Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Neler yapmıştın canım sen hangi metodları uyguladın ? Alkali diyet alkali su veya yum. Zamanında nelere dikkat ettin
Cnm ben bu ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne sıcak su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum insAllah hepinize faydası olur

Neler yapmıştın canım sen hangi metodları uyguladın ? Alkali diyet alkali su veya yum. Zamanında nelere dikkat ettin
Meryem ana otunun üstüne normal su ekledim 4 bardak sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik tabi bir defa kullandım ben eşimde keçiboynuzu özü icirdim ve full-e diye bir vitamin arada iciyordu

Meryem ana otunun üstüne normal su ekledim 4 bardak sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik tabi bir defa kullandım ben eşimde keçiboynuzu özü icirdim ve full-e diye bir vitamin arada iciyordu
MaşAllah subanAllah rabbim bizlere sevinçli yazılar yazmayı nasip etsin gönlündeki kucağına varsın arkadaşım

İyi geceler hanımlar ben yeni katıldım aranıza iki kızım var 3.düşünüyorum banada yardım edermisiniz bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfen

Geçen ay doktora gittim adetin ilinci günü bana beşinci günü başlayacağım ilaç verdi letu diye sabah akşam 6 gün kullandım perşembe gittim yani bir hafta sonra yine perşembe kontrole çağırdı yumurtam 18 mm olmuş dedi ve ovitrelle iğne vurduk sabah 10 da 1 gün sonra cuma gece 10 da ilişki önerdi yani 36 saat sonra

Cuma 12 de gece birlikte olduk burdan öğrendiklerim kadarıyla karbonatlı su ile yıkandım eşim soğuk duş aldı öncesinde sert bi kahve ve ters ilişki ve tek ilişki doktor cuma pazar ve salı önermişti biz sadece cumayı değerlendirdik

Ama hasta oldum yani tutmadı bu ay ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum ama çatlama iğnesiylede olmuyosa ovulasyon takibi ile olurmu

Ben de geçen yıl, çatlatma iğnesiyle denemiştim, önce kimyasal olmuştu, sonraki ay da tutmamıştı. Ovulasyon testleriyle de takip yapabilirsin tabi, ama fırsatın varsa yine de doktor kontrolünde olsun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Doktor konturolünde yapayım dedim ama doktor tam çatlama gününde çağırmadı yumurtaların 18mm olmuş dedi iğne yaptı birgün sonra yine geleyimmi dedim çatlamışmı diye bakın dedim o gelmene gerek yok 36 saat sonra ilişki önerdi

MaşAllah subanAllah rabbim bizlere sevinçli yazılar yazmayı nasip etsin gönlündeki kucağına varsın arkadaşım
Amin cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende bebek düşünüyorum ama BioNTech aşısı oldum ve biraz korkularım var aşıdan sonra hamile kalan varmı acaba bi sorun yaşadınız mı?

Yok kız nolacak sor gitsin kuzum benim hiç ağrım sızım olmadı öyle hatta tutmadı kesin demiştim. Tabi herkeste farklılık olabilir. Ne zaman test yapacaksın
Sağ ol canım Regl günüm çarşamba ama sabah bir test yapayım diyorum ağrım bu sabah biraz oldu sonra geçti şimdilik hiç yok bakalım yarın çıkacak mı ya da erken mi ya da tutmadı mı bilemiyorum

Sağ ol canım Regl günüm çarşamba ama sabah bir test yapayım diyorum ağrım bu sabah biraz oldu sonra geçti şimdilik hiç yok bakalım yarın çıkacak mı ya da erken mi ya da tutmadı mı bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah çıkar çıkmazsa da üzülme en hayırlı zamanda gelsin oğluşun, Artık gebelik haberleri alsak ya epeydir ara verdik kuzum sizi beklerken doguracam ha yetişin garim

Hayırlısı olsun canım inşallah çıkar çıkmazsa da üzülme en hayırlı zamanda gelsin oğluşun, Artık gebelik haberleri alsak ya epeydir ara verdik kuzum sizi beklerken doguracam ha yetişin garim
İnşaallah canım sonunda hepimiz mutlu sonla oğullarımızı kucağımıza alalım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…