Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm benim kızlar soldaydı bu defaki sağda hayırlısı olsun insAllahRabbim gönlüne göre versin inşallah8 haftalık usg var ama ben evde değilim.cnm usg evde
Hmm kızlardan farklı duruşu desene. Hadi inşallah cinsiyeti de farklıdır. Hayırlısı olsun canım. Cinsiyetini hemen göstermezse de dert etme. Benim oğlum 21. Haftada gösterdi bir hafta sonra ayrıntılıda da erkek denilince kesin inandım

İnşallah bende bi oğlum olacak mesajını paylaşırım burda ben ve benim gibi tüm isteyenler inşallah rabbim gönlümüze göre versin inşallah
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı yakisikli ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah

MasAllah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah Rabbim banada hayirli saglikli erkek evlat nasip eder insAllah

Amin canım sağol Ben 5-6 ay kadar adet bitimi denedim olmadı. Sonra 3-4 ay yumurtlama dönemi vs denedim olmadı. Hepsinden vazgeçtiğim ve akışına bıraktığım ay hamile kaldım canım. Test ve diyet yapmadım. Sadece bal tarçın çörek otu denedim o ay. Bol bol incir yedim havuç kaynatıp suyunu içtim. Çin takvimi de rus takvimi de kız diyordu. Ama umrumda değildi. Bile bile denedim kız olsa da başımın tacı olurdu.

Maşaallah canım sağlıkla gelsin nasipte varsa oluyor rabbim bizlerinde kaderine yazmış olsun erkek evlat

Kızlar bu adet kanamasına göre hamile kalma olayına be diyorsunuz? Daha öncede sormuştum, tutuyor gibi sanki. Yani adetin yoğun ve ağrılı olduğu ayda erkek tutma ihtimali daha fazla gibi. Hiç etrafınızdan duydunuz mu böyle şeyler?

Bu sitede duydum bende sadece canım benim Temmuz’da aşırı kanamam olmuştu 12gün sürmüştü hatta Ağustos’ta çok az oldu eylülde ne az ne çok dengeliydi bakalım Eylül sonrası tuttu inşaallah Allah sağlıkla erkek nasip etmiştir

Canım benim adetlerim genelde aynı yoğunlukta olur öyle aşırı kanama yada az kanama olmaz ben bunu pek anlayamıyorum

Hoşgeldiniz
İnşAllah Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip eder

Hoşgeldiniz rabbim evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, onların yanına sağlıkla erkek evlatta nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…