- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.021
Amin canımDeneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Evet çok ağrıdı ama şimdi yok ağrıAmin canımEvet canım zaten çatladıktan sonrada 24 saat canlı kalıyormuş. İlişkiden sonra ağrın oldu mu?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ilk önce hamile haberini sonra da oğlum oluyor haberini almayı nasip etsin inşallahDeneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Amin canım inşallahhh rabbim geri çevirmez bu duaları inşallahhhCanım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ilk önce hamile haberini sonra da oğlum oluyor haberini almayı nasip etsin inşallah
Bence bi test daha yap çatlama tamamen bitmiş mi diye garanti olsun
Sen gönlünü ferah tut canım Rabbim kabul olmayacak duanın hayalini kurdurmazmış inşallah seninde ömrüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazılmıştırAmin canım inşallahhh rabbim geri çevirmez bu duaları inşallahhh
İnşallahhSen gönlünü ferah tut canım Rabbim kabul olmayacak duanın hayalini kurdurmazmış inşallah seninde ömrüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazılmıştır
Bende gördüm ama hiç güvenilir gelmedi bilmiyorum yinedeArkadaşlar merhaba nasılsınız bişey sorocam bu istegramda planlama sayfaları var ne düşünüyorsunuz onlar hakkında hiç planlama yapan oldumu?
Gündüz test yapmadin mi cnm hic birtane yapsaydin en azindan silinip silinmedigine bakardinCanlar ben şimdi akşam bidaha test yapayımmı ona göre tekrar deneyelimmi
Cnm hiç güvenmiyorum onlara bana temmuz ayi icin erkek bebek demisti sadece ama mayis ayinda kaldim ben bir kac arkadas yaptirmisti cevap ederlerArkadaşlar merhaba nasılsınız bişey sorocam bu istegramda planlama sayfaları var ne düşünüyorsunuz onlar hakkında hiç planlama yapan oldumu?
Yapmadım şimdi yapsam anlarmıyım ağrım hiç kalmadı amaGündüz test yapmadin mi cnm hic birtane yapsaydin en azindan silinip silinmedigine bakardin
Canım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kalYapmadım şimdi yapsam anlarmıyım ağrım hiç kalmadı ama
Sıvıyı kestim yapıcam peki silik değilse ne anlama geliyor yapınca atarım yorumlarmısınız banaCanım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kal
Biri akşam 6 da yaptım yaptıktan sonra 4,5 tane havuç yedim hiç sıvı almadım 11,30 a kadar yaptım böyle silik çıktı deneme 1 i buldu sonrada hiç yapmadımCanım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kal
6 da yaptığımda t çizgisi tam pik yapmıştı tam kırmızıydı sonra 5,6 saat sonra böyle silik çıktıCanım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kal
Anladım canım banada hiç güvenilir gelmiyorlar o yüzden sordumCnm hiç güvenmiyorum onlara bana temmuz ayi icin erkek bebek demisti sadece ama mayis ayinda kaldim ben bir kac arkadas yaptirmisti cevap ederler
Canım inşallah hayırlı güzel bir netice alırsınAmin canım inşallahhh rabbim geri çevirmez bu duaları inşallahhh
Çoookk sağolunCanım inşallah hayırlı güzel bir netice alırsın
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?