Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Benim arkadaşımı. Sağ tüpü yoktu, kızı oldu. Ama ben de 2. Kızımda sağdan yumurtlamıştım. Yani belki biraz ihtimal arttırıyordur ama çok da bel bağlamamak lazım bence.

Olabilir hanımlar belki ihtimal vardır diye yazdım ama 2 kızdan sonra oğlu olan bir akrabam var dün ona sordum sadece isteksiz ol dedi oda oğlu olan birinden duymuş kadın orgazm olmamalı demiş o dönemde aşırı isteksizdim birde dua var atarım dedi atınca sizinlede paylaşırım

Ben de olmalı diye biliyorum. Daha alkali oluyormuş diye. Hatlar iyice karıştı

Evet ya ama bu oğlu olan kendinden çok emin konuştu canım kızlarda ben yeni evliydim istekliydim dedi birde duaları okuyanlar var biri atacak iki oğlu var duaları yaptım ben dedi eşi erkek istemiş diye

Atarım tabi karantinadaymış ben duaları toparlayıp atacağım dedi eşi korona olmuş çocuklarla evden çıkamıyorlarmış başı kalabalıktı canım aradım aklımda dedi hastalıkla uğraşıyor diye bekliyorum

Eski konularda yumurta akı koyalım ph yükselecek yazanlar var çok sayfa vardı neredeyse 500 sayfadan fazla okudum içlerinde çoğunun oğlu olmuş ama aktif değiller soramadım yumurta akı meselesini bilen varmı

Eski konularda yumurta akı koyalım ph yükselecek yazanlar var çok sayfa vardı neredeyse 500 sayfadan fazla okudum içlerinde çoğunun oğlu olmuş ama aktif değiller soramadım yumurta akı meselesini bilen varmı
Denemeden önce daha alkali yapmak için kullanılıyor. Tutmayan da oldu o dönemde. Mantar filan da yapabiliyor.

M Maviayyy canım nasılsın gittin mi bir daha doktora?
Iyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış

Iyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
Cok gecmis olsun sukur size birsey olmamis oglunuz olcakmis tebrik ederim saglikla alin kucaginiza darisi tum isteyenlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…