- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.761
Hayiiiir kuzu bariz ortada çoook sevindim Hayırlı olsun insaallah oğlun tutunmustur umarim haber ver muhakkak bizeHayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah R rana20 M Maviayyy B Beybipattis Hayallerimmm3 Ruveydam2015
Amin canım Allah razı olsun hepimize sağlıkla erkek bebekler nasip olsunHayiiiir kuzu bariz ortada çoook sevindim Hayırlı olsun insaallah oğlun tutunmustur umarim haber ver muhakkak bize
Ya canim benim görüyorum gormez olurumuyum çizgiyiHayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah R rana20 M Maviayyy B Beybipattis Hayallerimmm3 Ruveydam2015
Canim benimde B Beybipattis bacim gibi ağrım olmadi hatta bende dedim bu ay olmadi diye hamileligi ogrendikten sonra sanci oldu cnm benimM Maviayyy B BeybipattisHayallerimmm3 kızlar hamile kaldığınız ay adete son 3 kala sancınız oldu mu her ayda olduğu gibi? (sizide bir rahat bırakmadım kusura bakmayın valla )
Amin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olurYa canim benim görüyorum gormez olurumuyum çizgiyihadi gozun aydin oğlusun geliyor annesi kacinci günün cnm bugün
Canımsınız Allah razı olsun hepinizdenCanim benimde B Beybipattis bacim gibi ağrım olmadi hatta bende dedim bu ay olmadi diye hamileligi ogrendikten sonra sanci oldu cnm benim
Canim ne kusuru estf. burda birbirimize yardimci oluyoruzöyle düşünme cnm
Masallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozamanAmin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olur12.günüm bugün bat çarşamba
Canımsınız Allah razı olsun hepinizden
Yakışıklı bir oğluş geliyorrrr inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallahHayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah R rana20 M Maviayyy B Beybipattis Hayallerimmm3 Ruveydam2015
Yaaa hayırlı olsun canım benim inşallah oğlan geliyorHayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah R rana20 M Maviayyy B Beybipattis Hayallerimmm3 Ruveydam2015
Amin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırızMasallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozaman
Ayy ne güzel cnm ya epeydir hamiş haberi almamıştıkrabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Amin Canlarım nasıl mutlu oldum düşüncesi bile sevindiriyor rabbim sağlıkla oğlum oluyor yazmayıda nasip etsin hepimizeYakışıklı bir oğluş geliyorrrr inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah annesi
Amin canım amin Allah razı olsunYaaa hayırlı olsun canım benim inşallah oğlan geliyor
Sonucu bizimle de paylaş canımAmin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırızkan verdim canım dayanamadım sabah gittim hemen iki gün sonra çıkar dedi sağlık ocağı. Ben yine günüm geçene kadar test yaparım sabahları koyulaşır inşaallah
Amin Canlarım nasıl mutlu oldum düşüncesi bile sevindiriyor rabbim sağlıkla oğlum oluyor yazmayıda nasip etsin hepimize
Amin canım amin Allah razı olsun
Amin amin cnm inşllah o güzel haberi buraya yazarsin bizde sevinirizAmin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırızkan verdim canım dayanamadım sabah gittim hemen iki gün sonra çıkar dedi sağlık ocağı. Ben yine günüm geçene kadar test yaparım sabahları koyulaşır inşaallah
Paylaşırım tabi kuzum paylaşmam mı hiçSonucu bizimle de paylaş canım
Amin canımAmin amin cnm inşllah o güzel haberi buraya yazarsin bizde seviniriz
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Güzel haberler alirsin insllah canim
İyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfenAmin amin cnm inşllah o güzel haberi buraya yazarsin bizde seviniriz
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Güzel haberler alirsin insllah canim
Iyi gunler cnm yaptiklarimi yazdim insallah faydasiİyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfen
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var B Beybipattis , R rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah R rana20 , Ruveydam2015 , Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
HoşgeldinBurda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.
Merhaba hosgeldin. Her zaman giremeyebiliyoruz sormak istediğin birşey varsa bildiklerimizi paylaşıyoruz nacizaneBurda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.
Hoş buldum canım ya dünden beri bir soru sormuştum cevap alamadım o yüzdenHoşgeldingruplasma degilde kimi hamile kimi deneme yapiyor aktif olamiyor
Hoş buldum canımMerhaba hosgeldin. Her zaman giremeyebiliyoruz sormak istediğin birşey varsa bildiklerimizi paylaşıyoruz nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?