- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.481
Benim arkadaşımı. Sağ tüpü yoktu, kızı oldu. Ama ben de 2. Kızımda sağdan yumurtlamıştım. Yani belki biraz ihtimal arttırıyordur ama çok da bel bağlamamak lazım bence.Evet sessizler belki biri görürde yardımcı olur :)
Bu arada buradada bir üye yazmış sağ sol olayını anladığım kadarıyla şöyle:
Sağ y leri çekiyor sol x leri tek taraftan tabiki hem kız hem erkek olabilir ama ağırlıklı olarak sağ yumurtalık y leri daha fazla çekiyormuş şimdi kuzenim de doğum yaptı hatta aramızda konuşurken demiştim ben soldan yumurtladım kızım oldu onun solunda kist var diye dedik eğer senin oğlun olursa demekki bu doğru söylediğim gibi oğlu oldu bu grupta da biri yazmış dr demiş sağ yumurtalığı alınınca kızı varmış ikinciyi düşünürken gel eğer kendi haline bırakırsak hep kızın olur ama üye baya eski son girme tarihi aktif olsaydı dr adını soracaktım
Evet canım, kesinlikle kullanmalısın.Bende öyle yapacağımCanim bende doktora gitmeyi dusunuyorum yum gunu icin ovulasyon testidemi kullansam rabbim hepimize nasip etsin insallah ya
Evet koyulasmaya başlamış ama yumurtlama ya daha var gibi duruyorGunaydin kizlar bugunku testim sanirim yaklasiyorum kaset testte daha iyi anliyodum bu biraz aklimi karistirdi
Benim arkadaşımı. Sağ tüpü yoktu, kızı oldu. Ama ben de 2. Kızımda sağdan yumurtlamıştım. Yani belki biraz ihtimal arttırıyordur ama çok da bel bağlamamak lazım bence.
Ekimde dusunuyorum sen ne zaman dusunuyorsun canim bide yaptigin seyler neler bahsedermisinEvet canım, kesinlikle kullanmalısın.Bende öyle yapacağım
Aynen aksam yaparim bir tane daha akinti basladi umarim kacirmam canimEvet koyulasmaya başlamış ama yumurtlama ya daha var gibi duruyor
Testlere dewamkkeeeeEvet koyulasmaya başlamış ama yumurtlama ya daha var gibi duruyor
Ben de olmalı diye biliyorum. Daha alkali oluyormuş diye. Hatlar iyice karıştıOlabilir hanımlar belki ihtimal vardır diye yazdım ama 2 kızdan sonra oğlu olan bir akrabam var dün ona sordum sadece isteksiz ol dedi oda oğlu olan birinden duymuş kadın orgazm olmamalı demiş o dönemde aşırı isteksizdim birde dua var atarım dedi atınca sizinlede paylaşırım
Atarmisin canim hangi dua acabaEvet ya ama bu oğlu olan kendinden çok emin konuştu canım kızlarda ben yeni evliydim istekliydim dedi birde duaları okuyanlar var biri atacak iki oğlu var duaları yaptım ben dedi eşi erkek istemiş diye
Sen de adet olmayı bekliyordun sanırım. Adet oldun mu?
Denemeden önce daha alkali yapmak için kullanılıyor. Tutmayan da oldu o dönemde. Mantar filan da yapabiliyor.Eski konularda yumurta akı koyalım ph yükselecek yazanlar var çok sayfa vardı neredeyse 500 sayfadan fazla okudum içlerinde çoğunun oğlu olmuş ama aktif değiller soramadım yumurta akı meselesini bilen varmı
Iyim cnm sen nasilsin
Cok gecmis olsun sukur size birsey olmamis oglunuz olcakmis tebrik ederim saglikla alin kucaginiza darisi tum isteyenlere insallahIyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?