- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.601
Evet pekmez gibi olan sonra onu bulamamis esim bu markaninkin kullandi
Cnm doktora gittinmi belki ilac falan verirdiBizde ki bu değil canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi ben bundan aldirayim en iyisi bir de benim.yumurtalar gec olgunlasiyor incir falan yaptım yine aynı oldu başka birsey önerir misin
Dr gittim yumurta takibi için önce kür yaptım sonra kist oluştu bende o ay kaldı sonra ki ay bir ilaç önerdi prowomen diye 250tl falan almadım onu parasından değilde ne bileyim doğal olsun istedim şimdi alayım mı diyorum kafamda deli sorularCnm doktora gittinmi belki ilac falan verirdi
Onerebilecegim macun falan kullan duydum istersen bir araştır fazla bilgim yok cnm benimde
Esinin kullandigi ilaclar nelerdi canimBenim esimde fazla kullanmadi adet gunumde icmeye basladi bazen unuttugu bile oldu ama keciboyunuzu ozunu devamli icmeye gayret etti
Ben şuan hiç deneme yapamadimki.Benim yumurta hala catlamadi canimAma kullandığın ay kalamadin hamile dimi
Spermlere etkisi olurmuki acaba diye korkuyorum
Bide bugün yumurta takibi yaptı 17. 2 dedi buyuklugune
Çinko evitamini ve keciboyunuzu özü kullandı cnmEsinin kullandigi ilaclar nelerdi canim
Hayır iliski önerilmiyor bende aynısını şuan kullaniyorumKizlar doktordan geldim hafif mantar var dedi bu fitili verdi 2 gün sonra yumurtlamam var bu fitili kullanırken ilişki olur mu acaba kullanan var mı aranizda
Tamam,testlerinle sıkı takip yaparsın,Ekim ayında test ilk açılma aşamasındaki tarih saati verirsin bakarız,gönlünce olsun inşallahO zaman ekimde deneme yaptigimda yazarim sana canim rabbim hepimize nasip eder insallah
Doktor takibinde eş zamanlı testte yaparsın daha iyi olur,bir de şeffaf plastik bardağa idrarıni yap,idrar bulanık ve parçacıklar oldu mu Cat olmuş deniyorVeya doktor kontrolune gidecegiz muhtemel cat saatini diyecek ona gore yapabilirmiyim deneme acaba canim nasil bakiyorsun soylesen birde
Ayyy bende şuan bu ikisini kullanıyorum bugün üçüncü gün
Havuç ye canımBizde ki bu değil canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi ben bundan aldirayim en iyisi bir de benim.yumurtalar gec olgunlasiyor incir falan yaptım yine aynı oldu başka birsey önerir misin
Tamam bende öyle karar aldım bu ay kullanıp obur ay deneme yapicam sizin enfeksiyonmu varHayır iliski önerilmiyor bende aynısını şuan kullaniyorum
Sizede geçmiş olsun travogen krem,gynomax 150ml 7 tane var,fluzole 2 li hap seklinde ,zalain içinde 1 tane fitil var mantar icin verdi bunlarıAyyy bende şuan bu ikisini kullanıyorum bugün üçüncü günakintim olduğu için verdi doktor,afedersiniz sarı ve arkasında da yeşilimsi akıntı var dedi..bende enfeksiyon artık kronikleşmiş durumda sürekli tekrar ediyor bir de sağ tarafimda 18×21 mm kistim varmış,adet bitsin de soğan suyu yapicam 15 gün,umarım erir kist size de çok geçmiş olsun.
Nasıl kullanıyorsunuz?
Ben ilk gün zalain ile başladım
2-3-4. Günler gyno ile devam dedi
5. Gün yine zalain koy dedi
Siz kist olduğunu nasıl anladınız ultrason falanmiAyyy bende şuan bu ikisini kullanıyorum bugün üçüncü günakintim olduğu için verdi doktor,afedersiniz sarı ve arkasında da yeşilimsi akıntı var dedi..bende enfeksiyon artık kronikleşmiş durumda sürekli tekrar ediyor bir de sağ tarafimda 18×21 mm kistim varmış,adet bitsin de soğan suyu yapicam 15 gün,umarım erir kist size de çok geçmiş olsun.
Nasıl kullanıyorsunuz?
Ben ilk gün zalain ile başladım
2-3-4. Günler gyno ile devam dedi
5. Gün yine zalain koy dedi
Havuç büyütüyor mu canım yiyeyim keske buyutseHavuç ye canım
Daha önce yazılmıştı. Hatta başka şehirlerden oraya giden olmuştu ama kim bilmiyorum. Eski mesajlardan bulabilir misin kiKizlar gaziantepte cinsiyet konusunda yumurta takibi yapan doktor varmi
Havuç yeBizde ki bu değil canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi ben bundan aldirayim en iyisi bir de benim.yumurtalar gec olgunlasiyor incir falan yaptım yine aynı oldu başka birsey önerir misin
Ben doktora aslında smear aldırmaya gitmiştim,koltuğa yattım doktor oooo sarı akintin var dedi,spekulumu biraz daha ittirince ooo sarı akıntı arkasında da yeşil akıntı var dedi kültür aldi, ve 18×21 mm sağ tarafta kistin var dedi..beş gün fitilleri kullanicam bugün 4. Günüm,4-5 gün sonra da adetim gelecek,adet bitsin de soğan kürüne baslicam..kronik idrar yolu enfeksiyonu herhalde bu bende geçiyor ilaç kullanınca bir kaç ay sonra tekrarlıyor ,anlamadımTamam bende öyle karar aldım bu ay kullanıp obur ay deneme yapicam sizin enfeksiyonmu var
Evet doktor aslında smear alacaktı akıntım varmış ve sağ da kist var dediSiz kist olduğunu nasıl anladınız ultrason falanmi
Valla ben havuç yediğim de hissediyorum elimle kasığımda yumun büyüdüğünüHavuç büyütüyor mu canım yiyeyim keske buyutsebir kilo yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?