Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Arkadaşlar çom soru soruyorum kusura bakmayın geçen aydan doktorun yumurta geliştirici ilacı letu kaldı elimde 8 adet kullanayımmı acaba bu ayda kalanını

Dimi insan gaza geliyor bir an önce bende hamile kalayım istiyor bende hep öyle oluyordu olur canım Allah’ın izniyle neden olmasın sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallah Spiral çok enfeksiyon yapıyor diyorlar bir süre mutlaka fitil kullan canım deneme yapmadan önce
Tazeanneeee hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Ben senin bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Öyle hissediyorum nedense.
amin canım çok sağ ol rabbim kabul etsin dua niyetine inşaallah

Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize oğlum oluyor müjdesi vermeyi nasip etsin sağlıkla
Evet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun kolay sağlıklı doğumların olsun sen neler denemiştin canım diyet test vs.. bir de Çin takvimi ne gösteriyor?

Maaşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Canım bildiğiniz iyi bir fitil varmı Tazeanneeee dün bir tane paylaşmıştın onu almayı düşünüyorum

Kuzummmm ilk önce bi eşimi bulmam lazım bunun için
Biz bi süre erteledik canım sizler şenlendirin heyecanla bekliyorum ben

Canımmm Hoşgeldin tekrar seni görmek güzel
Bundan sonrası için güzel haberler alacağız senden Rabbim en kısa zamanda gönül muradınla müjdelesin inşallah

Eklentiler

• F58F7F46-9F3C-4BD2-B1C2-77FE41D255E6.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
Nasıl ve hangi günler kullandınız
Cnm normalde adetin 2. Gunu başlamıyormuş ama ben adetim bittikten iki gün sonra rastladım yazıya o zaman yapmaya başladım cnm bir tatlı kaşığı bardağa koydum üstüne sıcak su ekledim 5 dk dinledikten sonra süzüp içtim sabah aksam bir bardak yumurtlama zamanına kadar yumurtlama günleri meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum cnm insAllah sende faydasını görürsün

Amin inşallah çok sağolun allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…