öyledir diyelim. Kızlarımda da kız görmüştüm. Hayırlısı

Kızlar merhabalar nasılsınız deneme yapanlar cinsiyet öğrenenler var mı aramızda

Hepimiz için hayırlısı olsun canlar
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sizin özel diyetiniz vardı sanırım dikkat ediyordunuz birde ultra pikken mi ilk silinmede mi deneyeceksiniz ? Benim öğrendiğim kadarıyla çatlama süresi kısa olanlar ultra pikken deniyormuş ve Rabbimin izinliyle oğulu olanlar varmış ama uzun sürenler ilk silinmede diyorlar kafam karıştı 2-3 Ay daha testlerle kendimi kontrol edicem

Aminnnn canım inşallah.rabbim hepimize oğlus nasıp etsin hayirlisiyla...
Evet canım çok itinalı bir diyet yaptım.Tam 4ay diyet çok sıkıcı ve zordu.
Yumurtlama takibini evde kendim yaptım.isin içinden çıkamıyorum.sagolsun Zeyno yardımcı oluyor.Onunda yönlendirmesi ile doktorda yumurtlama takibi yaptıracağım.En azından yumurta büyüklüğüne göre hareket edelim dedik.

Diyetini bizlere atabilirmisin en azından bilgi edinelim Zeynodan Allah razı olsun elinden geleni yapıyor hepimiz için inşAllah rabbim bizi kalbimizdekiyle mükafatlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…