- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.821
Canım ben 6 yıl spiraliydim 10 yılık takmıştım bidaha çocuk yapamam diyordumAmin canım cümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlarımızbende şubattan beri deniyorum kuzum Şubat Nisan Temmuz tutmadı en son eşimede dedim Eylül’de deneyelim tutmazsa ara verelim diye çünkü gerçekten test diyet ve çok aşırı yıpratmıştı beni şükür tuttu inşaallah sağlıkla oğluş tutunmuştur rabbim hepimizin muradını tez vakitte yaşamayı nasip etsin.
Canım hayıt otu kullanmadım ama Ağustos’ta soğan kürü yaptım bir de adetin ikinci günü tarçın bal çörek otu karışımı yaptım beş gün kadar kullandım bıraktım bir de çok incir yedim Eylül’de deneme yaptım. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tuttu.
Canim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnmCanım ben 6 yıl spiraliydim 10 yılık takmıştım bidaha çocuk yapamam diyordumbi anda bebek aşkı geldi bana bu sayfadaki yazıları okuya okuya küçük kızım 2016 doğumlu bukadar aradan sonra bebek nasıl olacak bilmiyorum hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum kısmet bakalım
Ben sizi hatırlıyorum. Onca belirsizliğin sıkıntının ortasında yaşadıklarınızı bir bir anlatıp aynı durumda olabilecek insanları bilgilendirmeye çalışmıştınız. Çok takdir etmiştim okurken. Umarım güzel gönlünüzün dilediği olur.kızlar merhaba dış gebelikten sonra 6 ay geçti.biliyorsunuz artık tek tüpü olmayan %50 kısır bir kişiyim.belki öbür tüpümde tıkalıdır bilemiyorum.şuan adetliyim.bu ay korunmayacağım.nasip diyorum artık umarım tekrar aynı acıları yaşamam.tekrar aranıza döndüm hayırlısı inşallah.
Benim küçük kızımda 2016 lı.Canim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnm
Benim ikizlerde 2017 liler büyük kızım 2014 lü valla ben ve eşim istiyorduk şimdi büyük kızımda hep diyo anne insAllah erkek kardeşim.olur diyo anne Allahım duamı kabul etti kardeşim karnında insAllah şimdide kabul ederde sağlıklı erkek kardeşim.olur diyoCanim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnm
Canim insllah saglikli hayirli oğluşun olurBenim ikizlerde 2017 liler büyük kızım 2014 lü valla ben ve eşim istiyorduk şimdi büyük kızımda hep diyo anne insAllah erkek kardeşim.olur diyo anne Allahım duamı kabul etti kardeşim karnında insAllah şimdide kabul ederde sağlıklı erkek kardeşim.olur diyo
Ya minik kalbini severim onlarınBenim küçük kızımda 2016 lı.Benimkilerde çok istediler kardeşlerini
En yakın zamanda kardeşiniz erkekmiş müjdesini verirsin İnşallah canım kızlarına. Ramzi teorisi tutmuştu bende kesedeki konumuna göre. 6-7-8 haftalık usg varsa baksana canım. Solda ise erkek oluyor. Benim oğlum solda kızlarım sağdaBenim ikizlerde 2017 liler büyük kızım 2014 lü valla ben ve eşim istiyorduk şimdi büyük kızımda hep diyo anne insAllah erkek kardeşim.olur diyo anne Allahım duamı kabul etti kardeşim karnında insAllah şimdide kabul ederde sağlıklı erkek kardeşim.olur diyo
Ya minik kalbini severim onların
Hayırsıyla kucağına al canım bebişiniCanim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnm
Canım sende mi bebek bekliyorsunBenim küçük kızımda 2016 lı.Benimkilerde çok istediler kardeşlerini
Amin canm aminHayırsıyla kucağına al canım bebişini
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok hecanlıyım Kasım'da ilk denememi yapacam
Amin canm amin
Hayirlisi ile sende ilk denemende güzel haber alirsin cnm
Evet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım amaCanım sende mi bebek bekliyorsun
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsun öncelikle ama gönlümden erkek evlat Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse o olurCanim insllah saglikli hayirli oğluşun olur
Çocukların duasini kabul ediyor rabbim minik kalblerindeki dualari kabul etsin bu sevinci sizde yaşayın inşllah
Cnm benim kızlar soldaydı bu defaki sağda hayırlısı olsun insAllahEn yakın zamanda kardeşiniz erkekmiş müjdesini verirsin İnşallah canım kızlarına. Ramzi teorisi tutmuştu bende kesedeki konumuna göre. 6-7-8 haftalık usg varsa baksana canım. Solda ise erkek oluyor. Benim oğlum solda kızlarım sağda
Profiline gir cnm hesap detayında bir yerde bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi seç yaziyo orada tarihi gir cikariyo sanaEvet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?