- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.801
Aynen cnm nasibi ne zamansa o zaman elbette olacak hayırlısıylaMerhaba dua arkadaşım benim
Benim durumlar karışık birazeşim şehir dışında çalışıyor şu sıra o yüzden yuma denk gelmiyor bende o dönene kadar bekleme kararı aldım. Her ay stres yaşıyorum yoksa yum oldu gelecek mi gelmeyecek mi falan aşırı stresli oluyor insan. O yüzden şuan için beklemedeyim Rabbim nasibimize yazdıysa bi şekilde gelir bulur zaten ne deyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Allah razı olsun canım benim ne güzel konuştun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah sana daAynen cnm nasibi ne zamansa o zaman elbette olacak hayırlısıylaaynen yumurtlama takibi yapmak bana göre daha stresli oluyo ben 3 ay kullandım ondan sonra bıraktım valla doktorada gidiyordum 3 ay doktorada gitmedim hepsi bende stres yapıyordu sonra beklemediğim bir anda çok şükür hamile kaldım cnm Rabbim nasip etse insAllah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün erkek evlat istiyorum bende cnm 3 kizim var Rabbime şükür her zaman isteyen herkes duamda cnm hatta dua arkadasimiz Rahime arkadaşımla özel konuşuyoruz onada dua ediyorum Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin
Amin insAllah cnm benimAllah razı olsun canım benim ne güzel konuştun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah sana dacinsiyete az kalmış bize de haber ver Rahime candır can Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hepimiz oldu sevincimizi paylaşalım kader arkadaşlarım benim
Aminnn güzel kalpli arkadaşım AminnnAmin insAllah cnm benimaynen bende çok seviyorum onu insAllah haber edicem doktora gittiğimde cnm Rabbim en kısa zamanda dualarımızın hayırlısıyla kabul olmasını nasip etsin insAllah canım
Amin canım cümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlarımızHoş buldum canım amin sağol canım seninde bebeşin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Sayfayı uzun zamandır takip ediyorum
Bende Eylül'de denemeyi çok istemiştim hata bugün adet günüm ama eşim hastalandı sonrada aşı sitresi 2 ay erteledim bakalım nasipse Kasım'da deniyecem
Canım hayıt otu kullanmadım ama Ağustos’ta soğan kürü yaptım bir de adetin ikinci günü tarçın bal çörek otu karışımı yaptım beş gün kadar kullandım bıraktım bir de çok incir yedim Eylül’de deneme yaptım. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tuttu.Slm arkadaşlar hayıt otunu yada tıhumunu kullanan varmı aranızda hamile kalmak için
Yaptım canım alttaki dün üstteki bugün yarın bat günü normal dimi koyulaşma var birazTazeanneeee canım ne yaptın test yaptın mı bugün?
Var kuzum var maşallahYaptım canım alttaki dün üstteki bugün yarın bat günü normal dimi koyulaşma var biraz
Sağ ol kuzum Allah razı olsunVar kuzum var maşallah
Amin inşallah hepimizin güzel haberini alırız bu topikte en kısa zamanda cnmAminnn güzel kalpli arkadaşım Aminnn
Hayırlı müjdeli haberlerini bekliyorum
Canim hoşgeldin tekrar ve geçmiş olsun herseyin bi zamani var inan yipratici bi süreç ama Allah çocuklarına sana sağlık versin şifa versin inşallah hersey yolunda gider bi surpriz olur ummadığın andakızlar merhaba dış gebelikten sonra 6 ay geçti.biliyorsunuz artık tek tüpü olmayan %50 kısır bir kişiyim.belki öbür tüpümde tıkalıdır bilemiyorum.şuan adetliyim.bu ay korunmayacağım.nasip diyorum artık umarım tekrar aynı acıları yaşamam.tekrar aranıza döndüm hayırlısı inşallah.
MasAllah cnm koyulaşma var Rabbim hayırlısıyla saglikla değerinin artmasini nasip etsin insAllahYaptım canım alttaki dün üstteki bugün yarın bat günü normal dimi koyulaşma var biraz
Bende biokadin fitil kullanmıştım cnm enfeksiyon için ama bilmiyordum hamile olmayı kolaylaştırdığını cnm hamile kaldıktan sonra bir yerde okumuştum kolaylastiriyorlarmis o tarz fitillerBir de bu fitil vardı kızlar yumurta takibi için gittiğimde doktor yazdı sperm geçişlerini hızlandırıyor akşamları mutlaka kullan dedi bütün denemelerimde kullandım
kızlar merhaba dış gebelikten sonra 6 ay geçti.biliyorsunuz artık tek tüpü olmayan %50 kısır bir kişiyim.belki öbür tüpümde tıkalıdır bilemiyorum.şuan adetliyim.bu ay korunmayacağım.nasip diyorum artık umarım tekrar aynı acıları yaşamam.tekrar aranıza döndüm hayırlısı inşallah.
Canım çok geçmiş olsun rabbim sana ve evlatlarına şifalar versin sağlıkla hayırla erkek evlat nasip etsin sakın öyle kısırım falan deme rabbim ol dedikten sonra herşey olurbu ay sağ tüpüm için adet sonu süt ve maydonoz buharı yapıcam. tüpte tıkanıklık iltihap varsa gideriyor diyorlar.artık ne diyim hayırlısı.
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin gönlündekini sağlıkla kucağına nasip etsin.MasAllah cnm koyulaşma var Rabbim hayırlısıyla saglikla değerinin artmasini nasip etsin insAllahRabbim gönlüne göre versin insAllah
Evet canım ben sene başından beri düzenli fitil kullandım soğan kürü hem Ocak ayında hem martta hem Ağustos’ta yaptım enfeksiyon falan kalmamıştır artık çürüdü içim soğan içmektenBende biokadin fitil kullanmıştım cnm enfeksiyon için ama bilmiyordum hamile olmayı kolaylaştırdığını cnm hamile kaldıktan sonra bir yerde okumuştum kolaylastiriyorlarmis o tarz fitiller
Amin cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahCanım çok geçmiş olsun rabbim sana ve evlatlarına şifalar versin sağlıkla hayırla erkek evlat nasip etsin sakın öyle kısırım falan deme rabbim ol dedikten sonra herşey olur
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin gönlündekini sağlıkla kucağına nasip etsin.
Evet canım ben sene başından beri düzenli fitil kullandım soğan kürü hem Ocak ayında hem martta hem Ağustos’ta yaptım enfeksiyon falan kalmamıştır artık çürüdü içim soğan içmektenrabbim emeklerimizi hayırlı sağlıklı erkek evlatla sonuçlandırsın
Amin canım hepimizeAmin cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?