- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.921
Tamam çok teşekkür ederimMerhaba cnm benim bir sıkıntım yoktu 5 ay cocuk için uğraştım olmadı bende hayit tohumunun yazısını okudum deneyeyim dedim demleme yöntemiyle kullandım cnm yumurtlama zamanina kadar kullandim cnm
Gittim canım değerin yükselmiş önceki değerine göre dedi gebelik var dedi. Ben normal mi dedim peki pazartesiden bu yana bu kadar az artması diye o da normal çok erken mi öğrendin gebeliğini dedi herkeste bir anda iki katı artmayabilir dedi üç dört gün sonra bir daha kan ver o da artmış olursa kadın doğuma git kese için dedi. Hayırlısı inşaallah var vesvese yapmayacağım kendime sağlıkla ilerlesin.Tazeanneeee canım ne yaptın gittin mi acile?
Bence herşey yolunda herkesin c kadar koyu olmayabilir bunlara takılma canım
Yolunda kuzum inşaallah Allah’ın izniyle bende zaten kızımdada geç artmıştı regl iki gün geçmesine rağmen beta 29du kızımda.Canım kötü düşünme ya inşallah herşey yolundadır
Canım hiç sorun yapma bak kızında da az artmış demek ki senin vucüdun bu şekilde herkeste farklı oluyor artış. Sağlıkla ilerlesin inşallahGittim canım değerin yükselmiş önceki değerine göre dedi gebelik var dedi. Ben normal mi dedim peki pazartesiden bu yana bu kadar az artması diye o da normal çok erken mi öğrendin gebeliğini dedi herkeste bir anda iki katı artmayabilir dedi üç dört gün sonra bir daha kan ver o da artmış olursa kadın doğuma git kese için dedi. Hayırlısı inşaallah var vesvese yapmayacağım kendime sağlıkla ilerlesin.
Yolunda kuzum inşaallah Allah’ın izniyle bende zaten kızımdada geç artmıştı regl iki gün geçmesine rağmen beta 29du kızımda.
canım benim ilk yaptırdığın test ile ikinci kan testi arasında kaç gün fark var. birde adet içinde herhangi bir ilaç kullandın mı inofolic gibi yada yumurta arttırıcı kolaylaştırıcı gibi ? kan değerin gerçekten az artmış doktor kontrolünde olmanda fayda var.ama önce iki kan testi arasında kaç gün var öğrenebilirmiyimİnşaallah canım
Tatlım gebeliğinin tadını çıkar. Kafanı böyle şeylere takma. O değer sağlık ocağından hastaneye, cihazdan cihaza, bünyeden bünyeye değişir. İçini ferah tut. Bebeğinde rahat rahat büyüsünGittim canım değerin yükselmiş önceki değerine göre dedi gebelik var dedi. Ben normal mi dedim peki pazartesiden bu yana bu kadar az artması diye o da normal çok erken mi öğrendin gebeliğini dedi herkeste bir anda iki katı artmayabilir dedi üç dört gün sonra bir daha kan ver o da artmış olursa kadın doğuma git kese için dedi. Hayırlısı inşaallah var vesvese yapmayacağım kendime sağlıkla ilerlesin.
Yolunda kuzum inşaallah Allah’ın izniyle bende zaten kızımdada geç artmıştı regl iki gün geçmesine rağmen beta 29du kızımda.
Canım sağlık ocağında verdiğim battan 2 gün önce 42 diğeri tam 6 gün sonra 89,24 birisi sağlık ocağı sonucu birisi hastanecanım benim ilk yaptırdığın test ile ikinci kan testi arasında kaç gün fark var. birde adet içinde herhangi bir ilaç kullandın mı inofolic gibi yada yumurta arttırıcı kolaylaştırıcı gibi ? kan değerin gerçekten az artmış doktor kontrolünde olmanda fayda var.ama önce iki kan testi arasında kaç gün var öğrenebilirmiyim
İnşaallah canım senin dediğin gibi farklı yerlerde olduğu için öyledir. Kendi doktorumda artış az yarın sabah gel progesteron seviyenede bakalım betada tekrarlanacak bakalım inşaallah sağlıkla devam eder onun dışında başka belirtim yokTatlım gebeliğinin tadını çıkar. Kafanı böyle şeylere takma. O değer sağlık ocağından hastaneye, cihazdan cihaza, bünyeden bünyeye değişir. İçini ferah tut. Bebeğinde rahat rahat büyüsünanne olunca evet biraz tedirgin davranıyoruz ama her şey Rabbimin elinde. Sen duanı et sağlığına dikkat et gerisi nasip kısmet
Ne bileyim moralim bozuldu sabah nasıl gideceğim doktora bilmiyorum hayırlısı bakalım dua edin inşaallah sağlıkla devam etsin.Tatlım gebeliğinin tadını çıkar. Kafanı böyle şeylere takma. O değer sağlık ocağından hastaneye, cihazdan cihaza, bünyeden bünyeye değişir. İçini ferah tut. Bebeğinde rahat rahat büyüsünanne olunca evet biraz tedirgin davranıyoruz ama her şey Rabbimin elinde. Sen duanı et sağlığına dikkat et gerisi nasip kısmet
Allah inşallah güzel sonuçlanmasını nasip etsin.bilgisayar başında senden haber bekliyordum.bizi haberdar et.inşallah iyi olucak normal devam edicek canım.belki tutunmaya çalışıyordur ondan böyledir.bize de haber verCanım sağlık ocağında verdiğim battan 2 gün önce 42 diğeri tam 6 gün sonra 89,24 birisi sağlık ocağı sonucu birisi hastane
İnşaallah canım senin dediğin gibi farklı yerlerde olduğu için öyledir. Kendi doktorumda artış az yarın sabah gel progesteron seviyenede bakalım betada tekrarlanacak bakalım inşaallah sağlıkla devam eder onun dışında başka belirtim yok
canım sadece duphaston kullanmıştım onu da yine aynı doktor önermişti zaten bebeğin tutunması için progesteron seviyesinin azlığından kaynaklı sanırımcanım benim ilk yaptırdığın test ile ikinci kan testi arasında kaç gün fark var. birde adet içinde herhangi bir ilaç kullandın mı inofolic gibi yada yumurta arttırıcı kolaylaştırıcı gibi ? kan değerin gerçekten az artmış doktor kontrolünde olmanda fayda var.ama önce iki kan testi arasında kaç gün var öğrenebilirmiyim
Veririm kuzum inşaallah yarın olsun bir gideyimAllah inşallah güzel sonuçlanmasını nasip etsin.bilgisayar başında senden haber bekliyordum.bizi haberdar et.inşallah iyi olucak normal devam edicek canım.belki tutunmaya çalışıyordur ondan böyledir.bize de haber ver
Amin canım Allah razı olsun inşaallah. Mesela adetim geçtikten sonra 4.günde direk o 89 değerle öğrenmiş olsaydım yinede değere düşük diyebilir miydik erken öğrenmekte bir sorun ilk değer aklımı bulandırıyorCanım hiç sorun yapma bak kızında da az artmış demek ki senin vucüdun bu şekilde herkeste farklı oluyor artış. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım yumurtlama günündesin 3 saatte bir sıvı alımına dikkat ederek tekrarla testi. Deneme yapacak mısın?Arkadaşlar turkuaz kumaş üzerindekini dün yaptım kareli kağıttakini bugün yaptım ilk yaptığım adetin 13. Günü ikinci yaptığım adetin 14. Günü bilgi lütfen acemiyim ilkkez yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana
Ayy inşallah deneme yapıcam sıvı alımını 2 saat önce kestim ve ilk idrarlada yapmadım doğru yapmışmıyım acabaCanım yumurtlama günündesin 3 saatte bir sıvı alımına dikkat ederek tekrarla testi. Deneme yapacak mısın?
Birde sağ kasığım hafif ağrıyo doğru yoldayımdır inşallah rabbim sen yardım etAyy inşallah deneme yapıcam sıvı alımını 2 saat önce kestim ve ilk idrarlada yapmadım doğru yapmışmıyım acaba
Ayrıca çok teşekkür ederim size ve burdaki herkese rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı erkek evlatlar inşallahCanım yumurtlama günündesin 3 saatte bir sıvı alımına dikkat ederek tekrarla testi. Deneme yapacak mısın?
Test aralarında sadece yarım bardak su iç canım 3 saat arayla devam et. İlk defa bu ay mı testle takip yapıyorsun ne kadar sürede çatlıyor Bilgin var mı? Benim mesela en son pikle çatlama arası 24 saat sürdüAyy inşallah deneme yapıcam sıvı alımını 2 saat önce kestim ve ilk idrarlada yapmadım doğru yapmışmıyım acaba
Amin canım amin Allah razı olsunAyrıca çok teşekkür ederim size ve burdaki herkese rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı erkek evlatlar inşallah
İlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidirTest aralarında sadece yarım bardak su iç canım 3 saat arayla devam et. İlk defa bu ay mı testle takip yapıyorsun ne kadar sürede çatlıyor Bilgin var mı? Benim mesela en son pikle çatlama arası 24 saat sürdü
Şu an değer iyi. Farklı makinelerde farklı sonuçlar çıkabilir. Testin varsa akşama testi de dene. Sen rahat olur, hamileliğin tadını çıkar benceGittim canım değerin yükselmiş önceki değerine göre dedi gebelik var dedi. Ben normal mi dedim peki pazartesiden bu yana bu kadar az artması diye o da normal çok erken mi öğrendin gebeliğini dedi herkeste bir anda iki katı artmayabilir dedi üç dört gün sonra bir daha kan ver o da artmış olursa kadın doğuma git kese için dedi. Hayırlısı inşaallah var vesvese yapmayacağım kendime sağlıkla ilerlesin.
Amin canım sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallahBirde sağ kasığım hafif ağrıyo doğru yoldayımdır inşallah rabbim sen yardım et
Takvimlere bakma kuzum en gerçekçi ovülasyon testte devam et sen en koyu pik görene kadar ondan sonra istediğin bir zaman deneme yaparsın çokta silikleşmesini beklemeİlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?