Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar doktordan geldim hafif mantar var dedi bu fitili verdi 2 gün sonra yumurtlamam var bu fitili kullanırken ilişki olur mu acaba kullanan var mı aranizda

Kizlar doktordan geldim hafif mantar var dedi bu fitili verdi 2 gün sonra yumurtlamam var bu fitili kullanırken ilişki olur mu acaba kullanan var mı aranizda
Çoğu kişi ilişki gününe kadar fitil kullandı. Benim doktorum ilişki gününe kadar kullan, 2-3 gün ara ver sonra devam et demişti.

Çoğu kişi ilişki gününe kadar fitil kullandı. Benim doktorum ilişki gününe kadar kullan, 2-3 gün ara ver sonra devam et demişti.
2 _3 gün dediğiniz ilişki günleri dimi
Benim.iliski gunume iki gün var şimdi kullanmaya başlasam yumurtlama gününde kessem sonra yine devam etsem

Doktorun verdiği fitiler bunlar ben gebelik düşünüyorum ilişki zamanı kullansam bisey olur mu diye sorunca diğer ilac ve kremleri kullan bisey olmaz dedi ama fitili haftaya kullan dedi 2 tane fitil yazmış hangisi haftaya acaba bilemedmiki

canım benim Allah razı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı, kolay doğumların olsun inşaallah

canım benim Allah razı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı, kolay doğumların olsun inşaallah
Amin cnm.benim rabbim hepimizden razi olsun
Guzel duan içinde çok teşekkür ederim
Darisi senin başına olsun inşllah

Ama kullandığın ay kalamadin hamile dimi
Spermlere etkisi olurmuki acaba diye korkuyorum
Bide bugün yumurta takibi yaptı 17. 2 dedi buyuklugune
Cnm bende subatta kullanmistim akinti icin vermisti doktor 3 taneydi hamile kaldim ama kimyasal olmuştu benim
Yumurta takibini kacirma cmm

Cnm bende subatta kullanmistim akinti icin vermisti doktor 3 taneydi hamile kaldim ama kimyasal olmuştu benim
Yumurta takibini kacirma cmm
Canim bende bundan korkuyorum.su anda mantar var bunları kullanmak istiyorum ama yumurtlamama iki gün var fitil dışındakileri kullan dedi doktor fitller haftaya kaldı yumurtam 17. 2 boyutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…