Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hoş geldin canım

Kızlar sipral çıkardıktan sonra adetin gecikmesi normal mi?

İnşallah canım. Kişiden kişiye değişiyor demekkiNe zaman dr a gideceksin?

Hoşgeldiniz. Allah gönlünüzdekini nasip etsin

Hoşgeldin cnm Rabbim hayırlısıyla sanada hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah canım

Hoşgeldiniz rabbim evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, onların yanına sağlıkla erkek evlatta nasip etsin.
Amin teşekkür ederim canım seninde bebeğin inşallah erkektir Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım. Kişiden kişiye değişiyor demekkiNe zaman dr a gideceksin?
Pazartesi tekrar kan vercem canım değer yükselmiş olursa inşaallah 6.haftadan sonra kalp atışı için giderim Allah nasip ederse.
Amin teşekkür ederim canım seninde bebeğin inşallah erkektir Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun Cümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlar

Pazartesi tekrar kan vercem canım değer yükselmiş olursa inşaallah 6.haftadan sonra kalp atışı için giderim Allah nasip ederse.

İnşallah, kalp atışını da duyar rahatlarsın. Sonrasında gelsin cinsiyet heyecanı

Ben kullandım cnm ve kullandigim ay hamile kaldim
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun bende bu ay hayıta başladım siz nasık kullandınız acaba demleme yöntemiylemi kaynatarakmı ? Adet görene kadarmı yoksa yumurtlamaya kadarmı ? Benim yumurtalıklar büyümediği için kullanıyorum sizde ne gibi sıkıntı vardı acaba

Tazeanneeee canım hamilelik belirtilerin nasıl varmı bir belirti

Merhaba cnm benim bir sıkıntım yoktu 5 ay cocuk için uğraştım olmadı bende hayit tohumunun yazısını okudum deneyeyim dedim demleme yöntemiyle kullandım cnm yumurtlama zamanina kadar kullandim cnm

Tazeanneeee canım hamilelik belirtilerin nasıl varmı bir belirti
Canım yarın tekrar kan vermeye gideceğim battan önce değer 42 çıkmıştı şu an adet üzerinden 4 gün geçti fakat gebelik çizgisi tamamen koyulaşmadı normal mi acaba bu durum içim hiç rahat değil şu an neden en koyu haline gelmedi R rana20 M Maviayyy B Beybipattis kızlar adet geçtikten sonra gebelik testiniz kaç gün sonra en koyu haline geldi C çizgisi kadar?

Birisi adetten bir gün sonra diğeri iki gün sonra yaptım böyle çıkıyor bugünde yaptım o da böyle ama ilk idrarla yapmadım bugün

Eklentiler

• 7BE17BAF-36F6-4EB3-A764-82C52D8537CE.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…