Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Elhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuş allahım banada senin gibi sağlıkla erkek evlat nasip eder sağlıkla ilerler inşaallah
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah sağlıkla yerleşmiş büyüyor annesi.maşallah

Elhamdulillah kuzum 89 olan değer iki günde 330 olmuş allahım banada senin gibi sağlıkla erkek evlat nasip eder sağlıkla ilerler inşaallah
Bebeğin inşallah erkektir erkek bebekte değer düşük oluyor diye duydum sağlıkla kucağına alırsın inşallah mesajı yazarken ezan okunuyordu dualarımdasın

maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah sağlıkla yerleşmiş büyüyor annesi.maşallah
Amin canım Allah razı olsun birkaç saat önce farkettik bana o 89 diye verdikleri tahlil sonucu başka hastanınmış şok olduk nasıl farketmedik iki gündür boşuna stres yaşattılar bana. E nabızdan baktım sonucum zaten o gece 254,84 çıkmış. Hastaneyi şikayet etmeyeceğimiz yer kalmayacak.

Ya canim bak boştan yere üzüldün oğlusun seninle inşallah sağlıkla gelsin paşan

Ya canim bak boştan yere üzüldün oğlusun seninle inşallah sağlıkla gelsin paşan
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla gelsin
İnşallah şimdi kestim sıvıyı gece yapıcam gönderdim havuçta aldırmaya rabbim hayırlısını nasip eder inşallah dua edin
İnşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla oğluna hamile kalırsın bu ay Testin pikte henüz ama çatlamaya yakın olduğu için bir anda silinmeye geçiyor üç saat sonraki test büyük ihtimal biraz silik çıkacak

Hayırlısıyla İnşallah günlerini tamamlarsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…