- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.881
Hoş geldin canımBende yeni katıldım aranıza benim de 3 kızım var Rabbim onları bize bağışlasın şimdi birde olursa oğlumuz olsun istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin
İnşallah canımBu sitede duydum bende sadece canım benim Temmuz’da aşırı kanamam olmuştu 12gün sürmüştü hatta Ağustos’ta çok az oldu eylülde ne az ne çok dengeliydi bakalım Eylül sonrası tuttu inşaallah Allah sağlıkla erkek nasip etmiştir
Hoşgeldiniz. Allah gönlünüzdekini nasip etsinBende yeni katıldım aranıza benim de 3 kızım var Rabbim onları bize bağışlasın şimdi birde olursa oğlumuz olsun istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin
Ben hiç kullanmadım cnm bilmiyorumKızlar sipral çıkardıktan sonra adetin gecikmesi normal mi?
Hoşgeldin cnmBende yeni katıldım aranıza benim de 3 kızım var Rabbim onları bize bağışlasın şimdi birde olursa oğlumuz olsun istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin
Amin teşekkür ederim canım seninde bebeğin inşallah erkektir Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinHoşgeldinizrabbim evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, onların yanına sağlıkla erkek evlatta nasip etsin.
Amin hepimize nasip etsin canım hakkımızda hayırlı kılsınHoşgeldin cnmRabbim hayırlısıyla sanada hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah canım
Amin canımHoşgeldiniz. Allah gönlünüzdekini nasip etsin
Hoş buldum canımHoş geldin canım
İnşallah canımHoşgeldiniz
İnşAllah Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip eder
Amin cnm amin hayırlısıyla insAllahAmin hepimize nasip etsin canım hakkımızda hayırlı kılsın
Pazartesi tekrar kan vercem canım değer yükselmiş olursa inşaallah 6.haftadan sonra kalp atışı için giderim Allah nasip ederse.İnşallah canım. Kişiden kişiye değişiyor demekki Ne zaman dr a gideceksin?
Amin canım Allah razı olsunAmin teşekkür ederim canım seninde bebeğin inşallah erkektir Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
İnşallah, kalp atışını da duyar rahatlarsın. Sonrasında gelsin cinsiyet heyecanıPazartesi tekrar kan vercem canım değer yükselmiş olursa inşaallah 6.haftadan sonra kalp atışı için giderim Allah nasip ederse.
Amin canım Allah razı olsunCümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlar
Amin canım sağ olİnşallah, kalp atışını da duyar rahatlarsın. Sonrasında gelsin cinsiyet heyecanı
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsunBen kullandım cnm ve kullandigim ay hamile kaldim
Pazartesi tekrar kan vercem canım değer yükselmiş olursa inşaallah 6.haftadan sonra kalp atışı için giderim Allah nasip ederse.
Amin canım Allah razı olsunCümlemize nasip olsun sağlıkla erkek evlatlar
Merhaba cnm benim bir sıkıntım yoktu 5 ay cocuk için uğraştım olmadı bende hayit tohumunun yazısını okudum deneyeyim dedim demleme yöntemiyle kullandım cnm yumurtlama zamanina kadar kullandim cnmMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsunbende bu ay hayıta başladım siz nasık kullandınız acaba demleme yöntemiylemi kaynatarakmı ? Adet görene kadarmı yoksa yumurtlamaya kadarmı ? Benim yumurtalıklar büyümediği için kullanıyorum sizde ne gibi sıkıntı vardı acaba
Canım yarın tekrar kan vermeye gideceğim battan önce değer 42 çıkmıştı şu an adet üzerinden 4 gün geçti fakat gebelik çizgisi tamamen koyulaşmadı normal mi acaba bu durum içim hiç rahat değil şu an neden en koyu haline gelmediTazeanneeee canım hamilelik belirtilerin nasıl varmı bir belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?