- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.981
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah sağlıkla yerleşmiş büyüyor annesi.maşallahElhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuşallahım banada senin gibi sağlıkla erkek evlat nasip eder sağlıkla ilerler inşaallah
Bebeğin inşallah erkektir erkek bebekte değer düşük oluyor diye duydum sağlıkla kucağına alırsın inşallah mesajı yazarken ezan okunuyordu dualarımdasınElhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuşallahım banada senin gibi sağlıkla erkek evlat nasip eder sağlıkla ilerler inşaallah
Canım testin büyük ihtimalle gece çata geçecek gibi bence yatmadan deneme olsun bol bol havuç ye hızlandırıyor çatlamasınıBirde çatlaması için ne tüketmeliyim ne yemeliyim canlar
Amin canım Allah razı olsun birkaç saat önce farkettik bana o 89 diye verdikleri tahlil sonucu başka hastanınmış şok olduk nasıl farketmedik iki gündür boşuna stres yaşattılar bana. E nabızdan baktım sonucum zaten o gece 254,84 çıkmış. Hastaneyi şikayet etmeyeceğimiz yer kalmayacak.maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah sağlıkla yerleşmiş büyüyor annesi.maşallah
Acaba sıvıya dikkat edip gece bidahamı yapsam testCanım testin büyük ihtimalle gece çata geçecek gibi bence yatmadan deneme olsun bol bol havuç ye hızlandırıyor çatlamasını
Birde öyle feci ağrıyoki yumurtalıklarım gece çatlar inşallah kaçırmak istemiyorumCanım testin büyük ihtimalle gece çata geçecek gibi bence yatmadan deneme olsun bol bol havuç ye hızlandırıyor çatlamasını
Bencede canım bu gece kesin çatlar bir test daha yap 3 saat sonra duruma göre denemeyi yapBunuda şimdi yaptım dün akşamdan bu akşama hala t çizgisi koyu galiba hala çatlama olmadı demiTazeanneeee M Maviayyy B Beybipattis ve ismini hatırlamadığım arkadaşlar lütfen yorumlarmısınız
Havuç ye kuzum varsaBirde çatlaması için ne tüketmeliyim ne yemeliyim canlar
üç saat sonra yap bir tane daha büyük ihtimal silinmeye geçer o zaman yaparsın denemeyi için rahat etsin en azından silinmeyi bekleyeceksin madem canımAcaba sıvıya dikkat edip gece bidahamı yapsam test
Öyle yapayımBencede canım bu gece kesin çatlar bir test daha yap 3 saat sonra duruma göre denemeyi yap
Havuç ye kuzum varsa
Evet bekleyeyim diyorum çatlama olunca olsun diyorum inşallah olurüç saat sonra yap bir tane daha büyük ihtimal silinmeye geçer o zaman yaparsın denemeyi için rahat etsin en azından silinmeyi bekleyeceksin madem canım
Şimdi tam pik demiüç saat sonra yap bir tane daha büyük ihtimal silinmeye geçer o zaman yaparsın denemeyi için rahat etsin en azından silinmeyi bekleyeceksin madem canım
Cnm kizlar yazmış takibini aksatma insllah bu gece cata gecer rahatlarsınBunuda şimdi yaptım dün akşamdan bu akşama hala t çizgisi koyu galiba hala çatlama olmadı demiTazeanneeee M Maviayyy B Beybipattis ve ismini hatırlamadığım arkadaşlar lütfen yorumlarmısınız
Ya canim bak boştan yere üzüldün oğlusun seninle inşallah sağlıkla gelsin paşanAmin canım Allah razı olsun birkaç saat önce farkettik bana o 89 diye verdikleri tahlil sonucu başka hastanınmış şok olduk nasıl farketmedik iki gündür boşuna stres yaşattılar bana. E nabızdan baktım sonucum zaten o gece 254,84 çıkmış. Hastaneyi şikayet etmeyeceğimiz yer kalmayacak.
İnşallah şimdi kestim sıvıyı gece yapıcam gönderdim havuçta aldırmaya rabbim hayırlısını nasip eder inşallah dua edinCnm kizlar yazmış takibini aksatma insllah bu gece cata gecer rahatlarsın
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla gelsinYa canim bak boştan yere üzüldün oğlusun seninle inşallah sağlıkla gelsin paşan
İnşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla oğluna hamile kalırsın bu ayİnşallah şimdi kestim sıvıyı gece yapıcam gönderdim havuçta aldırmaya rabbim hayırlısını nasip eder inşallah dua edin
Hayırlısıyla İnşallah günlerini tamamlarsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlarım güzel kardeşlerim dualarınızı bekliyorum. Tansiyonum düşmüyor. Sürekli doktor takibindeyim. Baya sıkıntılı bi surecteyim.insallah sağ salim kucağıma alırım dua edin. Pek giremiyorum aktif olamıyorum. Etiket yapan arkadaslarim donemezsem gönül koymayin.
Herkes yazmış zaten. Bu akşam silikleşirse tam zamanı. Hayırlısı olsunİnşallah şimdi kestim sıvıyı gece yapıcam gönderdim havuçta aldırmaya rabbim hayırlısını nasip eder inşallah dua edin
İnşallahAmin canım benim Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla gelsin
İnşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla oğluna hamile kalırsın bu ayTestin pikte henüz ama çatlamaya yakın olduğu için bir anda silinmeye geçiyor üç saat sonraki test büyük ihtimal biraz silik çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?