- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.581
Sen o 3 taneyi ilişki gününde mi kullanmistim yoksa diğer günlerdemi kullandinCnm bende subatta kullanmistim akinti icin vermisti doktor 3 taneydi hamile kaldim ama kimyasal olmuştu benim
Yumurta takibini kacirma cmm
Bana iliski olacaksa kullanma daha sonra kullanirsin dedi bende ne bileyim birsey olamaz diye kullanmistim ama senin mantarya cnm bilemedim şimdi doktorun ne dediyse oyle kullanCanim bende bundan korkuyorum.su anda mantar var bunları kullanmak istiyorum ama yumurtlamama iki gün var fitil dışındakileri kullan dedi doktor fitller haftaya kaldı yumurtam 17. 2 boyutu
Yumurtlama gununden önceydi cnm kullandigimSen o 3 taneyi ilişki gününde mi kullanmistim yoksa diğer günlerdemi kullandin
Evet benim.kisa suruyo kac aydır ilk silinmede denedim tutmadı bu ay ultra piki gorunce denicemBana iliski olacaksa kullanma daha sonra kullanirsin dedi bende ne bileyim birsey olamaz diye kullanmistim ama senin mantarya cnm bilemedim şimdi doktorun ne dediyse oyle kullan
Yumurtamda 2 yada 3 gune catlar cnm senin nasil oluyor yum cat aran kisami ona gore ilerlersin
Ozman hafta sonuna denk gelir cnm test hangi aşamada şuanEvet benim.kisa suruyo kac aydır ilk silinmede denedim tutmadı bu ay ultra piki gorunce denicem
Bugun sıvı alımına dikkat etmedim o yüzden yapmadım yarin sabah baslicam sadece boyutunu biliyorum tahminim cumartesi yada pazar çatlicak doktorda öyle söylediOzman hafta sonuna denk gelir cnm test hangi aşamada şuan
Yine beraber catlatacagiz yumurtalarıBugun sıvı alımına dikkat etmedim o yüzden yapmadım yarin sabah baslicam sadece boyutunu biliyorum tahminim cumartesi yada pazar çatlicak doktorda öyle söyledi
Evet 3.5 gündü cnm
Bende eşime bu sizin kullandığınız ilaçlardan alsam yumurtlamaya kadar kullansa az kaldı ama napsam bilmiyorumEvet 3.5 gündü cnm
Benim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret ettiBende eşime bu sizin kullandığınız ilaçlardan alsam yumurtlamaya kadar kullansa az kaldı ama napsam bilmiyorum
Canım senin çat ve yumurtlama arası ne kadardı uzun muydu ?Benim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret etti
Tamam o zaman bizde yapabilirizBenim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret etti
Keçiboynuzu özü pekmez gibi olan mi başka miBenim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret etti
Canim.bu ilaclari kullanmadan deneme yapmicam bunlarda haftaya kadar anca biter benim yumurtlamama az kaldı çünkü mantar varken asla deneme yapamam bu ay vazgeçtim önce tedavi kısmetse Eylül ayindaYine beraber catlatacagiz yumurtalarışaka bir yana inşallah çatlar bu sefer tutar her ay ha oldu ha olacak baya zorlayıcı bir surecmis kızlarda saldık çayıra
Canim normelde cok kisa suruyordu hamile kalmadan onceki ay klomen kullandim onda olmadi sonra adet günüm bittikten sonra incir ve havuc kuru yaptim cok uzadi bu seferdeCanım senin çat ve yumurtlama arası ne kadardı uzun muydu ?
Olsun ya şakası bir yana gec olsun güç olmasın herseyden önemlisi sağlık, gecmis olsun canimCanim.bu ilaclari kullanmadan deneme yapmicam bunlarda haftaya kadar anca biter benim yumurtlamama az kaldı çünkü mantar varken asla deneme yapamam bu ay vazgeçtim önce tedavi kısmetse Eylül ayinda
Saol canim yaa kac aydır bunun yüzünden kalamiyodum belkide öğrendiğim iyi oldu temiz olursam daha iyi olucak insallahOlsun ya şakası bir yana gec olsun güç olmasın herseyden önemlisi sağlık, gecmis olsun canim
Evet pekmez gibi olan sonra onu bulamamis esim bu markaninkin kullandiKeçiboynuzu özü pekmez gibi olan mi başka mi
Dogru kesinlikle iyi olmuş tedaviSaol canim yaa kac aydır bunun yüzünden kalamiyodum belkide öğrendiğim iyi oldu temiz olursam daha iyi olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?