Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Pik yapmış demi
Denemeyi hangi aşamada yapacaksın canım silinmeyi bekleyecek misin böyle mi deneyeceksin ?
Silinmeyi bekleyeyim diyorum biraz silikleşsin sonra yaparım diye düşünüyorum öylesi daha iyi değilmi çatlamayı göreyim öyle deneme yapayım diyorum yarın 12 gibi yine yaparım ona göre bakarız sizde yorumlarsınız

Amin canım şimdi içim rahat Allah’ın izniyle sağlıkla gelecek Sabah gideyim bakayım bir de
Canım testin güzel koyulasmis maşallah hiç kafanı bulandırma gayet güzel ilerleyip gider inşallah ben iki kez gebelik testi yaptım kopkoyu hiç görmedim kan bile vermedim ramazan ayı olunca. Büyüdü gitti işte

Canlarım güzel kardeşlerim dualarınızı bekliyorum. Tansiyonum düşmüyor. Sürekli doktor takibindeyim. Baya sıkıntılı bi surecteyim.insallah sağ salim kucağıma alırım dua edin. Pek giremiyorum aktif olamıyorum. Etiket yapan arkadaslarim donemezsem gönül koymayin.

Gecmis olsun cnm rabbim şifanı versin inşallah tansiyonun düşer biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm

Arkadaşlar bunuda şimdi yaptım yorumlarmısınız

Eklentiler

• 20211012_114352.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211012_114336.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
Elhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuş allahım banada senin gibi sağlıkla erkek evlat nasip eder sağlıkla ilerler inşaallah

Eklentiler

• 505A8DD8-935A-46A5-8F57-87E69B97AE83.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…