Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tmmcanim bizide haberdar et Allah yardimcin olsun hayırlı haberlerini aliriz 2 hafta sonra insaallah

Gelecek ay deneme yapacam. Hayırlısıyla hepimize erkek evlat nasip olur İnşallah

İyi geceler kızlar şunu hatırlatma yapayım size..
Hani bir yerde yazıyordu adetten sonra 1. Gününden 5. Gününe kadar olursa erkek, 5. Gününden 8. Gününe kadar olursa kız bebek olur.
Benim denemem adetimden sonra 8.gün dü pikken denedim kızıma hamileyim. Bunuda dikkate alın çatlamaya yakın denemenizi yapın belkide 1 gün sonra yapsaydım şuan oğluma hamileydim ama nasibim böyleymiş. Rabbim sizlere erkek evladı isteyenlere nasip etsin inşallah..
(Adetim 5 gün sürmüştü. Adetimin 1.gününden sayarsak 12.gününün 13'e bağlayan gece tek ilişki olmuştu)

Amin canım Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsin. Nasıl yani canım adetin ilk gününden sonra 8.günü pik mi oldu çok erken değil mi? Döngü aralığın kaç?

Amin canım Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsin. Nasıl yani canım adetin ilk gününden sonra 8.günü pik mi oldu çok erken değil mi? Döngü aralığın kaç?
Yok canım parantez içine yazmıştım adetten sonra saydığımda 8. Gündü
Adetimle birlikte saydığımda 12. Günün 13'e bağlayan geceydi.
26 günde bir adet olurum

Canım testim pik olmuş dün deneme yaptın mı ultra piki gördün mü?
Yaptım canım sabaha karşıda eşitlenmişti test gün içinde yapmaya devam edeceğim tamamen silinmezse akşam bir kez daha yapacağım. İnşaallah hayırlısıyla sağlıkla oğluma hamile kalırım bu ay

Yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım oğluşun gelsin bu ay zamanlama güzel olmuş. Dün akşam ultra piki gördün mü testte?

Merhaba kız bebek solda , erkek bebek sağda hissedilir deniyor, sende oldu mu?
Bu soruna ben cvp vereyim.ilk kızımı solda hissettim zaten yerleşim olarakta soldaydı, belirti olarakta çok aşırı bulantı kusma birde idrarim turuncu gibiydi.oglumda ise tam ortada veya sağda olurdu.belirti olarak sadece hafif bulantı ve tiksinme vardı oda 12.haftada bitti idrarim rengide çok açıktı.bu kızımda ise aşırı derecede kusma bulantı tiksinme idrar rengi kızıl gibi ve sol yerleşimliydi halada çok zor geçiyor. Yanı oglumdaki hamileligim çok rahattı iki kizimdada aşırı zor gecti( hala zor geciyor) bu gebeligimde ilk haftalarda kız olduğunu anlamıştım.

Slm kızlar uzun bir aradan sonra yazayım dedim. Ben de bir zamanlar bu grubu çok okuyordum. 26 haftalık hamileyim ve ilk yorumu B Beybipattis tatlım sen yapmıştın bana usg fotoma bakarak ramzi teorisine göre erkek demiştin. Doğru bilmişsin canım benim bebişim de erkek. Sağ sol olayını merak edenlere yazayım dedim benim 2 kızım sağda idi oğlum da solda. Bence alakası yok bu durumla.

Yaa hayırlı olsun canım benim.Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. İsteyen tüm kardeşlerime de nasip etsin

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı bizlere inşaallah solda derken sol yumurtadan oldu dimi?

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı bizlere inşaallah solda derken sol yumurtadan oldu dimi?
Sağol canım amin aklımda dualarımdasınız inan canım ben yumurta takibi falan yaptırmadım ama sol kasığım çok ağrıdı ve ilk sol kasığımda hissettim bebeğimi.zaten ben genelde soldan yumurtlarım. Nedense sağ daha az çalışıyor benim.

kızlar size birşey soracağım.hamile olan arkadaşlar adetin 1.gününü sayarsak kaçıncı gün ilişki yaşadınız.gebelik oluşanlar için soruyorum.ve kaç gün adet döngünüz kızlar

Hayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

kızlar size birşey soracağım.hamile olan arkadaşlar adetin 1.gününü sayarsak kaçıncı gün ilişki yaşadınız.gebelik oluşanlar için soruyorum.ve kaç gün adet döngünüz kızlar
Cnm ben 16. Gündü iliski olduğunda 26 yada 27 gunde adet oluyordum adette 4 gün olduyordum cnm

normalde mesela 12 yada 13. gün çatlar derler aslında 26-27 gün olanlar için. gözün aydın bu arada
Allah razi olsun cnm rabbim isteyen her kuluna nasip etsin
Aynen cnm.bende öyle saniyordum ama oyle değilmiş ovülasyon testinde anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…