- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.541
Ne demek kuzum o bizimde oglusumuz prensimiz saglikla al kucağınaMerhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah @rana20 , Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
İnşallah canım Allah razı olsunTamam cnm insllah hayirlis sagliklo bir prensin olur
Ya canim benim ağlatacaksin beniNe demek kuzum o bizimde oglusumuz prensimiz saglikla al kucağına
Amin cnm inşllahAynen cnm öyle anne olmak kolay değil o yüzden zaten cennet annelerin ayağının altındaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar insAllah
Amin cnm rabbim hepimizden razi olsunİnşallah canım Allah razı olsun
Canım senin denemen nasıl oldu peki? Kaç gün cinsel perhiz vardı ve testlemi takip ettin.ilk silinmede mi pikkenmi oldu?Amin cnm inşllah
Amin cnm rabbim hepimizden razi olsun
Cnm benim yum deneme yapacagam zaman cok uzun surdu testle takip yapiyordum ilk acilmada denedimCanım senin denemen nasıl oldu peki? Kaç gün perhiz vardı ve tewtlemi takip ettin
Amin kuzum inşallah rabbim bir mucize verir inşallah. Allah cümlemizden razı olsun iyiki tanımışım sizi insan kendi yakınından göremediği desteği burda gerçek dostluklar da gördüm Allah'ım herkese istediği evladı nasip etsin aratmasın inşallahAmin amin ağzı duali canim arkadasim
Allah razi olsun burda birbirimizi görmesekte seviclerimiz,üzüntülerimizi birlikte paylastik birlikte sevindik iyi ki tanimisim seni ve arkadaslarimi rabbim senin guzel kalbinide sevindirsin inşllah
Merhaba açılmada olarak dediğiniz pik temiCnm benim yum deneme yapacagam zaman cok uzun surdu testle takip yapiyordum ilk acilmada denedim
3,5 gün pehriz cnm
Oyy kuzum benim yerim seniYa canim benim ağlatacaksin benizaten bu aralar duygusalım
Amin cnm darisi sana inşllah sends gelecek guzel haberi dört gözle bekliyorum
Gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin İnşallahMerhaba hanımlar öncelikle Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahbende yeni hamile olduğumu öğrendim benimde çok şükür ki biri tek birde ikiz olmak üzere 3 prensesim var Rabbim nasip ederse insAllah hayırlısıyla bu kez hayırlı sağlıklı ve salihlerden erkek evlat istiyorum banada dua eder misiniz
Testlerin ne durumda? Heyecan ve stres vardır şimdiEvet canım
Evet pikten sonraMerhaba açılmada olarak dediğiniz pik temi
Allah razı olsun cnm benim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahGönlündeki hayırlısıyla nasip etsin İnşallah
Ya bende çok aşırı duygusallasmisim valla en ufak şeyde aglayasim geliyoYa canim benim ağlatacaksin benizaten bu aralar duygusalım
Amin cnm darisi sana inşllah sends gelecek guzel haberi dört gözle bekliyorum
Testim pike yakin gibi bekliyorum canım.Testlerin ne durumda? Heyecan ve stres vardır şimdi
Hadi hayırlısı. Dr a gitmeyecek misin tekrar?Testim pike yakin gibi bekliyorum canım.
Şuan DoktordayimHadi hayırlısı. Dr a gitmeyecek misin tekrar?
Yok kesin çatlama tarih saat olmalı,olasılıkla olmuyorCanim ben ekimde deneme yapicam adet takvimini gore tam yumurtlama tarihlerinde yumurtluyorum bence oyle hissediyorum kasık agrisi vs. Bu sekilde bakilirmi acaba gun ay olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?