Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tazeanneeee canım ne yaptın gittin mi acile?
Bence herşey yolunda herkesin c kadar koyu olmayabilir bunlara takılma canım
Gittim canım değerin yükselmiş önceki değerine göre dedi gebelik var dedi. Ben normal mi dedim peki pazartesiden bu yana bu kadar az artması diye o da normal çok erken mi öğrendin gebeliğini dedi herkeste bir anda iki katı artmayabilir dedi üç dört gün sonra bir daha kan ver o da artmış olursa kadın doğuma git kese için dedi. Hayırlısı inşaallah var vesvese yapmayacağım kendime sağlıkla ilerlesin.
Canım kötü düşünme ya inşallah herşey yolundadır
Yolunda kuzum inşaallah Allah’ın izniyle bende zaten kızımdada geç artmıştı regl iki gün geçmesine rağmen beta 29du kızımda.

Eklentiler

• 39DE9425-E95B-4FC8-BC9B-6FD4212261FE.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 59
Canım hiç sorun yapma bak kızında da az artmış demek ki senin vucüdun bu şekilde herkeste farklı oluyor artış. Sağlıkla ilerlesin inşallah

İnşaallah canım
canım benim ilk yaptırdığın test ile ikinci kan testi arasında kaç gün fark var. birde adet içinde herhangi bir ilaç kullandın mı inofolic gibi yada yumurta arttırıcı kolaylaştırıcı gibi ? kan değerin gerçekten az artmış doktor kontrolünde olmanda fayda var.ama önce iki kan testi arasında kaç gün var öğrenebilirmiyim

Tatlım gebeliğinin tadını çıkar. Kafanı böyle şeylere takma. O değer sağlık ocağından hastaneye, cihazdan cihaza, bünyeden bünyeye değişir. İçini ferah tut. Bebeğinde rahat rahat büyüsün anne olunca evet biraz tedirgin davranıyoruz ama her şey Rabbimin elinde. Sen duanı et sağlığına dikkat et gerisi nasip kısmet

Canım sağlık ocağında verdiğim battan 2 gün önce 42 diğeri tam 6 gün sonra 89,24 birisi sağlık ocağı sonucu birisi hastane
İnşaallah canım senin dediğin gibi farklı yerlerde olduğu için öyledir. Kendi doktorumda artış az yarın sabah gel progesteron seviyenede bakalım betada tekrarlanacak bakalım inşaallah sağlıkla devam eder onun dışında başka belirtim yok

Ne bileyim moralim bozuldu sabah nasıl gideceğim doktora bilmiyorum hayırlısı bakalım dua edin inşaallah sağlıkla devam etsin.

Allah inşallah güzel sonuçlanmasını nasip etsin.bilgisayar başında senden haber bekliyordum.bizi haberdar et.inşallah iyi olucak normal devam edicek canım.belki tutunmaya çalışıyordur ondan böyledir.bize de haber ver

canım sadece duphaston kullanmıştım onu da yine aynı doktor önermişti zaten bebeğin tutunması için progesteron seviyesinin azlığından kaynaklı sanırım
Veririm kuzum inşaallah yarın olsun bir gideyim

Arkadaşlar turkuaz kumaş üzerindekini dün yaptım kareli kağıttakini bugün yaptım ilk yaptığım adetin 13. Günü ikinci yaptığım adetin 14. Günü bilgi lütfen acemiyim ilkkez yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana

Eklentiler

• 20211011_124409.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 20211010_192127.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 47
Canım hiç sorun yapma bak kızında da az artmış demek ki senin vucüdun bu şekilde herkeste farklı oluyor artış. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşaallah. Mesela adetim geçtikten sonra 4.günde direk o 89 değerle öğrenmiş olsaydım yinede değere düşük diyebilir miydik erken öğrenmekte bir sorun ilk değer aklımı bulandırıyor

Canım yumurtlama günündesin 3 saatte bir sıvı alımına dikkat ederek tekrarla testi. Deneme yapacak mısın?

Ayy inşallah deneme yapıcam sıvı alımını 2 saat önce kestim ve ilk idrarlada yapmadım doğru yapmışmıyım acaba
Test aralarında sadece yarım bardak su iç canım 3 saat arayla devam et. İlk defa bu ay mı testle takip yapıyorsun ne kadar sürede çatlıyor Bilgin var mı? Benim mesela en son pikle çatlama arası 24 saat sürdü

İlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir

Şu an değer iyi. Farklı makinelerde farklı sonuçlar çıkabilir. Testin varsa akşama testi de dene. Sen rahat olur, hamileliğin tadını çıkar bence

Birde sağ kasığım hafif ağrıyo doğru yoldayımdır inşallah rabbim sen yardım et
Amin canım sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallah Sağdan yumurtlama oluyordur benim soldan yumurtlama olmuştu solum ağrıdı hep
İlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir
Takvimlere bakma kuzum en gerçekçi ovülasyon testte devam et sen en koyu pik görene kadar ondan sonra istediğin bir zaman deneme yaparsın çokta silikleşmesini bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…