- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.701
Yumurtlama gecikti mi canım o ay normal şartlarda 13 veya 14.gün olurdu böyle döngülerdeCnm ben 16. Gündü iliski olduğunda 26 yada 27 gunde adet oluyordum adette 4 gün olduyordum cnm
teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinBenimde 14. Gün falan olurdu .18. günde yumurtlama oldu tek deneme yaptım. 28 gün adet döngüm
Amin canım senin oğluş da hayırlı olsunHayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canım benim döngüm 32 gün ve 16. gün hamile kaldım.kızlar size birşey soracağım.hamile olan arkadaşlar adetin 1.gününü sayarsak kaçıncı gün ilişki yaşadınız.gebelik oluşanlar için soruyorum.ve kaç gün adet döngünüz kızlar
Cnm ondan önceki ay klomen kullanmıştım onu mu etkisi oldu anlamadim 16.gun oldu yum birde incir kuru yapmistim oda geciktirmiş olabilirYumurtlama gecikti mi canım o ay normal şartlarda 13 veya 14.gün olurdu böyle döngülerde
Amin amin cnmAmin canım senin oğluş da hayırlı olsunHayırlısı ile alalım kucaklarımıza İnşallah
Anladım canım bende bu ay çok incir tüketmiştim bakalım sonuç ne olacak iki deneme yapmak zorunda kaldım 24 saat geçmesine rağmen hala koyuydu ikinci denemeyi yaptıktan sonra birkaç saat içinde aşırı ağrı ve çatlama oldu inşaallah oğluş tutunmuştur. Bugünde tamamen geçti ağrılarım beklemedeyim bakalım. Cuma gecesi dua kapıları açık rabbim hepimize her isteyene tez vakitte hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin. Hamile kardeşlerimize sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, sağlıkla kolay doğumlarınız olsun.Cnm ondan önceki ay klomen kullanmıştım onu mu etkisi oldu anlamadim 16.gun oldu yum birde incir kuru yapmistim oda geciktirmiş olabilir
Amin amin güzel duali arkadaşımAnladım canım bende bu ay çok incir tüketmiştim bakalım sonuç ne olacak iki deneme yapmak zorunda kaldım 24 saat geçmesine rağmen hala koyuydu ikinci denemeyi yaptıktan sonra birkaç saat içinde aşırı ağrı ve çatlama oldu inşaallah oğluş tutunmuştur. Bugünde tamamen geçti ağrılarım beklemedeyim bakalım. Cuma gecesi dua kapıları açık rabbim hepimize her isteyene tez vakitte hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin. Hamile kardeşlerimize sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, sağlıkla kolay doğumlarınız olsun.Öyle içimden geldi sizlerde bizleri dualarınızdan eksik etmeyin inşaallah.
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimCanım benim döngüm 32 gün ve 16. gün hamile kaldım.
Amin canım benim rabbim hepinizden razı olsunAmin amin güzel duali arkadaşımrabbim insllah saglikli hayirli salih kularindan erkek evladi nasip eder sana ve isteyen herkese duamdasin canim benim
Dualarimiz kabul olsun insallah bu mübarek gün hürmetine
Canım hiç test kullanmadım. 4-5 ay denedim olmayınca o ay bal-tarçın-çörek otu kürü uyguladım. Bol bol kuru incir yedim kürü yaparken aynı zamanda. Kür bitince sbah ve akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. Yani ben daha çok bir an önce hamile kalmaya çalıştım diyebilirim. Adet bitiminden itibaren 2-3 güne bir ilişki oldu. En son 18. gün oldu ama 16. gün olan ilişkiden hamile kaldığımı düşünüyorum. Sonrası Ramazan ayı idi. Denemedim bir daha.Diyet vs hiç denemedim. Bol bol dua ettim canım.Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Senin denemen nasıl oldu test kullandın mı? Tek deneme mi oldu?
Sağ ol canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Sağol canım amin aklımda dualarımdasınız inancanım ben yumurta takibi falan yaptırmadım ama sol kasığım çok ağrıdı ve ilk sol kasığımda hissettim bebeğimi.zaten ben genelde soldan yumurtlarım. Nedense sağ daha az çalışıyor benim.
Bende tersi oldu kızım sağda erkekler soldaydı hepMerhaba kız bebek solda , erkek bebek sağda hissedilir deniyor, sende oldu mu?
Canim benim hic yükselmedi ateşim daha çok üşüyordumKızlar ateşi regle yakın düşenler kaç gün kala düşüyordu geçen aylar hep bende düşüyordu ama kaç gün kala bakıyordum unuttum.
Canım benim genelde regliye 2 3 gün kala düşme başlıyor. Şuan ateşin kaç senin?Kızlar ateşi regle yakın düşenler kaç gün kala düşüyordu geçen aylar hep bende düşüyordu ama kaç gün kala bakıyordum unuttum.
Anladım canım benim hiç yüksek çıkmazdı geçen aylarda bu ay şimdilik yüksek ilerliyor bakalım son birkaç gün kala belli olurCanim benim hic yükselmedi ateşim daha çok üşüyordum
Kuzum şu an hep 37.0 ve 37.2 arasında bakalım son günlere yakın düşmeye başlayacak mıCanım benim genelde regliye 2 3 gün kala düşme başlıyor. Şuan ateşin kaç senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?