- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.721
Ya canim guzel haber alacagaz insallah sendenAnladım canım benim hiç yüksek çıkmazdı geçen aylarda bu ay şimdilik yüksek ilerliyor bakalım son birkaç gün kala belli olur
Amin canım çok sağ olYa canim guzel haber alacagaz insallah senden
Merhaba cnm bana 11 haftada benziyor dedi 13.haftada söyledi net olarakMerhaba kızlar hamileliginizin kaçıncı haftasında(ayda) bebeğinizin cinsiyetini ogrendiniz
Merhaba cnm bana 11 haftada benziyor dedi 13.haftada söyledi net olarak
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaaa Allah bagislasun cnm saglikla kucagina al bende 11. Hafta icindeyim ama 3 hafta sonr giderim diye dusunuyorum
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinrabbim seninde gönlündekini nasip etsin
Evet canım pike az kalmış yarın apik yaparArkadaşlar yumurtlamami bana yardım eder misiniz
Maşallah cnm kizlarina insallah cnm rabbim sana ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyuAMin canim Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin 3 kizim var Rabbim nasip etse insAllah karnimdaki bebegimin elleri ayaklari duzgun hayirli saglikli erkek evlat olur
MaşAllah rabbim sağsalim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin gönlündekini oldu sevinciyle ferahlatsın rabbim bizlerde nasip eylesin…AMin canim Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin 3 kizim var Rabbim nasip etse insAllah karnimdaki bebegimin elleri ayaklari duzgun hayirli saglikli erkek evlat olur
Amin inşallah cnm Rabbim olmayanlarda en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim biri tek birde ikiz kızlarım var cnm büyüğü 7 yaşında ikizler 4 yasindaMaşallah cnm kizlarina insallah cnm rabbim sana ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Insllah saglikli hayirli dogumlarimiz olur
Amin inşallah cnm hayırlısıyla Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insAllahMaşAllah rabbim sağsalim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin gönlündekini oldu sevinciyle ferahlatsın rabbim bizlerde nasip eylesin…
Allah gönlündeki nasip etsin hayırlısıylaAmin inşallah cnm hayırlısıyla Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insAllah
Yaa ne güzel cnm ikiz annesi olmak cok isterdim bende ama nasip değilmişAmin inşallah cnm Rabbim olmayanlarda en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim biri tek birde ikiz kızlarım var cnm büyüğü 7 yaşında ikizler 4 yasinda
Amin cnm sagolAllah gönlündeki nasip etsin hayırlısıyla. Nub bakanlara gösterdin mi? Bu haftalarda tahmin oluyor sanırım.
Hersey kismet vallahi herseyin hayirlisi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin oglusunuda hayirlisiyla saglikla kucagina almani nasip etsinYaa ne güzel cnm ikiz annesi olmak cok isterdim bende ama nasip değilmişneyse sağlık olsun evlatlarimizi hayirla büyütmeyi nasip etsin rabbim benimde 2 kiz var cok sukur şimdi 3.hamileyim cok şükür oglum olacak Allahin izniyle cnm darisi sana ve isteyen burdaki arkadaslarima
Amin cnm aminHersey kismet vallahi herseyin hayirlisi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin oglusunuda hayirlisiyla saglikla kucagina almani nasip etsinamin insAllah cnm hayirlisiyla
Canım nasılsın?Allah gönlündeki nasip etsin hayırlısıyla. Nub bakanlara gösterdin mi? Bu haftalarda tahmin oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?