Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sen de adet olmayı bekliyordun sanırım. Adet oldun mu?
Oldum canım bir hafta gecikmeli gelmişti. Bu ay deneme yapmadım Allah nasip ederse eylüle inşaalah.
Iyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
Canım çok geçmiş olsun öncelikle rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nasıl mutlu oluyorum böyle duydukça rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş Bana ve isteyen herkeslere sağlıkla tez vakitte erkek evlat sağlıkla nasip olsun

Iyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
Maşaallah canim hayirli olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun prensini, canim bize yaptıklarını anlatabilir misin müsait olduğunda

Allah razı olsun cnm cok sukur cnm rabbim duama karşılık verdi insllah saglikla kucağıma aldigim günleride görürüm sanki bir rüyadaymışsın gibi oluyorsunrabbim insllah bu güzel duayi sana ve isteyen herkese nasip etsin cnm
Maşaallah canim hayirli olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun prensini, canim bize yaptıklarını anlatabilir misin müsait olduğunda
Cok teşekkür ederim cnm,amin amin inşllahmüsait olduğumda yazacağım cnm yaptıklarımı

Kızlar, ben bu bir ay az kanama bir ay çok kanama olayına çok takıldım. Bu ay tutmazsa bir ay erteleyip diğer ay yapmayı düşünüyorum bu yüzden. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kızlar dün doktora gittim yumurtam 18.9ml testim silikdi.size tavsiyem kesinlikleeee testlere güvenmeyin.Suan bile cden daha açık renkte t çizgisi.

Kızlar, ben bu bir ay az kanama bir ay çok kanama olayına çok takıldım. Bu ay tutmazsa bir ay erteleyip diğer ay yapmayı düşünüyorum bu yüzden. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım öyle bir söylem var ama arkadaşımın oğlu var hep az olurmuş mesela cokda takilmamak lazim

Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende yeni hamile olduğumu öğrendim benimde çok şükür ki biri tek birde ikiz olmak üzere 3 prensesim var Rabbim nasip ederse insAllah hayırlısıyla bu kez hayırlı sağlıklı ve salihlerden erkek evlat istiyorum banada dua eder misiniz

Amin insllah rabbim seninde kalbindeki duanin sevincini yasarken bulmayi nasip etsin insllah saglikla bir prensin gelir cnm

Canım dua eder misin bana
Canım giriyorum okuyorum yazdıklarınızı rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Pikler uzun sürüyorsa acele etme elinde test bulundur ultra pik yakalayınca sıklaştır testleri akıntını kontrol et ilk silinmeye geçince deneme yap inşallah rabbim oğlunu kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…