Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hoş buldum canım
Yeni gördüm canim sorunu bende 2 doz oldum ama asidan öncede bebek istedim olmadi sonrada olmadi asidan mi bilemiyorum o yüzden varsa aslinda bizi bilgilendirirlerse iyi olur bende merak ettim doğrusu asidan sonra hamile kalan var mi. Bence dr lar dahi bilmiyo kesin bi etkisini bünyeye görede değişkenlik gösterebilir. Asidan 2 ay sonra kadar korunma diye duymuştum ama sadece

Ben aşı olmadim cnm ama hamile kalan çok kişi var sitede
Dokturuna sordun mu cnm en az 1 ay koruma diyorlardi asidan sonra ama bilemedim şimdi

Aslında canım benim korkum hamile kalıp kalmamak değilde bebeğin sağlığı oyüzden endişelerim var

Ben aşı olmadim cnm ama hamile kalan çok kişi var sitede
Dokturuna sordun mu cnm en az 1 ay koruma diyorlardi asidan sonra ama bilemedim şimdi
Sordum canım 1 ay korun yeterli dedi aslında kimse ne olacağını bilemiyor

Hoşgeldin canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun öncelikle ben ağustosun 23ünde birinci dozu vuruldum Eylül 22sinde yumurtam oldu denedim tuttu Allah’ın izniyle engel değil yani aşı bende snovac oldum.

Ben oldum canım tam bir ay önce denemeden

Hoş buldum canım amin sağol canım seninde bebeşin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Sayfayı uzun zamandır takip ediyorum
Bende Eylül'de denemeyi çok istemiştim hata bugün adet günüm ama eşim hastalandı sonrada aşı sitresi 2 ay erteledim bakalım nasipse Kasım'da deniyecem

Hoşgeldiniz
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin sizede
Sormak istediğiniz şeylerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz yum takibi önemli imkanınız varsa Dr kontrolünde ve aynı zamanda ovulayon testleri ile takip yapmanızı tavsiye ederim. Rahimde enfeksiyon olmaması lazım. Eşinize sperm kalitesi için takviye yapmanızı öneririm. Çünkü en büyük etken eşten gelen sperm.

Hoş buldum canım sağolun Allah razı olsun hepinizden kim ne muradı varsa versin inşallah
Bende doktor kontrolünde yapmayı düşünüyorum en önemli etken sanırım yumurtlama günü sonra taktir Allah'ın

Merhaba cnm nasılsın senle dua gruplarında buluşuyorduk cnm ne yaptın hamilelik falan varminyoksa hala deneme aşamasında misin cnm

Merhaba cnm nasılsın senle dua gruplarında buluşuyorduk cnm ne yaptın hamilelik falan varminyoksa hala deneme aşamasında misin cnm
Merhaba dua arkadaşım benim
Benim durumlar karışık biraz eşim şehir dışında çalışıyor şu sıra o yüzden yuma denk gelmiyor bende o dönene kadar bekleme kararı aldım. Her ay stres yaşıyorum yoksa yum oldu gelecek mi gelmeyecek mi falan aşırı stresli oluyor insan. O yüzden şuan için beklemedeyim Rabbim nasibimize yazdıysa bi şekilde gelir bulur zaten ne deyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınızda beni de unutmayın

Aminn canım inşallah
En güzeli Dr kontrolünde yapmak ama evde de test ile takibini yap garanti olsun. Erkek bebek için yumurtlama günü ve çat anı çok önemli. Ama tabi ki kaderine yazılmışsa eğer her türlü nasip eder Rabbim. Burda herşeyi bire bir denediği halde kızı olan arkadaşlar da oldu. Biz sadece şans arttırmak için bunlara dikkat ediyoruz yoksa zaten Rabbim neyi hayırlı görürse onu yaşayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…