Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Pozitif olduğu 19 Haziran saat öğle 11 di silikleşmesi 20 Haziran 11 di ben hep aynı saate bi gün arayla test yaptım
Terazi erkek burç
Akrep kız burcu

20 Haziran 11.00de siliklesti ise ; erkek burcunda iken ay 4 saat sonra kıza dönme zamaniymis yani erkek görünüyor

Ay Terazi’de18.06.202111:53
Ay Akrep’te20.06.202114:58

Terazi erkek burç
Akrep kız burcu

20 Haziran 11.00de siliklesti ise ; erkek burcunda iken ay 4 saat sonra kıza dönme zamaniymis yani erkek görünüyor

Ay Terazi’de18.06.202111:53
Ay Akrep’te20.06.202114:58
Siz baya detaylı bilginiz varmış maşallah keşke ovulasyon testi kullanırken sizlerle tanışsaydım

Kızlar biz bu ay deneme yapmaktan vazgeçtik. Eşim tatilden yeni geldik, beslenmeye takviyelere dikkat edelim, sonra yaparız dedi. Ama buralardayım, takipteyim

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız Grup baya sessizleşti hamişler sağlıkla doğumu bekliyor bizler hamile kalmayı inşaallah L Lilarengim1 canım en son takip yapıyordun sanırım durum ne inşaallah oğluna hamilesindir. R rana20 Ruveydam2015 kaderdaşlarım sizler nasılsınız vardır inşaallah hamilelik.

Iyiyim canim deneme yaptim ama bilmiyorum sonucu ne olur 2 3 aydir yapamiyodum esim yoktu hayırlısı olsun sen ne durumdasin

Iyiyim canim deneme yaptim ama bilmiyorum sonucu ne olur 2 3 aydir yapamiyodum esim yoktu hayırlısı olsun sen ne durumdasin
Hayırlısı olsun canım inşaallah oğluşa hamilesindir kaç gün var bata? Bende ağustosu es geçtim şimdi adetim 2.günüm daha bitince inşaallah deneme Nasip olsun bu ay sağlıkla oğlumuza hamile kalalım hepimiz

Daha yeni bitti yum gunum canim. Aminn insaallah vala helimize nasip etsinRabbim

Canım benim şükür iyiyim ben artık alıştım grupta herkesi hamile etmeden ben olmıcam eşim yok biliyorsun geçen ay denk gelmedi yuma o ay gitti bu ay da yum yaklaşıyor eşime denk gelecek mi hiç bilmiyorum ben iş Allaha emanet elbet nasibime yazılmıştır geç olsun gönül muradımız olsun ne diyelim
Bu ay sizden güzel haberler alacağız inşallah

Canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Geçen ay yumurtlamayi yakaladım ama eşim şehir dışında toplantidaydi geldiğinde çok geçmişti.o yüzden deneme olmadı.insallah ekimde deneme yapacağım bir aksilik çıkmazsa.Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin

Amin canım hepimizden inşaallah tez vakitte oğluşlara hamile haberi alırız

Amin canım nasip allahım hayırlısıyla sağlıkla oğlan nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…