- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.661
Ay gönlüme nasıl su serptiniz anlatamam, inşallah bana da dua edinBende iki kızımı solda hissettim ki zaten benim sağ yumurtalık küçük işlevi yokmuş yani hep soldan yumurtluyorum. Bunuda soldan hamile kaldım. Oğlum olacak inşallah.
Ben çok kafama takmistim sağ taraftan erkek olma ihtimali yüksek vs diye. Hiç bir önemi yokmuş işte Rabbim verecekse her türlü veriyor. İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur senin de
Merhaba kız bebek solda , erkek bebek sağda hissedilir deniyor, sende oldu mu?Teşekkür ederim canım yumurtlama olan tarafım 1 hafta boyunca iğne batar gibi ağrı kramp oluyor ara ara sonra da yumurtlama görüyorum testte ne hikmetse sonrasında o ağrı geçiyor. Geçtiğim 2 ay sol taraf ağrıdı. Bu ay sağ tarafım ağrıdı canım. Sende olmuyor mu öyle yumurtlamaya yakın tek taraflı ağrı
Cnm benimde iki kizim var 3.hamileyim oğlum olacak insallah ben solda hissettim bebeğimi kizlarda soldaydiMerhaba kız bebek solda , erkek bebek sağda hissedilir deniyor, sende oldu mu?
Benim ikinci kızım sağdaydı ve sağda hissettim. Herşey kısmetAy gönlüme nasıl su serptiniz anlatamam, inşallah bana da dua edin
İlki solda mıydı?Benim ikinci kızım sağdaydı ve sağda hissettim. Herşey kısmet
Canım ne yaptın nasıl gidiyor son durum ne testte? Pik oldu mu?Kızlar bu test bugün pik yapar mı cumartesi sabah 15mm boyutuydu M Maviayyy R rana20 @Birbilsem1132Ruveydam2015
Hatırlamıyorum ama 2. Planlıydı.İlki solda mıydı?
Şimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralımCanım ne yaptın nasıl gidiyor son durum ne testte? Pik oldu mu?
İnşaallah kuzum tez vakitte nasip olsun hepimize sağlıkla erkek bebeklerBen adet oldum kuzum tutmadi bu ayda önümüz aya Allah kerim
Planlı derken canım ovülasyon takipli mi yaptın?Hatırlamıyorum ama 2. Planlıydı.
Hayırlısı olsun Canim insaallah oğlun tutunurŞimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralım
İnşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olurŞimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralım
Ateş ölçüyordum, dr akşama çatlar dediği gün olmuştu.İnşaallah kuzum tez vakitte nasip olsun hepimize sağlıkla erkek bebekler
Planlı derken canım ovülasyon takipli mi yaptın?
Bu aşamadan sonra yapcam canım şimdi kızımı yatırdım namazdan sonra inşaallah yapcamHayırlısı olsun Canim insaallah oğlun tutunurtest hangi asamada olunca deneme yapacaksin peki canim. Dua etmeyi sert kahve bölgesel duş unutma
Amin canım Allah razı olsun hepimize nasip olsun erkek bebekler sağlıklaİnşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olur.
Anladım canım inşaallah bu hamileliğin sağlıkla erkek evladına olurAteş ölçüyordum, dr akşama çatlar dediği gün olmuştu.
Kuzu ben ilk silinmede denedim tek denedim aynen ondam sordum sana senin su an ultra pik silinme olacak mı acaba seninde test yaparsan at yine bize. Ben diger ay ultra pikte ve silinmede denicem bide aylardir tutmuyo çünküRuveydam2015 sen hangi aşamada yaptın kuzum bir de tek deneme mi?
Yok canım silinmeyi beklemeyeceğim benim hemen ateş yükselmeye geçiyor öyle olunca da gebelik için geç kalınıyormuş daha yeni okudum öyle bir yazı. Şu an daha düşükken ateşim deneyeceğim inşaallah.Kuzu ben ilk silinmede denedim tek denedim aynen ondam sordum sana senin su an ultra pik silinme olacak mı acaba seninde test yaparsan at yine bize. Ben diger ay ultra pikte ve silinmede denicem bide aylardir tutmuyo çünkü
Hadi inşaallah hayırlısıyla olsun canim. Peki piklerin uzun mu sürüyordu seninYok canım silinmeyi beklemeyeceğim benim hemen ateş yükselmeye geçiyor öyle olunca da gebelik için geç kalınıyormuş daha yeni okudum öyle bir yazı. Şu an daha düşükken ateşim deneyeceğim inşaallah.
Şubatta iki gün kadar sürmüştü ama o zaman ilaç tedavisine başlamamıştık sonraları 14.güne düşünce yumurtam 15.günde çatlama oluyordu bu ayda sabah yine test yaparım duruma göre silinmezse deneme yaparımHadi inşaallah hayırlısıyla olsun canim. Peki piklerin uzun mu sürüyordu senin
Rabbim sağlıklı hayırlı erkek evladi nasip etsin cnmŞimdi yaptım canım Allah nasip ederse birkaç saate deneme yapcam dua edin inşaallah bende sizde hepimiz sağlıkla oğlumuza hamile kalalım doğuralım
Amin canım amin Allah razı olsunRabbim sağlıklı hayırlı erkek evladi nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?