Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
İlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir
Keşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsin

Şu an değer iyi. Farklı makinelerde farklı sonuçlar çıkabilir. Testin varsa akşama testi de dene. Sen rahat olur, hamileliğin tadını çıkar bence
Öyle kuzum iyi olacak inşaallah. Var testim sabah yapmadım akşam yapsam ilk idrar olmaması etkiler mi

Tmm canım sağol

Keşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsin
Geçen ay gittim doktora çatlama iğneside vurdum ama hamile kalamadım canım bu ayda böyle deneyeyim dedim inşallah olur

Canim sivi alimina dikkat ederek 3 saat bir tekrarla testi

Bütün çile herzaman ki gibi yine kadınlara

Bütün çile herzaman ki gibi yine kadınlara
gerçektende tüm çileyi biz çekiyoruz.çatladımı çatlamadımı tuttumu tutmadımı ya düşerse ya başka bir şey var sa.dış gebelikte ölümden döndüm.çok korkuyorum hep kadınlar

Şimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yok Yarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah

Eklentiler

• 2CB00DE4-8712-4757-B9FF-1631190EA0A5.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…