Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen yanlışmı yaptım ben erkenmi deneme oldu acaba çok moralim bozuldu M Maviayyy B Beybipattis Tazeanneeee Expresso
Canım şuan herşey yolunda gayet iyi merak etme deneme zamanın güzel oldu. Dün denemeden önceki yaptığın testin de dalgalanma olmuş ki bu çok normal olabiliyor. Senin yum gece çatlamış
Dün ki birden silinme zaten bana biraz tuhaf gelmişti çünkü en son 18.15 teki testin pikti bi anda silindi gibi oldu 23 te ki testte. Hiç stres yapma denemen çok iyi oldu Rabbim oğluşuna hamile kalmanı nasip etsin inşallah

İnşallah ama hevesim kırıldı moralmen çöktüm erken oldu galiba bugünde değerlendireyimmi acaba sıvı aldım biraz ondanmı oldu bilemedim şimdi hiç sıvı almıyorum dün akşamda ilk yaptıktan sonra hiç sıvı almamıştım şimdide sıvıyı kestim 2 saat sonra bidaha deneyeceğim yumurtlama takibi yapan sayfaya sordum çatlama uzun sürebiliyomuş dün gece oda çatlamış dedi bilemedim çok moralsizim erkenmi oldu diye

Hiç canını sıkma, bence de gece çatladı. Birden böyle silinmesi bana da tuhaf gelmişti. Birdahaki testte koyuluk görürsen bugün de deneme yaparsın istersen. Olumlu düşün, olumlu olsun

Böyle çıktı ne yapmalıyım lütfen cevap

Eklentiler

• 20211013_220929.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 20211013_220916.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 71
Dün gece sağ yumurtalığım ağrıyordu bu gece ikiside bu nasıl bişey ben anlamadım bu ay hem bikaçgün soğan kürü yaptım iki kezde havuç incir kürü yaptım
Canım bencede dün gece çatlamış o hafif koyuluk çatlayan yumurtanın ömrü 24 saat olduğu için öyle çıkabiliyor. Sonuçta çatladıktan sonra 24 saat içinde yine hamile kalma şansımız var demek oluyor. İçinden deneme yapmak geliyorsa dene kuzum ama çatladığı için zaten dünden spermlerin dölleme ihtimali yüksek.

İnşallah öyledir

Kızlar biz bu aya deneme yapacağız. Eşim çok stresliydi bu ay. Spermler etkilenmiş midir? Stres olumsuz etkiliyor diye hatırlıyorum. Ben de kararsız kaldım.

Kızlar biz bu aya deneme yapacağız. Eşim çok stresliydi bu ay. Spermler etkilenmiş midir? Stres olumsuz etkiliyor diye hatırlıyorum. Ben de kararsız kaldım.
Canım bu kadar takmayın kafanıza ya rahat olun biraz sen eşine şimdiden bol bol takviye yap hem erkek spermi kendini 3 ayda yenildiği için etkilenmiş olsa bile hemen etkisi çıkmaz diye düşünüyorum ben. Pekmezi balı kuruyemişi ver dur eşine hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Canım hiç takmayın kafanıza ya benim eşimde çok heyecanlı ve stresliydi.hatta deneme yaptık ama benim hamile kalmaya ümidim yoktuyüzeysel oldu bittiydi rabbim nasip etti çok şükür

Çok kafam karıştı arkadaşlar şimdi yaptım böyle çıktı 1 saat önce kola içmiştim ondanmı böyle oldu kafam allak bullak
Canım ben rahatsız olunca pek giremiyorum ama zaten arkadaşlar yardımcı olmuş. Deneme zamanında çok güzel olmuş. Yumurtan çatlamışti sen denediginde. T artık koyu cikmiyor neden kendine bu kadar stres yapıyorsun. Sen elinden geleni yaptın artık Allah a tevekkül edip beklenecek. İnşallah oğluna hamile kalırsın

Canım hiç takmayın kafanıza ya benim eşimde çok heyecanlı ve stresliydi.hatta deneme yaptık ama benim hamile kalmaya ümidim yoktuyüzeysel oldu bittiydi rabbim nasip etti çok şükür
Sizin erkekti demi tabi oda doğru ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış nasibimizde varsa bizi bulur inşallah

İnşşallah öyle artık rabbim nasip eder diyip bekleyeceğim ama bu ay olmazsa ocak ayına erteleyeceğim bi kaç ay kendimi takip edeceğim nasip artık

Bu arada çok geçmiş olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…