Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbim razı olsun canim

canım nasılsın? Hamile kaldığın ay sağdan mı soldan mı yumurtlama olmuştu senin? Ben sabah gittim takip için solda 15mm sağda 11mm varmış sol çatlar dedi büyük ihtimalle
Iyiyim canim sen nasılsın
Canim soldu benim surekli sol tarifim ağrıdı zaten benim sağda fazla olmuyordu yum
Ya hadi insllah bu ay güzel haberle gelirsin cnm

Iyiyim canim sen nasılsın
Canim soldu benim surekli sol tarifim ağrıdı zaten benim sağda fazla olmuyordu yum
Ya hadi insllah bu ay güzel haberle gelirsin cnm
Amin canım Allah razı olsun. Şükür bende iyiyim herkes gibi yumurta kovalıyorum

Cnm senin ki hizlimi oluyordu eger oyleyse pik olabilir takibini sıkı yap
14.gün ağrım oluyordu genelde şimdilik hafif ağrım var teste devam ediyorum büyük ihtimal yarın akşama pik olacak
Canım günde iki mm büyüdüğünü varsayarsak yarın pik yapabilir yada Çarşamba.
Bende öyle düşündüm canım ama yine riske atmayayım kaçırmamak için devam ediyorum teste
Canim çizgin kalinlasmaya baslamis ama bu gece yapmaz bence sıkı takip yap özellikle yarın olmadi gece alarm kur yap testini hep ama bu gece zor görünüyo
Tamam canım çok teşekkür ederim hepinize Sende durumlar ne kaçıncı gün bugün?

Ben adet oldum kuzum tutmadi bu ayda önümüz aya Allah kerim

Ben iki kızımı hep solda hissettim, bu üçüncü gebelik bunu da solda hissediyorum sizinkinin cinsiyeti nedir ? Etkis var mı acaba
Bende iki kızımı solda hissettim ki zaten benim sağ yumurtalık küçük işlevi yokmuş yani hep soldan yumurtluyorum. Bunuda soldan hamile kaldım. Oğlum olacak inşallah.
Ben çok kafama takmistim sağ taraftan erkek olma ihtimali yüksek vs diye. Hiç bir önemi yokmuş işte Rabbim verecekse her türlü veriyor. İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…