- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.841
Bende hiç kullanmadım bi sorayım dedim belki bilgisi olan vardırBen hiç kullanmadım canım. Bu tarz bitkisel ürünleri kullanırken çok dikkat etmek gerekir. Bi tarafı yaparken diğer tarafı bozabiliyor.
Ben kullandım cnm ve kullandigim ay hamile kaldimSlm arkadaşlar hayıt otunu yada tıhumunu kullanan varmı aranızda hamile kalmak için
Allah Hayırsıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Dimi insan gaza geliyor bir an önce bende hamile kalayım istiyor bende hep öyle oluyorduCanım ben 6 yıl spiraliydim 10 yılık takmıştım bidaha çocuk yapamam diyordumbi anda bebek aşkı geldi bana bu sayfadaki yazıları okuya okuya küçük kızım 2016 doğumlu bukadar aradan sonra bebek nasıl olacak bilmiyorum hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum kısmet bakalım
Tazeanneeee hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Ben senin bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Öyle hissediyorum nedense.
Benim ikizlerde 2017 liler büyük kızım 2014 lü valla ben ve eşim istiyorduk şimdi büyük kızımda hep diyo anne insAllah erkek kardeşim.olur diyo anne Allahım duamı kabul etti kardeşim karnında insAllah şimdide kabul ederde sağlıklı erkek kardeşim.olur diyo
Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize oğlum oluyor müjdesi vermeyi nasip etsin sağlıklaBirkaç gün girmedim, ne kadar sayfa ilerlemiş. Çok sevindim, topic hareketlenmiş.Tazeanneeee canım hayırlı olsun. Oğlum oluyor müjdesini nasip etsin Allah’ım. R rana20 cnm sen de deneme yap da şenlensin buralar
Maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun kolay sağlıklı doğumların olsunEvet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Maaşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallahAmin canım cümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlarımızbende şubattan beri deniyorum kuzum Şubat Nisan Temmuz tutmadı en son eşimede dedim Eylül’de deneyelim tutmazsa ara verelim diye çünkü gerçekten test diyet ve çok aşırı yıpratmıştı beni şükür tuttu inşaallah sağlıkla oğluş tutunmuştur rabbim hepimizin muradını tez vakitte yaşamayı nasip etsin.
Canım hayıt otu kullanmadım ama Ağustos’ta soğan kürü yaptım bir de adetin ikinci günü tarçın bal çörek otu karışımı yaptım beş gün kadar kullandım bıraktım bir de çok incir yedim Eylül’de deneme yaptım. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tuttu.
Benim adet dün yeni bitti soğan kürü ve inciri yapayım inşallah olur benimdeMaaşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
Canım bildiğiniz iyi bir fitil varmıDimi insan gaza geliyor bir an önce bende hamile kalayım istiyor bende hep öyle oluyorduolur canım Allah’ın izniyle neden olmasın sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallah Spiral çok enfeksiyon yapıyor diyorlar bir süre mutlaka fitil kullan canım deneme yapmadan önce
amin canım çok sağ ol rabbim kabul etsin dua niyetine inşaallah
Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize oğlum oluyor müjdesi vermeyi nasip etsin sağlıkla
Maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun kolay sağlıklı doğumların olsunsen neler denemiştin canım diyet test vs.. bir de Çin takvimi ne gösteriyor?
Kuzummmm ilk önce bi eşimi bulmam lazım bunun içinBirkaç gün girmedim, ne kadar sayfa ilerlemiş. Çok sevindim, topic hareketlenmiş.Tazeanneeee canım hayırlı olsun. Oğlum oluyor müjdesini nasip etsin Allah’ım. R rana20 cnm sen de deneme yap da şenlensin buralar
Canim ben hamile kaldigum ay incir ve havuc kuru yapmistim onunda faydasi olmustirBenim adet dün yeni bitti soğan kürü ve inciri yapayım inşallah olur benimde
Canımmm Hoşgeldin tekrar seni görmek güzelkızlar merhaba dış gebelikten sonra 6 ay geçti.biliyorsunuz artık tek tüpü olmayan %50 kısır bir kişiyim.belki öbür tüpümde tıkalıdır bilemiyorum.şuan adetliyim.bu ay korunmayacağım.nasip diyorum artık umarım tekrar aynı acıları yaşamam.tekrar aranıza döndüm hayırlısı inşallah.
Olur canım benim Allah’ın izniyle sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun.Benim adet dün yeni bitti soğan kürü ve inciri yapayım inşallah olur benimde
Onu al kuzum daha çok deneme yapacağın ay onu kullan. Onun dışında ben bunu kullandım hepCanım bildiğiniz iyi bir fitil varmıTazeanneeee dün bir tane paylaşmıştın onu almayı düşünüyorum
İnşallahhh dualarınıza talibimOlur canım benim Allah’ın izniyle sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun.
Onu al kuzum daha çok deneme yapacağın ay onu kullan. Onun dışında ben bunu kullandım hep
Nasıl ve hangi günler kullandınızBen kullandım cnm ve kullandigim ay hamile kaldim
Slm canım kaynattım ikisinide ayrı ayrı karıştırdım sonra birbitine ne zaman içeyimCanim ben hamile kaldigum ay incir ve havuc kuru yapmistim onunda faydasi olmustir
Cnm normalde adetin 2. Gunu başlamıyormuş ama ben adetim bittikten iki gün sonra rastladım yazıya o zaman yapmaya başladım cnm bir tatlı kaşığı bardağa koydum üstüne sıcak su ekledim 5 dk dinledikten sonra süzüp içtim sabah aksam bir bardak yumurtlama zamanına kadar yumurtlama günleri meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum cnm insAllah sende faydasını görürsünNasıl ve hangi günler kullandınız
Tmm canım sağolOlur canım benim Allah’ın izniyle sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun.
Onu al kuzum daha çok deneme yapacağın ay onu kullan. Onun dışında ben bunu kullandım hep
Amin inşallah çok sağolun allah razı olsun sizdenCnm normalde adetin 2. Gunu başlamıyormuş ama ben adetim bittikten iki gün sonra rastladım yazıya o zaman yapmaya başladım cnm bir tatlı kaşığı bardağa koydum üstüne sıcak su ekledim 5 dk dinledikten sonra süzüp içtim sabah aksam bir bardak yumurtlama zamanına kadar yumurtlama günleri meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum cnm insAllah sende faydasını görürsün
Cümlemizden canım benim sonuçta burda birbirimize yardımcı olmak için varız faydam olduysa ne mutlu banaAmin inşallah çok sağolun allah razı olsun sizden
Kuzummmm ilk önce bi eşimi bulmam lazım bunun için
Biz bi süre erteledik canım sizler şenlendirin heyecanla bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?