Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ay gönlüme nasıl su serptiniz anlatamam, inşallah bana da dua edin

Merhaba kız bebek solda , erkek bebek sağda hissedilir deniyor, sende oldu mu?

Canım ne yaptın nasıl gidiyor son durum ne testte? Pik oldu mu?
Şimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralım

Eklentiler

• FCADA5FF-834E-4494-868F-EAB50E9013A1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 60
Şimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralım
Hayırlısı olsun Canim insaallah oğlun tutunur test hangi asamada olunca deneme yapacaksin peki canim. Dua etmeyi sert kahve bölgesel duş unutma

Hayırlısı olsun Canim insaallah oğlun tutunur test hangi asamada olunca deneme yapacaksin peki canim. Dua etmeyi sert kahve bölgesel duş unutma
Bu aşamadan sonra yapcam canım şimdi kızımı yatırdım namazdan sonra inşaallah yapcam
İnşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olur.
Amin canım Allah razı olsun hepimize nasip olsun erkek bebekler sağlıkla
Ateş ölçüyordum, dr akşama çatlar dediği gün olmuştu.
Anladım canım inşaallah bu hamileliğin sağlıkla erkek evladına olur Sen deneme yaptın mı hamile misin?

Ruveydam2015 sen hangi aşamada yaptın kuzum bir de tek deneme mi?
Kuzu ben ilk silinmede denedim tek denedim aynen ondam sordum sana senin su an ultra pik silinme olacak mı acaba seninde test yaparsan at yine bize. Ben diger ay ultra pikte ve silinmede denicem bide aylardir tutmuyo çünkü

Kuzu ben ilk silinmede denedim tek denedim aynen ondam sordum sana senin su an ultra pik silinme olacak mı acaba seninde test yaparsan at yine bize. Ben diger ay ultra pikte ve silinmede denicem bide aylardir tutmuyo çünkü
Yok canım silinmeyi beklemeyeceğim benim hemen ateş yükselmeye geçiyor öyle olunca da gebelik için geç kalınıyormuş daha yeni okudum öyle bir yazı. Şu an daha düşükken ateşim deneyeceğim inşaallah.

Hadi inşaallah hayırlısıyla olsun canim. Peki piklerin uzun mu sürüyordu senin

Hadi inşaallah hayırlısıyla olsun canim. Peki piklerin uzun mu sürüyordu senin
Şubatta iki gün kadar sürmüştü ama o zaman ilaç tedavisine başlamamıştık sonraları 14.güne düşünce yumurtam 15.günde çatlama oluyordu bu ayda sabah yine test yaparım duruma göre silinmezse deneme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…