Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Deneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Amin canım Evet canım zaten çatladıktan sonrada 24 saat canlı kalıyormuş. İlişkiden sonra ağrın oldu mu?

Deneme yaptık burdaki bilgileri uyguladım hepsini inşallah rabbim nasip eder banada tek ilişki mi olsun tam çatlamaya denk geldi demi
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ilk önce hamile haberini sonra da oğlum oluyor haberini almayı nasip etsin inşallah
Bence bi test daha yap çatlama tamamen bitmiş mi diye garanti olsun

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ilk önce hamile haberini sonra da oğlum oluyor haberini almayı nasip etsin inşallah
Bence bi test daha yap çatlama tamamen bitmiş mi diye garanti olsun
Amin canım inşallahhh rabbim geri çevirmez bu duaları inşallahhh

Arkadaşlar merhaba nasılsınız bişey sorocam bu istegramda planlama sayfaları var ne düşünüyorsunuz onlar hakkında hiç planlama yapan oldumu?

Arkadaşlar merhaba nasılsınız bişey sorocam bu istegramda planlama sayfaları var ne düşünüyorsunuz onlar hakkında hiç planlama yapan oldumu?
Cnm hiç güvenmiyorum onlara bana temmuz ayi icin erkek bebek demisti sadece ama mayis ayinda kaldim ben bir kac arkadas yaptirmisti cevap ederler

Canım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kal
Sıvıyı kestim yapıcam peki silik değilse ne anlama geliyor yapınca atarım yorumlarmısınız bana

Canım gündüz yapsaydın keşke ama yapmamışsın bence şimdi yap ama yine sıvıya dikkat ederek yap eğer hala silikse deneme yapma bence bu ay tek deneme ile kal
Biri akşam 6 da yaptım yaptıktan sonra 4,5 tane havuç yedim hiç sıvı almadım 11,30 a kadar yaptım böyle silik çıktı deneme 1 i buldu sonrada hiç yapmadım

Eklentiler

• 20211012_233144.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211012_181850.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 58
6 da yaptığımda t çizgisi tam pik yapmıştı tam kırmızıydı sonra 5,6 saat sonra böyle silik çıktı

Cnm hiç güvenmiyorum onlara bana temmuz ayi icin erkek bebek demisti sadece ama mayis ayinda kaldim ben bir kac arkadas yaptirmisti cevap ederler
Anladım canım banada hiç güvenilir gelmiyorlar o yüzden sordum
Önce Allah sonra bu sayfa bence

Çok kafam karıştı arkadaşlar şimdi yaptım böyle çıktı 1 saat önce kola içmiştim ondanmı böyle oldu kafam allak bullak

Eklentiler

• 20211013_194927.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20211013_194844.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…