Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım ben 6 yıl spiraliydim 10 yılık takmıştım bidaha çocuk yapamam diyordumbi anda bebek aşkı geldi bana bu sayfadaki yazıları okuya okuyaküçük kızım 2016 doğumlu bukadar aradan sonra bebek nasıl olacak bilmiyorum hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum kısmet bakalım

Canim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnm

Ben sizi hatırlıyorum. Onca belirsizliğin sıkıntının ortasında yaşadıklarınızı bir bir anlatıp aynı durumda olabilecek insanları bilgilendirmeye çalışmıştınız. Çok takdir etmiştim okurken. Umarım güzel gönlünüzün dilediği olur.

Canim benim kizimda 2016 benin kizlar cok istiyordu kardeş şükür nasip etti darisi sana cnm
Benim ikizlerde 2017 liler büyük kızım 2014 lü valla ben ve eşim istiyorduk şimdi büyük kızımda hep diyo anne insAllah erkek kardeşim.olur diyo anne Allahım duamı kabul etti kardeşim karnında insAllah şimdide kabul ederde sağlıklı erkek kardeşim.olur diyo

Canim insllah saglikli hayirli oğluşun olur
Çocukların duasini kabul ediyor rabbim minik kalblerindeki dualari kabul etsin bu sevinci sizde yaşayın inşllah

En yakın zamanda kardeşiniz erkekmiş müjdesini verirsin İnşallah canım kızlarına. Ramzi teorisi tutmuştu bende kesedeki konumuna göre. 6-7-8 haftalık usg varsa baksana canım. Solda ise erkek oluyor. Benim oğlum solda kızlarım sağda

Hayırsıyla kucağına al canım bebişini
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok hecanlıyım Kasım'da ilk denememi yapacam

Canim insllah saglikli hayirli oğluşun olur
Çocukların duasini kabul ediyor rabbim minik kalblerindeki dualari kabul etsin bu sevinci sizde yaşayın inşllah
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsun öncelikle ama gönlümden erkek evlat Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse o olur

Cnm benim kızlar soldaydı bu defaki sağda hayırlısı olsun insAllahRabbim gönlüne göre versin inşallah8 haftalık usg var ama ben evde değilim.cnm usg evde

Evet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Profiline gir cnm hesap detayında bir yerde bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi seç yaziyo orada tarihi gir cikariyo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…