- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.641
Rabbim razı olsun canimMerhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var B Beybipattis , R rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah R rana20 , Ruveydam2015 , Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
Ben kullanıyorum cnm doktor yazdı salı günü folidoce oncesindede kullandım cnm oxfollMrb kizlar folik asit kullaniyor musunuz
canım nasılsın? Hamile kaldığın ay sağdan mı soldan mı yumurtlama olmuştu senin? Ben sabah gittim takip için solda 15mm sağda 11mm varmış sol çatlar dedi büyük ihtimalleAmin canim rabbim sende razi olsun
Bende kullanıyorum canımMrb kizlar folik asit kullaniyor musunuz
Iyiyim canim sen nasılsıncanım nasılsın? Hamile kaldığın ay sağdan mı soldan mı yumurtlama olmuştu senin? Ben sabah gittim takip için solda 15mm sağda 11mm varmış sol çatlar dedi büyük ihtimalle
Amin canım Allah razı olsun. Şükür bende iyiyim herkes gibi yumurta kovalıyorumIyiyim canim sen nasılsın
Canim soldu benim surekli sol tarifim ağrıdı zaten benim sağda fazla olmuyordu yum
Ya hadi insllah bu ay güzel haberle gelirsin cnm
Tesekkurler cnmBen kullanıyorum cnm doktor yazdı salı günü folidoce oncesindede kullandım cnm oxfoll
Rica ederim cnmTesekkurler cnm
Cnm senin ki hizlimi oluyordu eger oyleyse pik olabilir takibini sıkı yapKızlar bu test bugün pik yapar mı cumartesi sabah 15mm boyutuydu M Maviayyy R rana20 B BeybipattisRuveydam2015
Canım günde iki mm büyüdüğünü varsayarsak yarın pik yapabilir yada Çarşamba.Kızlar bu test bugün pik yapar mı cumartesi sabah 15mm boyutuydu M Maviayyy R rana20 B BeybipattisRuveydam2015
Canim çizgin kalinlasmaya baslamis ama bu gece yapmaz bence sıkı takip yap özellikle yarın olmadi gece alarm kur yap testini hep ama bu gece zor görünüyoKızlar bu test bugün pik yapar mı cumartesi sabah 15mm boyutuydu M Maviayyy R rana20 B BeybipattisRuveydam2015
14.gün ağrım oluyordu genelde şimdilik hafif ağrım var teste devam ediyorum büyük ihtimal yarın akşama pik olacakCnm senin ki hizlimi oluyordu eger oyleyse pik olabilir takibini sıkı yap
Bende öyle düşündüm canım ama yine riske atmayayım kaçırmamak için devam ediyorum testeCanım günde iki mm büyüdüğünü varsayarsak yarın pik yapabilir yada Çarşamba.
Tamam canım çok teşekkür ederim hepinizeCanim çizgin kalinlasmaya baslamis ama bu gece yapmaz bence sıkı takip yap özellikle yarın olmadi gece alarm kur yap testini hep ama bu gece zor görünüyo
Ben adet oldum kuzum tutmadi bu ayda önümüz aya Allah kerim14.gün ağrım oluyordu genelde şimdilik hafif ağrım var teste devam ediyorum büyük ihtimal yarın akşama pik olacak
Bende öyle düşündüm canım ama yine riske atmayayım kaçırmamak için devam ediyorum teste
Tamam canım çok teşekkür ederim hepinizeSende durumlar ne kaçıncı gün bugün?
Peki sol mu sağ mı yumurtalıkta hissettiniz?Evet canım fazla kanamalı adet sonrası oğluma hamile kaldım çok şükürdarısı sizlere
Sol yumurtadan hamile kaldım canım doktor takibiyle.Peki sol mu sağ mı yumurtalıkta hissettiniz?
Ben iki kızımı hep solda hissettim, bu üçüncü gebelik bunu da solda hissediyorum sizinkinin cinsiyeti nedir ? Etkis var mı acabaSol yumurtadan hamile kaldım canım doktor takibiyle.
Bende iki kızımı solda hissettim ki zaten benim sağ yumurtalık küçük işlevi yokmuş yani hep soldan yumurtluyorum. Bunuda soldan hamile kaldım. Oğlum olacak inşallah.Ben iki kızımı hep solda hissettim, bu üçüncü gebelik bunu da solda hissediyorum sizinkinin cinsiyeti nedir ? Etkis var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?