Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..

Arkadaşlar yumurtlamami bana yardım eder misiniz

Eklentiler

• 20210930_201523.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
AMin canim Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin 3 kizim var Rabbim nasip etse insAllah karnimdaki bebegimin elleri ayaklari duzgun hayirli saglikli erkek evlat olur
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinrabbim seninde gönlündekini nasip etsin

AMin canim Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin 3 kizim var Rabbim nasip etse insAllah karnimdaki bebegimin elleri ayaklari duzgun hayirli saglikli erkek evlat olur
Maşallah cnm kizlarina insallah cnm rabbim sana ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Insllah saglikli hayirli dogumlarimiz olur

MaşAllah rabbim sağsalim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin gönlündekini oldu sevinciyle ferahlatsın rabbim bizlerde nasip eylesin…

Maşallah cnm kizlarina insallah cnm rabbim sana ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Insllah saglikli hayirli dogumlarimiz olur
Amin inşallah cnm Rabbim olmayanlarda en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim biri tek birde ikiz kızlarım var cnm büyüğü 7 yaşında ikizler 4 yasinda

MaşAllah rabbim sağsalim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin gönlündekini oldu sevinciyle ferahlatsın rabbim bizlerde nasip eylesin…
Amin inşallah cnm hayırlısıyla Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insAllah

Amin inşallah cnm Rabbim olmayanlarda en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim biri tek birde ikiz kızlarım var cnm büyüğü 7 yaşında ikizler 4 yasinda
Yaa ne güzel cnm ikiz annesi olmak cok isterdim bende ama nasip değilmiş neyse sağlık olsun evlatlarimizi hayirla büyütmeyi nasip etsin rabbim benimde 2 kiz var cok sukur şimdi 3.hamileyim cok şükür oglum olacak Allahin izniyle cnm darisi sana ve isteyen burdaki arkadaslarima

Allah gönlündeki nasip etsin hayırlısıyla. Nub bakanlara gösterdin mi? Bu haftalarda tahmin oluyor sanırım.
Amin cnm sagolCanım ben 8 haftalıkken gittim zaten bir defa gittim ultrason kağıdında daha çok küçük olduğu için anlasilmiyo bende 15. Haftada giderim diye düşünüyorum

Hersey kismet vallahi herseyin hayirlisi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin oglusunuda hayirlisiyla saglikla kucagina almani nasip etsinamin insAllah cnm hayirlisiyla

Hersey kismet vallahi herseyin hayirlisi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin oglusunuda hayirlisiyla saglikla kucagina almani nasip etsinamin insAllah cnm hayirlisiyla
Amin cnm amin sende cinsiyeti öğrenirsen yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…