Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var B Beybipattis , R rana20 ve Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah R rana20 , Ruveydam2015 , Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim

Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah gönlünüzdeki olur. Siz birşey yaptınızmı erkek bebek için?
Yok cnm yapmadım başlardı yumurtlama takip ediyordum sonra vazgeçtim 5 ay uğraştık 6. Ay hamile kaldım çok şükür dua ettim sadece yusuf süresi falan okudum Rabbim hangisi hakkımızda hayırlaysa onu verir inşallah

Evet cnm sanırım 4 haftalık falandır çünkü testte hemen koyu iki pembe çizgi cikti biz adetim bittiği gün temizlenip iliskiye girdik o zaman olmuş olabilir diye dusunuyorum cnm
Masallah Sağlıkla gelsin inşallah oğluşun cnm doktora hemen gitmeyeceksin ozaman

Ahh güzel arkadaşım benim en az senin kadar bende sevindim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hepsinin mürvetini görmeyi nasip etsin sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah canım darısı isteyen herkesin başına

Masallah Sağlıkla gelsin inşallah oğluşun cnm doktora hemen gitmeyeceksin ozaman
Yok cnm önümüzdeki hafta veya sonraki hafta giderim diye düşünüyorum iki hamileligimdede 6 haftalıkken gitmiştim bundada o zamanlar giderim diye dusunuyorum

Amin amin ağzı duali canim arkadasim
Allah razi olsun burda birbirimizi görmesekte seviclerimiz,üzüntülerimizi birlikte paylastik birlikte sevindik iyi ki tanimisim seni ve arkadaslarimi rabbim senin guzel kalbinide sevindirsin inşllah

Adetin hemen sonrası da erkek oluyor diyorlar inşallah Allah gönlüne göre verir hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Evet cnm bende onu okumuştum adet bittikten sonraki ilk her gün içinde olursa erkek sekiz gün içinde olursa kız bebek oluyormuş peygamber efendimiz s.a.v soylemis

Yok cnm önümüzdeki hafta veya sonraki hafta giderim diye düşünüyorum iki hamileligimdede 6 haftalıkken gitmiştim bundada o zamanlar giderim diye dusunuyorum
Aynen iyi olur cnm benim 12 haftaya kadar lekelenmem ve kanamam oldu onun icin 4 haftalikti gittiğimde
Erken gittigin zaman zamanda geçmiyor

Aynen iyi olur cnm benim 12 haftaya kadar lekelenmem ve kanamam oldu onun icin 4 haftalikti gittiğimde
Erken gittigin zaman zamanda geçmiyor
Aynen cnm benim bu defada kese oluşmasını bekliyorsun olustumu olusmadimi diye bebiş yerlestimi diye

Ben bu ay hayit tohumu kullandım bir tatli kasigi hayit tohumunu kupaya koydum üstüne sıcak su ekledim sabah akşam ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su boşaldım sabah akşam ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum tabi sürekli dua gruplarında bulunuyordum sağolsun arkadaşlarında dualarının etkisi var Rabbim hepsinden razı olsun ben kendimde sürekli tesbihler çekip hacet duaları ve namazları kiliyordum

Evet ya annelik basli basina streskese,kalp,ikili test ve cinsiyet böyle uzayip gidiyor
Aynen cnm öyle anne olmak kolay değil o yüzden zaten cennet annelerin ayağının altındaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…