Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174

Eklentiler

• F3AD2C9F-28BD-4093-8059-33C481E04958.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 51
  • EF11BD99-1878-4F34-9AE3-5E1B135B52CE.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 57
Hayiiiir kuzu bariz ortada çoook sevindim Hayırlı olsun insaallah oğlun tutunmustur umarim haber ver muhakkak bize
Amin canım Allah razı olsun hepimize sağlıkla erkek bebekler nasip olsun şoktayım hala ne hissediyorum bilmiyorum

Ya canim benim görüyorum gormez olurumuyum çizgiyi hadi gozun aydin oğlusun geliyor annesikacinci günün cnm bugün
Amin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olur 12.günüm bugün bat çarşamba
Canim benimde B Beybipattis bacim gibi ağrım olmadi hatta bende dedim bu ay olmadi diye hamileligi ogrendikten sonra sanci oldu cnm benim
Canim ne kusuru estf. burda birbirimize yardimci oluyoruzöyle düşünme cnm
Canımsınız Allah razı olsun hepinizden

Amin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olur 12.günüm bugün bat çarşamba

Canımsınız Allah razı olsun hepinizden
Masallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozaman
Ayy ne güzel cnm ya epeydir hamiş haberi almamıştık rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Masallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozaman
Ayy ne güzel cnm ya epeydir hamiş haberi almamıştık rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırız kan verdim canım dayanamadım sabah gittim hemen iki gün sonra çıkar dedi sağlık ocağı. Ben yine günüm geçene kadar test yaparım sabahları koyulaşır inşaallah
Yakışıklı bir oğluş geliyorrrr inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah annesi
Amin Canlarım nasıl mutlu oldum düşüncesi bile sevindiriyor rabbim sağlıkla oğlum oluyor yazmayıda nasip etsin hepimize
Yaaa hayırlı olsun canım benim inşallah oğlan geliyor
Amin canım amin Allah razı olsun

Sonucu bizimle de paylaş canım

Amin amin cnm inşllah o güzel haberi buraya yazarsin bizde seviniriz
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Güzel haberler alirsin insllah canim

Sonucu bizimle de paylaş canım
Paylaşırım tabi kuzum paylaşmam mı hiç
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Amin canım bizim buradaki sağlık ocağı başka laboratuara gönderiyormuş tahlilleri geçen seferde üç gün sonra sistemden girip bakmıştım anca çıkmıştı yine öyle takip ediyorum çıkınca gitmeme gerek kalmadan görürüm.

İyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfen

Burda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.

İyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfen
Iyi gunler cnm yaptiklarimi yazdim insallah faydasi

olur

Burda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.
Merhaba hosgeldin. Her zaman giremeyebiliyoruz sormak istediğin birşey varsa bildiklerimizi paylaşıyoruz nacizane

Hoşgeldin gruplasma degilde kimi hamile kimi deneme yapiyor aktif olamiyor
Hoş buldum canım ya dünden beri bir soru sormuştum cevap alamadım o yüzden
Sorum şu ben alman aşısını yaptım ve gebelik düşünüyorum bende erkek bebek istiyorum Allah izniyle inşallah aşıdan sonra hamile kalan oldumu? Ben Kasım'da deneme yapacam Eylül başında 2.dozumu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…