Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kimyasal gebelik dedikleri nasıl oluyor kanama oluyor mu adet gecikiyor mu? Sabah olsun hemen kana gideceğim moralim bozuldu

Canim niye bunlara takiliyorsun kuzum ya benim testim cok cok.silikti ikinci gunyaptigimda bile koyulasmamisti düşün 1 hafta sonra kanama olunca elinde gebelik testi yoktu bende ovülasyon testi yapmistim onda gordum koyuyu

Canim niye bunlara takiliyorsun kuzum ya benim testim cok cok.silikti ikinci gunyaptigimda bile koyulasmamisti düşün 1 hafta sonra kanama olunca elinde gebelik testi yoktu bende ovülasyon testi yapmistim onda gordum koyuyu
Ne bileyim kuzum koyulaşması gerekmiyor muydu yavaş mı yükseliyor hormon ya da yükselmedi mi sabahtan beri kafamda kuruyorum yarın ola hayrola inşaallah sağlıkla ilerliyordur

Kimyasal gebelik dedikleri nasıl oluyor kanama oluyor mu adet gecikiyor mu? Sabah olsun hemen kana gideceğim moralim bozuldu
Canim kimyasal gebelik gecirmistim biliyorsun benim cizgim hic koyu degildi git gide silinmişti sanmiyorum seninki kimyasal akilina kotu birsey getirme olumsuz düşünme cnm
Insllah Allahin izniyle değerin yukselmis olarak göreceksin
Eger icin rahat etsin diyorsan acilde kan verebilirsin cnm

Ne bileyim kuzum koyulaşması gerekmiyor muydu yavaş mı yükseliyor hormon ya da yükselmedi mi sabahtan beri kafamda kuruyorum yarın ola hayrola inşaallah sağlıkla ilerliyordur
Cnm zaten yumurtlama zamani adete 1 hafta kala iliski oldugunu dusunursen yavas yavas yükseliyor hormon
Oyuzeden yavas koyulasiyor diye düşünüyorum ben

Ne diyeceğim canım gittiğim zaman

Kanamam olmuş muydu peki canım silikleşmeye başladığı zaman?

Birisi adetten bir gün sonra diğeri iki gün sonra yaptım böyle çıkıyor bugünde yaptım o da böyle ama ilk idrarla yapmadım bugün
Ben geçen yıl kimyasal geçirmiştğm. Gittikçe silikleşmişti test. Sen de öyle değil. Kötüyü düşünme.yine de için rahat olsun diye herhangi bir acile gidebilirsin.

Ben geçen yıl kimyasal geçirmiştğm. Gittikçe silikleşmişti test. Sen de öyle değil. Kötüyü düşünme.yine de için rahat olsun diye herhangi bir acile gidebilirsin.
Gideceğim canım inşaallah akşama

İyi akşamlar arkadaşlar lütfen yardımcı olun 28 eylülde adet oldum 1 hafta sürdü bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ne yapmam gwrek dün akıntı ile çok hafif pembemsi akıntı oldu nasıl bi yol izlemeliyim

Eklentiler

• 20211010_192223.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 43
Canim keske adet bitimi testi yapmaya başlasaydın
Şimdi acaba yumurtlama oldu da catlamayami gecti bilemiyorum teste devam et bakalim nasil çıkacak

Canım kötü düşünme ya inşallah herşey yolundadır

Canim keske adet bitimi testi yapmaya başlasaydın
Şimdi acaba yumurtlama oldu da catlamayami gecti bilemiyorum teste devam et bakalim nasil çıkacak
Öyle yapayım canım çok sağol inşallah kaçırmamışımdır test geç ulaştı elime o yüzden hergün atarım size yorumladığınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…