- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.461
Burda yazdıklarımın aynısı ama ben çok dikkatli yapıyorum kaçamak sıfır gibi birşeyDiyetini bizlere atabilirmisin en azından bilgi edinelim Zeynodan Allah razı olsun elinden geleni yapıyor hepimiz için inşAllah rabbim bizi kalbimizdekiyle mükafatlandırır
Kayıplarına üzüldüm, Allah gönlüne göre versin. Benim ikinci kızım sağdandı. Grupta da soldan yumurtlayıp oğlu olan çok oldu.Merhaba bende yeni üye oldum hanımlar nasılsınız?İnternette araştırma yaparken denk geldim benimde bir kızım var 5 yaşına girecek yaşım otuz oldu Allah nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz ben sizlere kızımda hatırladıklarımı yazayım sizede bilgi olsun hep sola yatardım benim öncesinde bir düşüğüm bir de kalbi duran bebeğim oldu kürtajla alındı hamile kalmakta zorlanmıstım kürtajdan sonra bir arkadaşım ovulasyon testi önerdi adetin 15 günü biraz koyuydu test o gün birliktelik oldu öncesinde oldumu hatırlamıyorum o ay pek olmadı dr da bana soldan yumurtlamışsın dedi hamile iken .yani sanırım sağ sol olayı doğru ama ben ozamanlar bu tarz şeyler bilmiyordum tek istediğim anne olmaktı kız erkek ilkinde hiç aramadım kayıplarımda olduğu için şimdi ikiden fazla düşünmediğimden nasipse oğlum olsun isterim uzun oldu ama içinizde birşeyler uygulayıp oğlu olan varsa yardımcı olurmu
Canım hoşgeldin inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla. Bende sağ sol çok takmıştım kafaya.iki kızım soldan oldu. Bu da soldan hamile kaldım. Sağ tüp yumurta üretmedi. İnşallah Rabbimin izniyle oğlum olacak. Yani veren rabbim sağ sol hikaye.Merhaba bende yeni üye oldum hanımlar nasılsınız?İnternette araştırma yaparken denk geldim benimde bir kızım var 5 yaşına girecek yaşım otuz oldu Allah nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz ben sizlere kızımda hatırladıklarımı yazayım sizede bilgi olsun hep sola yatardım benim öncesinde bir düşüğüm bir de kalbi duran bebeğim oldu kürtajla alındı hamile kalmakta zorlanmıstım kürtajdan sonra bir arkadaşım ovulasyon testi önerdi adetin 15 günü biraz koyuydu test o gün birliktelik oldu öncesinde oldumu hatırlamıyorum o ay pek olmadı dr da bana soldan yumurtlamışsın dedi hamile iken .yani sanırım sağ sol olayı doğru ama ben ozamanlar bu tarz şeyler bilmiyordum tek istediğim anne olmaktı kız erkek ilkinde hiç aramadım kayıplarımda olduğu için şimdi ikiden fazla düşünmediğimden nasipse oğlum olsun isterim uzun oldu ama içinizde birşeyler uygulayıp oğlu olan varsa yardımcı olurmu
Sık sık soğuk bölgesel duş alsın canim.Bir kereden birşey olmaz.Kızlar ben bu ay deneme yapacam. Tatildeyiz şimdi, eşim hamama girmiş. Sizce etkiler mi spermleri?
Amin canım hepimizin inşallah,birde bilmiyorum etkisi varmı kızıma hamile kalmadan önce eşime keçi boynuzu kürü ve pekmekini çok içirdim burada da denk geldim keçi boynuzu kız isteyenler yapmış ben de tecrübelerimi paylaştım sol deyince doktor doğru sandım demekki değilmişKayıplarına üzüldüm, Allah gönlüne göre versin. Benim ikinci kızım sağdandı. Grupta da soldan yumurtlayıp oğlu olan çok oldu.
Hoşbuldum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ilk hamileliğimde hemen kalamadım bende sorun çıkmayınca eşim muayene oldu sperm kalitesi azdı bir ilaç kullandı ismini bulursam yazarım sizlere ilaçtan hemen sonra gebelik oldu ikiz düşükle sonuçlandı afederseniz iki bütün parça larak geldi birinin net biçimde erkek olduğunu gördüm ikincisi daha çok et parçası gibiydi babaannem de doğsalardı bir kızın bir oğlun olacaktı dedi nasip değilmiş ekşi isterdi hep canım ozaman ikinci geneliğimdede kalbi durdu alındı onu hiç soramadım zaten anne olma umudum kalmamıstı cınsıyet umrumda degıldı ama fark olarak kızımda çok mide bulantısı yaşadım onlarda pek olmazdı tatlı yedım kızımda hep adetın 15 gunu ilişki ile oldu pekmek çok yedirdim ve ilişki sonrası yattım birşey çıkarırsanız diye paylaşmak istedimCanım hoşgeldin inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla. Bende sağ sol çok takmıştım kafaya.iki kızım soldan oldu. Bu da soldan hamile kaldım. Sağ tüp yumurta üretmedi. İnşallah Rabbimin izniyle oğlum olacak. Yani veren rabbim sağ sol hikaye.
Kayıplarına üzüldüm canım.insallah sizi cennetin kapısında bekleyecek melekleriniz .Hoşbuldum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ilk hamileliğimde hemen kalamadım bende sorun çıkmayınca eşim muayene oldu sperm kalitesi azdı bir ilaç kullandı ismini bulursam yazarım sizlere ilaçtan hemen sonra gebelik oldu ikiz düşükle sonuçlandı afederseniz iki bütün parça larak geldi birinin net biçimde erkek olduğunu gördüm ikincisi daha çok et parçası gibiydi babaannem de doğsalardı bir kızın bir oğlun olacaktı dedi nasip değilmiş ekşi isterdi hep canım ozaman ikinci geneliğimdede kalbi durdu alındı onu hiç soramadım zaten anne olma umudum kalmamıstı cınsıyet umrumda degıldı ama fark olarak kızımda çok mide bulantısı yaşadım onlarda pek olmazdı tatlı yedım kızımda hep adetın 15 gunu ilişki ile oldu pekmek çok yedirdim ve ilişki sonrası yattım birşey çıkarırsanız diye paylaşmak istedim
Denize havuza giriyor sürekli. Sıkıntı olmaz ozaman herhalde. Sağol canımSık sık soğuk bölgesel duş alsın canim.Bir kereden birşey olmaz.
Sende gir Denize tuzlu su iyi geliyor diye okumuştum.Denize havuza giriyor sürekli. Sıkıntı olmaz ozaman herhalde. Sağol canım
Adet olana kadar girdim ben de. Artık geri sayım. Gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip olur İnşallah.Sende gir Denize tuzlu su iyi geliyor diye okumuştum.
Amin canım yaparım ama sizin bilginiz varsa banada yazarmısınız diyet ve ovulasyon testini birkez denedim o koyuluğu pek anlayamadım nasıl olduğunuKayıplarına üzüldüm canım.insallah sizi cennetin kapısında bekleyecek melekleriniz .
Ovulasyon testi ve yapabilirsen diyet yap bence. İnşallah rabbim buradaki herkesin gönlünün muradını versin
Bizim sansimiza yaz döneminde grup sessizAmin canım yaparım ama sizin bilginiz varsa banada yazarmısınız diyet ve ovulasyon testini birkez denedim o koyuluğu pek anlayamadım nasıl olduğunu
Diyetten bahsedermisin canim bende ekimde deneme yapicam hayirli bir sekilde olsunKayıplarına üzüldüm canım.insallah sizi cennetin kapısında bekleyecek melekleriniz .
Ovulasyon testi ve yapabilirsen diyet yap bence. İnşallah rabbim buradaki herkesin gönlünün muradını versin
Canim bende doktora gitmeyi dusunuyorum yum gunu icin ovulasyon testidemi kullansam rabbim hepimize nasip etsin insallah yaAminnnn canım inşallah.rabbim hepimize oğlus nasıp etsin hayirlisiyla...
Evet canım çok itinalı bir diyet yaptım.Tam 4ay diyet çok sıkıcı ve zordu.
Yumurtlama takibini evde kendim yaptım.isin içinden çıkamıyorum.sagolsun Zeyno yardımcı oluyor.Onunda yönlendirmesi ile doktorda yumurtlama takibi yaptıracağım.En azından yumurta büyüklüğüne göre hareket edelim dedik.
Canim ben ekimde deneme yapicam adet takvimini gore tam yumurtlama tarihlerinde yumurtluyorum bence oyle hissediyorum kasık agrisi vs. Bu sekilde bakilirmi acaba gun ay olarakEvet genelde tutuyor.10 kişiye baktiysam 8 i tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?