- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.561
Benim doktorumda bunu verdi bişey olmaz dediKizlar doktordan geldim hafif mantar var dedi bu fitili verdi 2 gün sonra yumurtlamam var bu fitili kullanırken ilişki olur mu acaba kullanan var mı aranizda
O zaman ekimde deneme yaptigimda yazarim sana canim rabbim hepimize nasip eder insallahYok kesin çatlama tarih saat olmalı,olasılıkla olmuyor
2 gun sonra yumurtlama günüm bugünden başlasam bu fitili kullanmaya acaba yumurtlama günümde spermlere kötü bi etkisi olurmu siz yumurtlama gününde mi kullanmistinizBenim doktorumda bunu verdi bişey olmaz dedi
Veya doktor kontrolune gidecegiz muhtemel cat saatini diyecek ona gore yapabilirmiyim deneme acaba canim nasil bakiyorsun soylesen birdeYok kesin çatlama tarih saat olmalı,olasılıkla olmuyor
Çoğu kişi ilişki gününe kadar fitil kullandı. Benim doktorum ilişki gününe kadar kullan, 2-3 gün ara ver sonra devam et demişti.Kizlar doktordan geldim hafif mantar var dedi bu fitili verdi 2 gün sonra yumurtlamam var bu fitili kullanırken ilişki olur mu acaba kullanan var mı aranizda
2 _3 gün dediğiniz ilişki günleri dimiÇoğu kişi ilişki gününe kadar fitil kullandı. Benim doktorum ilişki gününe kadar kullan, 2-3 gün ara ver sonra devam et demişti.
Banada 2 tane verdi kullan mutlaka dedi catlasada sorun yok dedi.bende kullandım ama benim yumurta catlamadi.2 gun sonra yumurtlama günüm bugünden başlasam bu fitili kullanmaya acaba yumurtlama günümde spermlere kötü bi etkisi olurmu siz yumurtlama gününde mi kullanmistiniz
Banada 2 tane verdi kullan mutlaka dedi catlasada sorun yok dedi.bende kullandım ama benim yumurta catlamadi.
Evet öyle demişti, ilişki günü ve sonrasında gün kullanma, 3. Gün devam et demişti.2 _3 gün dediğiniz ilişki günleri dimi
Benim.iliski gunume iki gün var şimdi kullanmaya başlasam yumurtlama gününde kessem sonra yine devam etsem
Gynomax kullandım benDoktorun verdiği fitiler bunlar ben gebelik düşünüyorum ilişki zamanı kullansam bisey olur mu diye sorunca diğer ilac ve kremleri kullan bisey olmaz dedi ama fitili haftaya kullan dedi 2 tane fitil yazmış hangisi haftaya acaba bilemedmiki
Ama kullandığın ay kalamadin hamile dimiGynomax kullandım ben
Allah razı olsun cnmcok sukur cnm rabbim duama karşılık verdi insllah saglikla kucağıma aldigim günleride görürüm sanki bir rüyadaymışsın gibi oluyorsun rabbim insllah bu güzel duayi sana ve isteyen herkese nasip etsin cnm
Cok teşekkür ederim cnm,amin amin inşllahmüsait olduğumda yazacağım cnm yaptıklarımı
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim @Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah @rana20 ,@Ruveydam2015 , Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
Amin cnm.benim rabbim hepimizden razi olsuncanım benim Allah razı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı, kolay doğumların olsun inşaallah
Cnm bende subatta kullanmistim akinti icin vermisti doktor 3 taneydi hamile kaldim ama kimyasal olmuştu benimAma kullandığın ay kalamadin hamile dimi
Spermlere etkisi olurmuki acaba diye korkuyorum
Bide bugün yumurta takibi yaptı 17. 2 dedi buyuklugune
Canim bende bundan korkuyorum.su anda mantar var bunları kullanmak istiyorum ama yumurtlamama iki gün var fitil dışındakileri kullan dedi doktor fitller haftaya kaldı yumurtam 17. 2 boyutuCnm bende subatta kullanmistim akinti icin vermisti doktor 3 taneydi hamile kaldim ama kimyasal olmuştu benim
Yumurta takibini kacirma cmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?