- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.621
Kac tane yiyeyimValla ben havuç yediğim de hissediyorum elimle kasığımda yumun büyüdüğünübenim yum u çok güzel gelistiriyor ins size de faydası olur
Günde bir ya da gün aşırı bir yiyinKac tane yiyeyim
Ben abarttım daGünde bir ya da gün aşırı bir yiyin
Merhaba ay konumu nasıl bakılıyor acaba banada bakmanız mümkün mü benim ovulasyon 18 Haziran pozitif oldu öğleden önceydi akşamda değerlendirdikEvet genelde tutuyor.10 kişiye baktiysam 8 i tutmuştur
Herşeyin fazlası zarar derlerBen abarttım da
T çizgisinin silinmeye gittigi zamanı yani çatlamaya geçtiği tarih saati soylermisinizMerhaba ay konumu nasıl bakılıyor acaba banada bakmanız mümkün mü benim ovulasyon 18 Haziran pozitif oldu öğleden önceydi akşamda değerlendirdik
Pozitif olduğu 19 Haziran saat öğle 11 di silikleşmesi 20 Haziran 11 di ben hep aynı saate bi gün arayla test yaptımT çizgisinin silinmeye gittigi zamanı yani çatlamaya geçtiği tarih saati soylermisiniz
Terazi erkek burçPozitif olduğu 19 Haziran saat öğle 11 di silikleşmesi 20 Haziran 11 di ben hep aynı saate bi gün arayla test yaptım
Ay Terazi’de | 18.06.2021 | 11:53 |
Ay Akrep’te | 20.06.2021 | 14:58 |
Siz baya detaylı bilginiz varmış maşallah keşke ovulasyon testi kullanırken sizlerle tanışsaydımTerazi erkek burç
Akrep kız burcu
20 Haziran 11.00de siliklesti ise ; erkek burcunda iken ay 4 saat sonra kıza dönme zamaniymis yani erkek görünüyor
Ay Terazi’de 18.06.2021 11:53 Ay Akrep’te 20.06.2021 14:58
Iyiyim canim deneme yaptim ama bilmiyorum sonucu ne olur 2 3 aydir yapamiyodum esim yoktu hayırlısı olsun sen ne durumdasinSelamün aleyküm kızlar nasılsınızGrup baya sessizleşti hamişler sağlıkla doğumu bekliyor bizler hamile kalmayı inşaallah L Lilarengim1 canım en son takip yapıyordun sanırım durum ne inşaallah oğluna hamilesindir. R rana20 Ruveydam2015 kaderdaşlarım sizler nasılsınız vardır inşaallah hamilelik.
Hayırlısı olsun canım inşaallah oğluşa hamilesindir kaç gün var bata? Bende ağustosu es geçtim şimdi adetim 2.günüm daha bitince inşaallah denemeIyiyim canim deneme yaptim ama bilmiyorum sonucu ne olur 2 3 aydir yapamiyodum esim yoktu hayırlısı olsun sen ne durumdasin
Daha yeni bitti yum gunum canim. Aminn insaallah vala helimize nasip etsinRabbimHayırlısı olsun canım inşaallah oğluşa hamilesindir kaç gün var bata? Bende ağustosu es geçtim şimdi adetim 2.günüm daha bitince inşaallah denemeNasip olsun bu ay sağlıkla oğlumuza hamile kalalım hepimiz
Canım benim şükür iyiyim ben artık alıştım grupta herkesi hamile etmeden ben olmıcamSelamün aleyküm kızlar nasılsınızGrup baya sessizleşti hamişler sağlıkla doğumu bekliyor bizler hamile kalmayı inşaallah L Lilarengim1 canım en son takip yapıyordun sanırım durum ne inşaallah oğluna hamilesindir. R rana20 Ruveydam2015 kaderdaşlarım sizler nasılsınız vardır inşaallah hamilelik.
Canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınSelamün aleyküm kızlar nasılsınızGrup baya sessizleşti hamişler sağlıkla doğumu bekliyor bizler hamile kalmayı inşaallah L Lilarengim1 canım en son takip yapıyordun sanırım durum ne inşaallah oğluna hamilesindir. R rana20 Ruveydam2015 kaderdaşlarım sizler nasılsınız vardır inşaallah hamilelik.
Amin canım hepimizden inşaallah tez vakitte oğluşlara hamile haberi alırızCanım benim şükür iyiyim ben artık alıştım grupta herkesi hamile etmeden ben olmıcameşim yok biliyorsun geçen ay denk gelmedi yuma o ay gitti bu ay da yum yaklaşıyor eşime denk gelecek mi hiç bilmiyorum ben iş Allaha emanet elbet nasibime yazılmıştır geç olsun gönül muradımız olsun ne diyelim
Bu ay sizden güzel haberler alacağız inşallah
Amin canımCanım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Geçen ay yumurtlamayi yakaladım ama eşim şehir dışında toplantidaydi geldiğinde çok geçmişti.o yüzden deneme olmadı.insallah ekimde deneme yapacağım bir aksilik çıkmazsa.Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?