Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aynen cnm nasibi ne zamansa o zaman elbette olacak hayırlısıylaaynen yumurtlama takibi yapmak bana göre daha stresli oluyo ben 3 ay kullandım ondan sonra bıraktım valla doktorada gidiyordum 3 ay doktorada gitmedim hepsi bende stres yapıyordu sonra beklemediğim bir anda çok şükür hamile kaldım cnm Rabbim nasip etse insAllah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün erkek evlat istiyorum bende cnm 3 kizim var Rabbime şükür her zaman isteyen herkes duamda cnm hatta dua arkadasimiz Rahime arkadaşımla özel konuşuyoruz onada dua ediyorum Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin

Allah razı olsun canım benim ne güzel konuştun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah sana da cinsiyete az kalmış bize de haber ver Rahime candır can Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hepimiz oldu sevincimizi paylaşalım kader arkadaşlarım benim

Amin insAllah cnm benim aynen bende çok seviyorum onu insAllah haber edicem doktora gittiğimde cnm Rabbim en kısa zamanda dualarımızın hayırlısıyla kabul olmasını nasip etsin insAllah canım

Amin insAllah cnm benim aynen bende çok seviyorum onu insAllah haber edicem doktora gittiğimde cnm Rabbim en kısa zamanda dualarımızın hayırlısıyla kabul olmasını nasip etsin insAllah canım
Aminnn güzel kalpli arkadaşım Aminnn
Hayırlı müjdeli haberlerini bekliyorum

Amin canım cümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlarımız bende şubattan beri deniyorum kuzum Şubat Nisan Temmuz tutmadı en son eşimede dedim Eylül’de deneyelim tutmazsa ara verelim diye çünkü gerçekten test diyet ve çok aşırı yıpratmıştı beni şükür tuttu inşaallah sağlıkla oğluş tutunmuştur rabbim hepimizin muradını tez vakitte yaşamayı nasip etsin.
Slm arkadaşlar hayıt otunu yada tıhumunu kullanan varmı aranızda hamile kalmak için
Canım hayıt otu kullanmadım ama Ağustos’ta soğan kürü yaptım bir de adetin ikinci günü tarçın bal çörek otu karışımı yaptım beş gün kadar kullandım bıraktım bir de çok incir yedim Eylül’de deneme yaptım. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tuttu.

Eklentiler

• 46DB52B1-2779-4726-AAA6-0AE4EF38648D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar ateş takibi bende tuttu bu arada hem yumurtlama öncesi yüksek oluşu yumurtlama günü düşmesi ve sonrası hep 37.0 civarında ilerledi

Bir de bu fitil vardı kızlar yumurta takibi için gittiğimde doktor yazdı sperm geçişlerini hızlandırıyor akşamları mutlaka kullan dedi bütün denemelerimde kullandım

Eklentiler

• CAC9217E-DC5C-4AD9-82CD-C45B11C0D024.webp
    16 KB · Görüntüleme: 65
kızlar merhaba dış gebelikten sonra 6 ay geçti.biliyorsunuz artık tek tüpü olmayan %50 kısır bir kişiyim.belki öbür tüpümde tıkalıdır bilemiyorum.şuan adetliyim.bu ay korunmayacağım.nasip diyorum artık umarım tekrar aynı acıları yaşamam.tekrar aranıza döndüm hayırlısı inşallah.

Canim hoşgeldin tekrar ve geçmiş olsun herseyin bi zamani var inan yipratici bi süreç ama Allah çocuklarına sana sağlık versin şifa versin inşallah hersey yolunda gider bi surpriz olur ummadığın anda

Bir de bu fitil vardı kızlar yumurta takibi için gittiğimde doktor yazdı sperm geçişlerini hızlandırıyor akşamları mutlaka kullan dedi bütün denemelerimde kullandım
Bende biokadin fitil kullanmıştım cnm enfeksiyon için ama bilmiyordum hamile olmayı kolaylaştırdığını cnm hamile kaldıktan sonra bir yerde okumuştum kolaylastiriyorlarmis o tarz fitiller

bu ay sağ tüpüm için adet sonu süt ve maydonoz buharı yapıcam. tüpte tıkanıklık iltihap varsa gideriyor diyorlar.artık ne diyim hayırlısı.
Canım çok geçmiş olsun rabbim sana ve evlatlarına şifalar versin sağlıkla hayırla erkek evlat nasip etsin sakın öyle kısırım falan deme rabbim ol dedikten sonra herşey olur
MasAllah cnm koyulaşma var Rabbim hayırlısıyla saglikla değerinin artmasini nasip etsin insAllahRabbim gönlüne göre versin insAllah
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin gönlündekini sağlıkla kucağına nasip etsin.
Bende biokadin fitil kullanmıştım cnm enfeksiyon için ama bilmiyordum hamile olmayı kolaylaştırdığını cnm hamile kaldıktan sonra bir yerde okumuştum kolaylastiriyorlarmis o tarz fitiller
Evet canım ben sene başından beri düzenli fitil kullandım soğan kürü hem Ocak ayında hem martta hem Ağustos’ta yaptım enfeksiyon falan kalmamıştır artık çürüdü içim soğan içmekten rabbim emeklerimizi hayırlı sağlıklı erkek evlatla sonuçlandırsın

Amin cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…