- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.781
Yeni gördüm canim sorunu bende 2 doz oldum ama asidan öncede bebek istedim olmadi sonrada olmadi asidan mi bilemiyorum o yüzdenHoş buldum canım
Ben aşı olmadim cnm ama hamile kalan çok kişi var sitedeHoş buldum canım ya dünden beri bir soru sormuştum cevap alamadım o yüzden
Sorum şu ben alman aşısını yaptım ve gebelik düşünüyorum bende erkek bebek istiyorum Allah izniyle inşallah aşıdan sonra hamile kalan oldumu? Ben Kasım'da deneme yapacam Eylül başında 2.dozumu oldum
Aslında canım benim korkum hamile kalıp kalmamak değilde bebeğin sağlığı oyüzden endişelerim varYeni gördüm canim sorunu bende 2 doz oldum ama asidan öncede bebek istedim olmadi sonrada olmadi asidan mi bilemiyorum o yüzdenvarsa aslinda bizi bilgilendirirlerse iyi olur bende merak ettim doğrusu asidan sonra hamile kalan var mi. Bence dr lar dahi bilmiyo kesin bi etkisini bünyeye görede değişkenlik gösterebilir. Asidan 2 ay sonra kadar korunma diye duymuştum ama sadece
Anladim canim o zaman bi kac ay korunacaksin bende 2 ay çocuk düşünmedim asidan sonraAslında canım benim korkum hamile kalıp kalmamak değilde bebeğin sağlığı oyüzden endişelerim var
Korunuyorum canım Kasım'da 2 ay olacakAnladim canim o zaman bi kac ay korunacaksin bende 2 ay çocuk düşünmedim asidan sonra
Sordum canım 1 ay korun yeterli dedi aslında kimse ne olacağını bilemiyorBen aşı olmadim cnm ama hamile kalan çok kişi var sitede
Dokturuna sordun mu cnm en az 1 ay koruma diyorlardi asidan sonra ama bilemedim şimdi
Çok sağolun allah razı olsun hepsini deneyeceğim inşallah banada nasip olurIyi gunler cnm yaptiklarimi yazdim insallah faydasi
olur
Hoşgeldin canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun öncelikleHoş buldum canım ya dünden beri bir soru sormuştum cevap alamadım o yüzden
Sorum şu ben alman aşısını yaptım ve gebelik düşünüyorum bende erkek bebek istiyorum Allah izniyle inşallah aşıdan sonra hamile kalan oldumu? Ben Kasım'da deneme yapacam Eylül başında 2.dozumu oldum
Ben oldum canım tam bir ay önce denemedenYeni gördüm canim sorunu bende 2 doz oldum ama asidan öncede bebek istedim olmadi sonrada olmadi asidan mi bilemiyorum o yüzdenvarsa aslinda bizi bilgilendirirlerse iyi olur bende merak ettim doğrusu asidan sonra hamile kalan var mi. Bence dr lar dahi bilmiyo kesin bi etkisini bünyeye görede değişkenlik gösterebilir. Asidan 2 ay sonra kadar korunma diye duymuştum ama sadece
Hayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah R rana20 M Maviayyy @Birbilsem1132 @Hayallerimmm3 Ruveydam2015
Hoş buldum canım amin sağol canım seninde bebeşin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallahHoşgeldin canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun öncelikleben ağustosun 23ünde birinci dozu vuruldum Eylül 22sinde yumurtam oldu denedim tuttu Allah’ın izniyle engel değil yani aşı bende snovac oldum.
HoşgeldinizHoş buldum canım amin sağol canım seninde bebeşin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Sayfayı uzun zamandır takip ediyorum
Bende Eylül'de denemeyi çok istemiştim hata bugün adet günüm ama eşim hastalandı sonrada aşı sitresi 2 ay erteledim bakalım nasipse Kasım'da deniyecem
Hoş buldum canımHoşgeldiniz
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin sizede
Sormak istediğiniz şeylerde elimizden geldiğince yardımcı oluruzyum takibi önemli imkanınız varsa Dr kontrolünde ve aynı zamanda ovulayon testleri ile takip yapmanızı tavsiye ederim. Rahimde enfeksiyon olmaması lazım. Eşinize sperm kalitesi için takviye yapmanızı öneririm. Çünkü en büyük etken eşten gelen sperm.
Merhaba cnm nasılsın senle dua gruplarında buluşuyorduk cnm ne yaptın hamilelik falan varminyoksa hala deneme aşamasında misin cnmHoşgeldiniz
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin sizede
Sormak istediğiniz şeylerde elimizden geldiğince yardımcı oluruzyum takibi önemli imkanınız varsa Dr kontrolünde ve aynı zamanda ovulayon testleri ile takip yapmanızı tavsiye ederim. Rahimde enfeksiyon olmaması lazım. Eşinize sperm kalitesi için takviye yapmanızı öneririm. Çünkü en büyük etken eşten gelen sperm.
Merhaba dua arkadaşım benimMerhaba cnm nasılsın senle dua gruplarında buluşuyorduk cnm ne yaptın hamilelik falan varminyoksa hala deneme aşamasında misin cnm
Ben hiç kullanmadım canım. Bu tarz bitkisel ürünleri kullanırken çok dikkat etmek gerekir. Bi tarafı yaparken diğer tarafı bozabiliyor.Slm arkadaşlar hayıt otunu yada tıhumunu kullanan varmı aranızda hamile kalmak için
Aminn canım inşallahHoş buldum canımsağolun Allah razı olsun hepinizden kim ne muradı varsa versin inşallah
Bende doktor kontrolünde yapmayı düşünüyorum en önemli etken sanırım yumurtlama günü sonra taktir Allah'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?