- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.941
Keşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsinİlk defa yapıyorum telefondaki takvime görede perşembe gününü gösteriyo adetlerimde hep düzenlidir
Öyle kuzum iyi olacak inşaallah.Şu an değer iyi. Farklı makinelerde farklı sonuçlar çıkabilir. Testin varsa akşama testi de dene. Sen rahat olur, hamileliğin tadını çıkar bence
Tmm canım sağolAmin canım sağlıkla oğluna hamile kalırsın inşaallahSağdan yumurtlama oluyordur benim soldan yumurtlama olmuştu solum ağrıdı hep
Takvimlere bakma kuzum en gerçekçi ovülasyon testte devam et sen en koyu pik görene kadar ondan sonra istediğin bir zaman deneme yaparsın çokta silikleşmesini bekleme
Geçen ay gittim doktora çatlama iğneside vurdum ama hamile kalamadım canım bu ayda böyle deneyeyim dedim inşallah olurKeşke bir kaç ay takip yapsaydın, bazen takvim ve testler çelişebiliyor. Dr a gitme fırsatın varsa en garantisi o. Evde devam edeceksen de 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek devam et. Allah işini rasgetirsin
Canim sivi alimina dikkat ederek 3 saat bir tekrarla testiArkadaşlar turkuaz kumaş üzerindekini dün yaptım kareli kağıttakini bugün yaptım ilk yaptığım adetin 13. Günü ikinci yaptığım adetin 14. Günü bilgi lütfen acemiyim ilkkez yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana
Bütün çile herzaman ki gibi yine kadınlaraDogal yontemlerden olan “diyet”le çocugun cinsiyetini belirleme yontemi ilk onceleri bilim adamlari tarafindan kuskuyla karsilanmis ancak Kanada’da ve Rusya’da bazi doktorlar bunun mumkun olabilecegi hakkinda yayinlar yaptiktan sonra Fransa’da da Paris’te 5bin kadin uzerinde yapilan bir arastirma, “diyet” yonteminin yaklasik % 80 oraninda basariya ulasabilecegini gostermistir.
Burada prensip, yenilen gidalarin kadinin vajinasindaki pH yani asit baz sistemini etkilemesi ve bu sayede erkek ya da disi sperm hucrelerine oncelik tanimasidir.
Diyete baslamadan muhakkak doktor kontrolunden geçilmesi, bir takim hastaliklarin ekarte edilmesi ve bazen detayli bir kan tahlili yapilmasi gerekir.
Diyete hamile kalinmadan 4 ay once sadece kadin baslar.
gerçektende tüm çileyi biz çekiyoruz.çatladımı çatlamadımı tuttumu tutmadımı ya düşerse ya başka bir şey var sa.dış gebelikte ölümden döndüm.çok korkuyorum hep kadınlarBütün çile herzaman ki gibi yine kadınlara
Öyle yapıcam inşallah olurCanim sivi alimina dikkat ederek 3 saat bir tekrarla testi
Canım maşallah koyulaşmış Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur boşu boşuna sıkma canınıŞimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yokYarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah
çok güzel inşallah güzel ilerler.yarın haber verŞimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yokYarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah
Amin kuzum Allah razı olsun yok rahatladım birazCanım maşallah koyulaşmış Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur boşu boşuna sıkma canını
Amin kuzum veririm elbetteçok güzel inşallah güzel ilerler.yarın haber ver
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinŞimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yokYarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah
Amin canım cümlemizin inşaallahİnşallah rabbim gönlünüze göre versin
Maşallah koyulaşmış, içini ferah tutŞimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yokYarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah
Anladım cnm. Ne durumdasın şimdi? Tekrar test yaptın mı?Geçen ay gittim doktora çatlama iğneside vurdum ama hamile kalamadım canım bu ayda böyle deneyeyim dedim inşallah olur
Az önce yaptım bunu diğeride 3 üAmin canım cümlemizin inşaallahSenin test ne durumda pik oldu mu?
Canim masallah koyulasiyor bak hic kafani bulandirma hayirla sağlıkla geliyor oğlusunŞimdi yaptım canım sabah tekrarlarım yine doktora gitmeden. Artıyor inşaallah bir sıkıntı yokYarında ferah olumlu haberle dönerim inşaallah
Cnm pik yapmis testin devam et bakalimAz önce yaptım bunu diğeride 3 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?