Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yumurtlama gecikti mi canım o ay normal şartlarda 13 veya 14.gün olurdu böyle döngülerde
Cnm ondan önceki ay klomen kullanmıştım onu mu etkisi oldu anlamadim 16.gun oldu yum birde incir kuru yapmistim oda geciktirmiş olabilir

Cnm ondan önceki ay klomen kullanmıştım onu mu etkisi oldu anlamadim 16.gun oldu yum birde incir kuru yapmistim oda geciktirmiş olabilir
Anladım canım bende bu ay çok incir tüketmiştim bakalım sonuç ne olacak iki deneme yapmak zorunda kaldım 24 saat geçmesine rağmen hala koyuydu ikinci denemeyi yaptıktan sonra birkaç saat içinde aşırı ağrı ve çatlama oldu inşaallah oğluş tutunmuştur. Bugünde tamamen geçti ağrılarım beklemedeyim bakalım. Cuma gecesi dua kapıları açık rabbim hepimize her isteyene tez vakitte hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin. Hamile kardeşlerimize sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, sağlıkla kolay doğumlarınız olsun. Öyle içimden geldi sizlerde bizleri dualarınızdan eksik etmeyin inşaallah.

Amin amin güzel duali arkadaşım rabbim insllah saglikli hayirli salih kularindan erkek evladi nasip eder sana ve isteyen herkese duamdasin canim benim
Dualarimiz kabul olsun insallah bu mübarek gün hürmetine

Amin amin güzel duali arkadaşım rabbim insllah saglikli hayirli salih kularindan erkek evladi nasip eder sana ve isteyen herkese duamdasin canim benim
Dualarimiz kabul olsun insallah bu mübarek gün hürmetine
Amin canım benim rabbim hepinizden razı olsun

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Senin denemen nasıl oldu test kullandın mı? Tek deneme mi oldu?
Canım hiç test kullanmadım. 4-5 ay denedim olmayınca o ay bal-tarçın-çörek otu kürü uyguladım. Bol bol kuru incir yedim kürü yaparken aynı zamanda. Kür bitince sbah ve akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. Yani ben daha çok bir an önce hamile kalmaya çalıştım diyebilirim. Adet bitiminden itibaren 2-3 güne bir ilişki oldu. En son 18. gün oldu ama 16. gün olan ilişkiden hamile kaldığımı düşünüyorum. Sonrası Ramazan ayı idi. Denemedim bir daha.Diyet vs hiç denemedim. Bol bol dua ettim canım.

Sağ ol canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Benim daha 7 gün var bata beklemedeyim bakalım.

Kızlar ateşi regle yakın düşenler kaç gün kala düşüyordu geçen aylar hep bende düşüyordu ama kaç gün kala bakıyordum unuttum.

Canim benim hic yükselmedi ateşim daha çok üşüyordum
Anladım canım benim hiç yüksek çıkmazdı geçen aylarda bu ay şimdilik yüksek ilerliyor bakalım son birkaç gün kala belli olur
Canım benim genelde regliye 2 3 gün kala düşme başlıyor. Şuan ateşin kaç senin?
Kuzum şu an hep 37.0 ve 37.2 arasında bakalım son günlere yakın düşmeye başlayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…