- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.061
Başkasına akıl verirken mantıklı düşünüyorum, iş kendime gelince mantık yerlerdeCanım bu kadar takmayın kafanıza ya rahat olun biraz sen eşine şimdiden bol bol takviye yap hem erkek spermi kendini 3 ayda yenildiği için etkilenmiş olsa bile hemen etkisi çıkmaz diye düşünüyorum ben. Pekmezi balı kuruyemişi ver dur eşine hiç bişey olmaz Allahın izniyle
Amin, hayırlısıyla gönlündeki olsun İnşallahEvet canım sonu iyi olur inşallahh
Amin, hayırlısıyla gönlündeki olsun İnşallahEvet canım sonu iyi olur inşallahh
içimi rahatlattın, Rabbim bize de nasip etsin hayırlısıylaCanım hiç takmayın kafanıza ya benim eşimde çok heyecanlı ve stresliydi.hatta deneme yaptık ama benim hamile kalmaya ümidim yoktuyüzeysel oldu bittiydi rabbim nasip etti çok şükür
Canım benim yaa inan öyle oluyor insan bildiğin şeyi bilmez oluyorsun kendine gelinceBaşkasına akıl verirken mantıklı düşünüyorum, iş kendime gelince mantık yerlerde. Yarın doktora gidicem, bakalım ne diyecek
Yumurtanın durumuna göre karar vereceğiz. İğne olacak bıyuttaysa iğne, çatlamaya yakınsa takiple yapacağız. Hiç hazır değilimCanım benim yaa inan öyle oluyor insan bildiğin şeyi bilmez oluyorsun kendine gelince
Bize de haber ver dr dan çıkınca çatlama iğnesi olacakmısın yine ne düşünüyorsun?
Hayırlısı olsun inşallah şimdi bende heyecanlandım bakYumurtanın durumuna göre karar vereceğiz. İğne olacak bıyuttaysa iğne, çatlamaya yakınsa takiple yapacağız. Hiç hazır değilim. Heyecan yaptım şimdi
İnşaallah oğluna hamile kalırsın canım bu ayİnşşallah öyle artık rabbim nasip eder diyip bekleyeceğim ama bu ay olmazsa ocak ayına erteleyeceğim bi kaç ay kendimi takip edeceğim nasip artık
Deneyecek misin canım bu ay?Başkasına akıl verirken mantıklı düşünüyorum, iş kendime gelince mantık yerlerde. Yarın doktora gidicem, bakalım ne diyecek
Bugün 9. Gün. Ama adet sürem çok kısaldı birkaç gündür. Normalde 11. Gün çatlıyor. Dün uzayan akıntı geldi. Bugün bile çatlıyor olabilir. Yarın dr. A gidecem, çatlamış denem yap derse deneme yapacam, yum küçükse iğne, geç kaldın yum gitmiş derse ertelemeHayırlısı olsun inşallah şimdi bende heyecanlandım bak
Kaçıncı günün bugün test yapıyor musun?
Yum duruma göre karar vereceğiz bakalımİnşaallah oğluna hamile kalırsın canım bu ayBende senin gibi dedim Eylül sondu diyordum tam o zaman oldu seninde öyle olur inşaallah
Deneyecek misin canım bu ay?
Dün test yaptım, çok siliktiHayırlısı olsun inşallah şimdi bende heyecanlandım bak
Kaçıncı günün bugün test yapıyor musun?
Hakkımızda hayırlısı burda erkek bebek isteyenlerin hepsi bebeğim erkek mesajı atar inşalllaaahhhhİnşaallah oğluna hamile kalırsın canım bu ayBende senin gibi dedim Eylül sondu diyordum tam o zaman oldu seninde öyle olur inşaallah
Deneyecek misin canım bu ay?
Hay maşallah kuzum Rabbim denk getirsin inşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumBugün 9. Gün. Ama adet sürem çok kısaldı birkaç gündür. Normalde 11. Gün çatlıyor. Dün uzayan akıntı geldi. Bugün bile çatlıyor olabilir. Yarın dr. A gidecem, çatlamış denem yap derse deneme yapacam, yum küçükse iğne, geç kaldın yum gitmiş derse erteleme. Bakalım hangisi olacak?”...
Bugün de yapsaydın testi uzayan akıntı dan sonra koyulaşma başlıyor geneldeDün test yaptım, çok silikti
Amin canımHakkımızda hayırlısı burda erkek bebek isteyenlerin hepsi bebeğim erkek mesajı atar inşalllaaahhhh
Evet canım inşallah oğlumuz olacak. Rabbim gönlüne göre versin bu ay olmazsa yine denersin en hayırlı zamanda inşallahSizin erkekti demi tabi oda doğru ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış nasibimizde varsa bizi bulur inşallah
Rabbim sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin canım amin cümlemizin gönlüne göre versin öyle zamanını bekliyo oda letu ve çatlatma iğnesi ile olmadı bakalım böyle kendiliğinden olacakmıEvet canım inşallah oğlumuz olacak. Rabbim gönlüne göre versin bu ay olmazsa yine denersin en hayırlı zamanda inşallah
Ayy rabbim cennetiyle mükafatlandırsın çok üzüldüm canım başın sağolsun büyük geçmişler olsun hayırlısı olsun tez zamanda inşallah rabbim tekrar nasip etsinMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Allah razi olsun canimAyy rabbim cennetiyle mükafatlandırsın çok üzüldüm canım başın sağolsun büyük geçmişler olsun hayırlısı olsun tez zamanda inşallah rabbim tekrar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?