Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim bende bundan korkuyorum.su anda mantar var bunları kullanmak istiyorum ama yumurtlamama iki gün var fitil dışındakileri kullan dedi doktor fitller haftaya kaldı yumurtam 17. 2 boyutu
Bana iliski olacaksa kullanma daha sonra kullanirsin dedi bende ne bileyim birsey olamaz diye kullanmistim ama senin mantarya cnm bilemedim şimdi doktorun ne dediyse oyle kullan
Yumurtamda 2 yada 3 gune catlar cnm senin nasil oluyor yum cat aran kisami ona gore ilerlersin

Evet benim.kisa suruyo kac aydır ilk silinmede denedim tutmadı bu ay ultra piki gorunce denicem

Bugun sıvı alımına dikkat etmedim o yüzden yapmadım yarin sabah baslicam sadece boyutunu biliyorum tahminim cumartesi yada pazar çatlicak doktorda öyle söyledi
Yine beraber catlatacagiz yumurtaları şaka bir yana inşallah çatlar bu sefer tutar her ay ha oldu ha olacak baya zorlayıcı bir surecmis kızlarda saldık çayıra

Bende eşime bu sizin kullandığınız ilaçlardan alsam yumurtlamaya kadar kullansa az kaldı ama napsam bilmiyorum
Benim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret etti

Yine beraber catlatacagiz yumurtaları şaka bir yana inşallah çatlar bu sefer tutar her ay ha oldu ha olacak baya zorlayıcı bir surecmis kızlarda saldık çayıra
Canim.bu ilaclari kullanmadan deneme yapmicam bunlarda haftaya kadar anca biter benim yumurtlamama az kaldı çünkü mantar varken asla deneme yapamam bu ay vazgeçtim önce tedavi kısmetse Eylül ayinda

Canım senin çat ve yumurtlama arası ne kadardı uzun muydu ?
Canim normelde cok kisa suruyordu hamile kalmadan onceki ay klomen kullandim onda olmadi sonra adet günüm bittikten sonra incir ve havuc kuru yaptim cok uzadi bu seferde
Testlerimi attim sana cnm biraz karisik ama

Eklentiler

• 20210826_235206.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 20210826_234728.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 85
Canim.bu ilaclari kullanmadan deneme yapmicam bunlarda haftaya kadar anca biter benim yumurtlamama az kaldı çünkü mantar varken asla deneme yapamam bu ay vazgeçtim önce tedavi kısmetse Eylül ayinda
Olsun ya şakası bir yana gec olsun güç olmasın herseyden önemlisi sağlık, gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…