- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.081
Canım ne denir bilmiyorum inan başınız sağ olsun Rabbim kalbinize ferahlık teslimiyet versin inşallahMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Canım testin gebelik testiyse evet gebelik var görünüyorKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
Allah razi olsun canim emanet verdi emanetini geri aldi Emir buyuk yerden geldi canim duadan baska elimden birsey gelmiyorCanım ne denir bilmiyorum inan başınız sağ olsun Rabbim kalbinize ferahlık teslimiyet versin inşallahzor bir imtihan gerçekten ama veren de alan da Allah sakın kalbini bozma bol dua et Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Bencede var gibi kac gun geçti gununKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
Amin aminMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Var cnm hadi gözün aydin olsun Oğlusun sağlıkla gelsinKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
Ah canım ya Allah sabırlar versin başınız sağ olsunMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
3gun geçti canimBencede var gibi kac gun geçti gunun
Amiiinnn inşallah çok dua edeceğim 3kizim var bakalim inşallah gönül muradımiz olsunVar cnm hadi gözün aydin olsun Oğlusun sağlıkla gelsin
Canım başın sağolsun.Rabbim sabır versin. Çok zor ağır bir imtihan vermiş ama unutma her imtihanın mükafatı da var inşallah.Allahim yerini hayırlısıyla doldursun. Evladına hayırlı uzun ömür versinMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Allah razi olsun canimAh canım ya Allah sabırlar versin başınız sağ olsun
Allah razi olsun canimAmin amin
Cnn başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim rabbim bol bol.sabirlar versin insllah herkes bir imtihandan geçiyor. Cennette bir meleğin var insllah toparlaninca rabbim tekrar nasip eder
Allah razi olsun canim Rabbim ins ogluma benzeyen bir ogul daha nasip.etsin ins canim banada dua edin hamile arkadaslarim cennet kuşumun yerine bir ogul daha nasip.etsin ins hayirlisiylaCanım başın sağolsun.Rabbim sabır versin. Çok zor ağır bir imtihan vermiş ama unutma her imtihanın mükafatı da var inşallah.Allahim yerini hayırlısıyla doldursun. Evladına hayırlı uzun ömür versin
3gun geçti cnmBencede var gibi kac gun geçti gunun
Çok üzüldüm, başınız sağolsunMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Gebelik testiyse bence var, gözünüzaydınKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
Allah razi olsun canim insÇok üzüldüm, başınız sağolsun. Kısmeti böyleymiş. İnşallah tez zamanda, rabbim kucağınızı doldursun, hayırlısıyla sağlıkla
Evet gebelik testi canimGebelik testiyse bence var, gözünüzaydın
Evet var silik çizgiKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?