- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.961
20:30 da yaptığın pik canım. Diğer tek olan test ondan sonrası mı?Az önce yaptım bunu diğeride 3 ü
Amin canım şimdi içim rahat Allah’ın izniyle sağlıkla gelecekCanim masallah koyulasiyor bak hic kafani bulandirma hayirla sağlıkla geliyor oğlusun
Tmm öyle yapıcam inşallah çatlamayı görürüzCnm pik yapmis testin devam et bakalim
Yok o 20.30 da yaptığım hem tek çektim hem üçü bir arada çektim farkı görün diye20:30 da yaptığın pik canım. Diğer tek olan test ondan sonrası mı?
Denemeyi hangi aşamada yapacaksın canım silinmeyi bekleyecek misin böyle mi deneyeceksin ?Yok o 20.30 da yaptığım hem tek çektim hem üçü bir arada çektim farkı görün diye
Silinmeyi bekleyeyim diyorum biraz silikleşsin sonra yaparım diye düşünüyorum öylesi daha iyi değilmi çatlamayı göreyim öyle deneme yapayım diyorum yarın 12 gibi yine yaparım ona göre bakarız sizde yorumlarsınızDenemeyi hangi aşamada yapacaksın canım silinmeyi bekleyecek misin böyle mi deneyeceksin ?
Erkek bebeğe hamile olanlar siz ne önerirsiniz bilginize ihtiyacım var bu testlerde acemiyim yorumlarsanız sevinirimDenemeyi hangi aşamada yapacaksın canım silinmeyi bekleyecek misin böyle mi deneyeceksin ?
Ben ilk silinmede denemiştim oğlum olacak inşllah bazi arkadaşlarımız da pikte deneyende olduErkek bebeğe hamile olanlar siz ne önerirsiniz bilginize ihtiyacım var bu testlerde acemiyim yorumlarsanız sevinirim
Burada benden tecrübeli arkadaşlar var, onlar daha iyi bilirler. Ama pik yapmışExpresso bu canım yorumlarmısınız
Canım giremedim rahatsızım biraz. Testin çok guzel ilerliyorYok o 20.30 da yaptığım hem tek çektim hem üçü bir arada çektim farkı görün diye
Canım testin güzel koyulasmis maşallahAmin canım şimdi içim rahat Allah’ın izniyle sağlıkla gelecekSabah gideyim bakayım bir de
Amin cümlemizinCanım giremedim rahatsızım biraz. Testin çok guzel ilerliyorüç saatte tekrarla t ilk açılmada dene bence. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Gecmis olsun cnm rabbim şifanı versin inşallah tansiyonun düşer biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnmCanlarım güzel kardeşlerim dualarınızı bekliyorum. Tansiyonum düşmüyor. Sürekli doktor takibindeyim. Baya sıkıntılı bi surecteyim.insallah sağ salim kucağıma alırım dua edin. Pek giremiyorum aktif olamıyorum. Etiket yapan arkadaslarim donemezsem gönül koymayin.
Çok büyük geçmiş olsunGecmis olsun cnm rabbim şifanı versin inşallah tansiyonun düşer biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm
Silikleşincemi çatlama oluyo ben çatlamayı bekleyeceğim çünkü bilgi verirmisinizT cizgisine bakmalıyım demi
Elhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuşCanım testin güzel koyulasmis maşallahhiç kafanı bulandırma gayet güzel ilerleyip gider inşallah ben iki kez gebelik testi yaptım kopkoyu hiç görmedim kan bile vermedim ramazan ayı olunca. Büyüdü gitti işte
Evet canım henüz çatlamamış görünüyorT cizgisine bakmalıyım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?