Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bizde ki bu değil canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi ben bundan aldirayim en iyisi bir de benim.yumurtalar gec olgunlasiyor incir falan yaptım yine aynı oldu başka birsey önerir misin
Evet pekmez gibi olan sonra onu bulamamis esim bu markaninkin kullandi

Bizde ki bu değil canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi ben bundan aldirayim en iyisi bir de benim.yumurtalar gec olgunlasiyor incir falan yaptım yine aynı oldu başka birsey önerir misin
Cnm doktora gittinmi belki ilac falan verirdi
Onerebilecegim macun falan kullan duydum istersen bir araştır fazla bilgim yok cnm benimde

Cnm doktora gittinmi belki ilac falan verirdi
Onerebilecegim macun falan kullan duydum istersen bir araştır fazla bilgim yok cnm benimde
Dr gittim yumurta takibi için önce kür yaptım sonra kist oluştu bende o ay kaldı sonra ki ay bir ilaç önerdi prowomen diye 250tl falan almadım onu parasından değilde ne bileyim doğal olsun istedim şimdi alayım mı diyorum kafamda deli sorular

Veya doktor kontrolune gidecegiz muhtemel cat saatini diyecek ona gore yapabilirmiyim deneme acaba canim nasil bakiyorsun soylesen birde
Doktor takibinde eş zamanlı testte yaparsın daha iyi olur,bir de şeffaf plastik bardağa idrarıni yap,idrar bulanık ve parçacıklar oldu mu Cat olmuş deniyor (buda bı tiyo olsun)
Ay takvimi diye gir Google dan,Ekim ayı takvimine gir,çatlama tarih saat hangi burca denk geliyorsa cinsiyet o dur..eril ve dişil burçlar olarak ayrılıyor

Ayyy bende şuan bu ikisini kullanıyorum bugün üçüncü gün akintim olduğu için verdi doktor,afedersiniz sarı ve arkasında da yeşilimsi akıntı var dedi..bende enfeksiyon artık kronikleşmiş durumda sürekli tekrar ediyorbir de sağ tarafimda 18×21 mm kistim varmış,adet bitsin de soğan suyu yapicam 15 gün,umarım erir kist size de çok geçmiş olsun.
Nasıl kullanıyorsunuz?
Ben ilk gün zalain ile başladım
2-3-4. Günler gyno ile devam dedi
5. Gün yine zalain koy dedi

Sizede geçmiş olsun travogen krem,gynomax 150ml 7 tane var,fluzole 2 li hap seklinde ,zalain içinde 1 tane fitil var mantar icin verdi bunları

Siz kist olduğunu nasıl anladınız ultrason falanmi

Havuç ye
Tamam bende öyle karar aldım bu ay kullanıp obur ay deneme yapicam sizin enfeksiyonmu var
Ben doktora aslında smear aldırmaya gitmiştim,koltuğa yattım doktor oooo sarı akintin var dedi,spekulumu biraz daha ittirince ooo sarı akıntı arkasında da yeşil akıntı var dedi kültür aldi, ve 18×21 mm sağ tarafta kistin var dedi..beş gün fitilleri kullanicam bugün 4. Günüm,4-5 gün sonra da adetim gelecek,adet bitsin de soğan kürüne baslicam..kronik idrar yolu enfeksiyonu herhalde bu bende geçiyor ilaç kullanınca bir kaç ay sonra tekrarlıyor ,anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…