- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.501
Allah razi olsunCok gecmis olsun sukur size birsey olmamis oglunuz olcakmis tebrik ederim saglikla alin kucaginiza darisi tum isteyenlere insallah
Geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
Allah razi olsunn iyiyiz cok şükürGeçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oldum canım bir hafta gecikmeli gelmişti. Bu ay deneme yapmadım Allah nasip ederse eylüle inşaalah.Sen de adet olmayı bekliyordun sanırım. Adet oldun mu?
Canım çok geçmiş olsun öncelikle rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinIyim cnm sen nasilsin
Evet cnm gittim gecen hafta trafik kazasi yaptik bebek icin endişelenmiştim çok şükür iyimis cnm cinsiyetide öğrendik çok şükür oğlumuz olacakmış
Maşaallah canim hayirli olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun prensini, canim bize yaptıklarını anlatabilir misin müsait olduğundaIyim cnm sen nasilsin
Allah razı olsun cnmCanım çok geçmiş olsun öncelikle rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnasıl mutlu oluyorum böyle duydukça rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş Bana ve isteyen herkeslere sağlıkla tez vakitte erkek evlat sağlıkla nasip olsun
Cok teşekkür ederim cnm,amin amin inşllahMaşaallah canim hayirli olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun prensini, canim bize yaptıklarını anlatabilir misin müsait olduğunda
Canım öyle bir söylem var ama arkadaşımın oğlu var hep az olurmuş mesela cokda takilmamak lazimKızlar, ben bu bir ay az kanama bir ay çok kanama olayına çok takıldım. Bu ay tutmazsa bir ay erteleyip diğer ay yapmayı düşünüyorum bu yüzden. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Her gun kac ml büyüyor acaba öyle hesap yapsakEn altakini sabah yaptım.adun yumurta 18.9 ml diEki Görüntüle 2906099
Canım senin pik uzun sürüyor dikkat et sıklaştır testleriEn altakini sabah yaptım.adun yumurta 18.9 ml diEki Görüntüle 2906099
Canım dua eder misin banaCanım senin pik uzun sürüyor dikkat et sıklaştır testleri
Deneme yapacakmisin bu ay cnmEn altakini sabah yaptım.adun yumurta 18.9 ml diEki Görüntüle 2906099
Amin insllah rabbim seninde kalbindeki duanin sevincini yasarken bulmayi nasip etsin insllah saglikla bir prensin gelir cnmMerhaba hanımlar öncelikle Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahbende yeni hamile olduğumu öğrendim benimde çok şükür ki biri tek birde ikiz olmak üzere 3 prensesim var Rabbim nasip ederse insAllah hayırlısıyla bu kez hayırlı sağlıklı ve salihlerden erkek evlat istiyorum banada dua eder misiniz
Amin cnm hayırlısıyla sağlıkla insAllahAmin insllah rabbim seninde kalbindeki duanin sevincini yasarken bulmayi nasip etsin insllah saglikla bir prensin gelir cnm
Canım giriyorum okuyorum yazdıklarınızı rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Pikler uzun sürüyorsa acele etme elinde test bulundur ultra pik yakalayınca sıklaştır testleri akıntını kontrol et ilk silinmeye geçince deneme yap inşallah rabbim oğlunu kucağına almayı nasip etsinCanım dua eder misin bana
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah gönlünüzdeki olur. Siz birşey yaptınızmı erkek bebek için?Amin cnm hayırlısıyla sağlıkla insAllahRabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?