- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.741
InsAllah cnm yazarimAmin cnm aminsende cinsiyeti öğrenirsen yaz buraya
Neler yapmıştın canım sen hangi metodları uyguladın ? Alkali diyet alkali su veya yum. Zamanında nelere dikkat ettinInsAllah cnm yazarim
Evet kısmetse. Kanamamın fazla olduğu ay deneme yapmak istiyorum çünküCanım nasılsın?
Bu ay deneme olacak mı?
Cnm ben bu ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne sıcak su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum insAllah hepinize faydası olurNeler yapmıştın canım sen hangi metodları uyguladın ? Alkali diyet alkali su veya yum. Zamanında nelere dikkat ettin
Neler yapmıştın canım sen hangi metodları uyguladın ? Alkali diyet alkali su veya yum. Zamanında nelere dikkat ettin
Meryem ana otunun üstüne normal su ekledim 4 bardak sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik tabi bir defa kullandım ben eşimde keçiboynuzu özü icirdim ve full-e diye bir vitamin arada iciyorduCnm ben bu ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne sıcak su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum insAllah hepinize faydası olur
MaşAllah subanAllah rabbim bizlere sevinçli yazılar yazmayı nasip etsin gönlündeki kucağına varsın arkadaşımMeryem ana otunun üstüne normal su ekledim 4 bardak sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik tabi bir defa kullandım ben eşimde keçiboynuzu özü icirdim ve full-e diye bir vitamin arada iciyordu
Ben de geçen yıl, çatlatma iğnesiyle denemiştim, önce kimyasal olmuştu, sonraki ay da tutmamıştı. Ovulasyon testleriyle de takip yapabilirsin tabi, ama fırsatın varsa yine de doktor kontrolünde olsun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Cuma 12 de gece birlikte olduk burdan öğrendiklerim kadarıyla karbonatlı su ile yıkandım eşim soğuk duş aldı öncesinde sert bi kahve ve ters ilişki ve tek ilişki doktor cuma pazar ve salı önermişti biz sadece cumayı değerlendirdik
Doktor konturolünde yapayım dedim ama doktor tam çatlama gününde çağırmadı yumurtaların 18mm olmuş dedi iğne yaptı birgün sonra yine geleyimmi dedim çatlamışmı diye bakın dedim o gelmene gerek yok 36 saat sonra ilişki önerdiBen de geçen yıl, çatlatma iğnesiyle denemiştim, önce kimyasal olmuştu, sonraki ay da tutmamıştı. Ovulasyon testleriyle de takip yapabilirsin tabi, ama fırsatın varsa yine de doktor kontrolünde olsun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Amin cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinMaşAllah subanAllah rabbim bizlere sevinçli yazılar yazmayı nasip etsin gönlündeki kucağına varsın arkadaşım
Yok kız nolacak sor gitsinM Maviayyy B BeybipattisHayallerimmm3 kızlar hamile kaldığınız ay adete son 3 kala sancınız oldu mu her ayda olduğu gibi? (sizide bir rahat bırakmadım kusura bakmayın valla )
Sağ ol canımYok kız nolacak sor gitsinkuzum benim hiç ağrım sızım olmadı öyle hatta tutmadı kesin demiştim. Tabi herkeste farklılık olabilir. Ne zaman test yapacaksın
Hayırlısı olsun canım inşallah çıkar çıkmazsa da üzülme en hayırlı zamanda gelsin oğluşun, Artık gebelik haberleri alsak ya epeydir ara verdik kuzum sizi beklerken doguracam ha yetişin garimSağ ol canımRegl günüm çarşamba ama sabah bir test yapayım diyorum ağrım bu sabah biraz oldu sonra geçti şimdilik hiç yok bakalım yarın çıkacak mı ya da erken mi ya da tutmadı mı bilemiyorum
İnşaallah canım sonunda hepimiz mutlu sonla oğullarımızı kucağımıza alalım aminHayırlısı olsun canım inşallah çıkar çıkmazsa da üzülme en hayırlı zamanda gelsin oğluşun, Artık gebelik haberleri alsak ya epeydir ara verdik kuzum sizi beklerken doguracam ha yetişin garim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?