- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.001
Canım benim şimdi gördüm bu mesajını nasılsın? Rabbim sağlıkla ikinizi kurtarsın zamanında sağlıkla gelsin oğlunu Allah sana bağışlasınCanlarım güzel kardeşlerim dualarınızı bekliyorum. Tansiyonum düşmüyor. Sürekli doktor takibindeyim. Baya sıkıntılı bi surecteyim.insallah sağ salim kucağıma alırım dua edin. Pek giremiyorum aktif olamıyorum. Etiket yapan arkadaslarim donemezsem gönül koymayin.
Şimdilik buralardayım canım ben görürsem elbet cevap yazarımArkadaşlar 12 gibi girermisiniz yine test yapıp ekleyeceğim yorumlarsanız ona göre hareket edecemM Maviayyy B Beybipattis Tazeanneeee Expresso
Çok sağolunŞimdilik buralardayım canım ben görürsem elbet cevap yazarım
Evet canım çatlamış epey silinmiş bir anda hiç vakit kaybetmeden hemen deneme olmalı. Rabbim sağlıkla oğluna hamile kalmayı nasip etsin
Ayyy inşallahh dua edin lütfen kimin duası tutar belli olmazEvet canım çatlamış epey silinmiş bir anda hiç vakit kaybetmeden hemen deneme olmalı. Rabbim sağlıkla oğluna hamile kalmayı nasip etsin
Birkez daha yaptım yine silikEvet canım çatlamış epey silinmiş bir anda hiç vakit kaybetmeden hemen deneme olmalı. Rabbim sağlıkla oğluna hamile kalmayı nasip etsin
Evet canım çatlamış çoktanBirkez daha yaptım yine silik
Evet olmuştu ama dediğin gibi her ay oluyordu o ayki farkı kramp batma şeklindeydi benimM Maviayyy B BeybipattisHayallerimmm3 kızlar hamile kaldığınız ay adete son 3 kala sancınız oldu mu her ayda olduğu gibi? (sizide bir rahat bırakmadım kusura bakmayın valla )
Canım hayırlı olsun evet var benimde böyleydi Allah hayırlı ömürlü salih bir evlat nasip etsin. Bu ara giremiyorum hazırlıklar, büyüklerin okulları fırsatım olmuyorHayırlı sabahlar kızlar ikinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşaallahBirkaç saat sonra ben kan vermeye inşaallah @rana20 M Maviayyy B Beybipattis Hayallerimmm3 @Ruveydam2015
hay allahım ya.burda bin çeşit şey düşündük onların yüzünden .çok şükür.tek aksilik bu kalsın cnm nazar boncuğu olsun :)Amin canım Allah razı olsun birkaç saat önce farkettik bana o 89 diye verdikleri tahlil sonucu başka hastanınmış şok olduk nasıl farketmedik iki gündür boşuna stres yaşattılar bana. E nabızdan baktım sonucum zaten o gece 254,84 çıkmış. Hastaneyi şikayet etmeyeceğimiz yer kalmayacak.
Öyle kuzum Allah beterinden korusunhay allahım ya.burda bin çeşit şey düşündük onların yüzünden .çok şükür.tek aksilik bu kalsın cnm nazar boncuğu olsun :)
Canim aksam giremedim misafirim vardi
Deneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demiCanim aksam giremedim misafirim vardiTazeanneeee söylemiş deneme oldumu?
Insllah hayirlis saglikli bir oğlus nasip.eder rabbim
Genelde tek iliski oluyor cnm tekrardan test yaptin mi?Deneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Ben de dün uyuyakalmışım. Çatlama olmuş, silikleşmesini istiyordum zaten, tam denk geldi. İnşallah oğlun tutunmuşturDeneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Amin canım Allah razı olsun seninde az kalmış artıkCanım hayırlı olsun evet var benimde böyleydi Allah hayırlı ömürlü salih bir evlat nasip etsin. Bu ara giremiyorum hazırlıklar, büyüklerin okulları fırsatım olmuyor
Yok yapayımmıGenelde tek iliski oluyor cnm tekrardan test yaptin mi?
İnşallahBen de dün uyuyakalmışım. Çatlama olmuş, silikleşmesini istiyordum zaten, tam denk geldi. İnşallah oğlun tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?