- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.521
Evet canımDeneme yapacakmisin bu ay cnm
4 aylik olacagam cnm
Tamam cnm insllah hayirlis sagliklo bir prensin olurEvet canım
Yok cnm yapmadım başlardı yumurtlama takip ediyordum sonra vazgeçtim 5 ay uğraştık 6. Ay hamile kaldım çok şükür dua ettim sadece yusuf süresi falan okudum Rabbim hangisi hakkımızda hayırlaysa onu verir inşallahHayırlı olsun bebeğiniz inşallah gönlünüzdeki olur. Siz birşey yaptınızmı erkek bebek için?
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah4 aylik olacagam cnm
Amin amin cnm insllah senin yeni galiba demiMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Evet cnm sanırım 4 haftalık falandır çünkü testte hemen koyu iki pembe çizgi cikti biz adetim bittiği gün temizlenip iliskiye girdik o zaman olmuş olabilir diye dusunuyorum cnmAmin amin cnm insllah senin yeni galiba demi
Masallah Sağlıkla gelsin inşallah oğluşun cnmEvet cnm sanırım 4 haftalık falandır çünkü testte hemen koyu iki pembe çizgi cikti biz adetim bittiği gün temizlenip iliskiye girdik o zaman olmuş olabilir diye dusunuyorum cnm
Ahh güzel arkadaşım benim en az senin kadar bende sevindim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hepsinin mürvetini görmeyi nasip etsin sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah canım darısı isteyen herkesin başınaMerhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var B Beybipattis , R rana20 ve Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah R rana20 , Ruveydam2015 , Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
Adetin hemen sonrası da erkek oluyor diyorlar inşallah Allah gönlüne göre verir hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Yok cnm önümüzdeki hafta veya sonraki hafta giderim diye düşünüyorumMasallah Sağlıkla gelsin inşallah oğluşun cnmdoktora hemen gitmeyeceksin ozaman
Amin amin ağzı duali canim arkadasimAhh güzel arkadaşım benim en az senin kadar bende sevindim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hepsinin mürvetini görmeyi nasip etsin sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah canım darısı isteyen herkesin başına
Evet cnm bende onu okumuştum adet bittikten sonraki ilk her gün içinde olursa erkek sekiz gün içinde olursa kız bebek oluyormuş peygamber efendimiz s.a.v soylemisAdetin hemen sonrası da erkek oluyor diyorlar inşallah Allah gönlüne göre verir hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Aynen iyi olur cnm benim 12 haftaya kadar lekelenmem ve kanamam oldu onun icin 4 haftalikti gittiğimdeYok cnm önümüzdeki hafta veya sonraki hafta giderim diye düşünüyorumiki hamileligimdede 6 haftalıkken gitmiştim bundada o zamanlar giderim diye dusunuyorum
Aynen cnm benim bu defada kese oluşmasını bekliyorsun olustumu olusmadimi diye bebiş yerlestimi diyeAynen iyi olur cnm benim 12 haftaya kadar lekelenmem ve kanamam oldu onun icin 4 haftalikti gittiğimde
Erken gittigin zaman zamanda geçmiyor
Evet ya annelik basli basina stresAynen cnm benim bu defada kese oluşmasını bekliyorsun olustumu olusmadimi diye bebiş yerlestimi diye
Aynen cnm öyle anne olmak kolay değil o yüzden zaten cennet annelerin ayağının altındaEvet ya annelik basli basina streskese,kalp,ikili test ve cinsiyet böyle uzayip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?