Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Başkasına akıl verirken mantıklı düşünüyorum, iş kendime gelince mantık yerlerde. Yarın doktora gidicem, bakalım ne diyecek

Başkasına akıl verirken mantıklı düşünüyorum, iş kendime gelince mantık yerlerde. Yarın doktora gidicem, bakalım ne diyecek
Canım benim yaa inan öyle oluyor insan bildiğin şeyi bilmez oluyorsun kendine gelince
Bize de haber ver dr dan çıkınca çatlama iğnesi olacakmısın yine ne düşünüyorsun?

Canım benim yaa inan öyle oluyor insan bildiğin şeyi bilmez oluyorsun kendine gelince
Bize de haber ver dr dan çıkınca çatlama iğnesi olacakmısın yine ne düşünüyorsun?
Yumurtanın durumuna göre karar vereceğiz. İğne olacak bıyuttaysa iğne, çatlamaya yakınsa takiple yapacağız. Hiç hazır değilim. Heyecan yaptım şimdi

İnşşallah öyle artık rabbim nasip eder diyip bekleyeceğim ama bu ay olmazsa ocak ayına erteleyeceğim bi kaç ay kendimi takip edeceğim nasip artık
İnşaallah oğluna hamile kalırsın canım bu ay Bende senin gibi dedim Eylül sondu diyordum tam o zaman oldu seninde öyle olur inşaallah
Deneyecek misin canım bu ay?

Hayırlısı olsun inşallah şimdi bende heyecanlandım bak
Kaçıncı günün bugün test yapıyor musun?
Bugün 9. Gün. Ama adet sürem çok kısaldı birkaç gündür. Normalde 11. Gün çatlıyor. Dün uzayan akıntı geldi. Bugün bile çatlıyor olabilir. Yarın dr. A gidecem, çatlamış denem yap derse deneme yapacam, yum küçükse iğne, geç kaldın yum gitmiş derse erteleme. Bakalım hangisi olacak?”...

İnşaallah oğluna hamile kalırsın canım bu ay Bende senin gibi dedim Eylül sondu diyordum tam o zaman oldu seninde öyle olur inşaallah

Deneyecek misin canım bu ay?
Hakkımızda hayırlısı burda erkek bebek isteyenlerin hepsi bebeğim erkek mesajı atar inşalllaaahhhh

Hay maşallah kuzum Rabbim denk getirsin inşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin

Evet canım inşallah oğlumuz olacak. Rabbim gönlüne göre versin bu ay olmazsa yine denersin en hayırlı zamanda inşallah
Rabbim sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin canım amin cümlemizin gönlüne göre versin öyle zamanını bekliyo oda letu ve çatlatma iğnesi ile olmadı bakalım böyle kendiliğinden olacakmı

Ayy rabbim cennetiyle mükafatlandırsın çok üzüldüm canım başın sağolsun büyük geçmişler olsun hayırlısı olsun tez zamanda inşallah rabbim tekrar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…