- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.101
Merhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy hamile
@buketxxx
@Ecrin7325
@Expresso
L Lilarengim1
Tazeanneeee
R rana20
@Kahverengitoka
@Zeyno19
@Hayallerimmm3. Hamile erkek
@Ruveydam2015
wenn
B Beybipattis hamile. Erkek
f1983
Hadi hayırlısı insallah ne çabuk geçiyor zaman ya darısı basima3gun geçti canim
Maalesef 10 haftalıkken kalbi durduMerhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy hamile
@buketxxx
@Ecrin7325
@Expresso
L Lilarengim1
Tazeanneeee
R rana20
@Kahverengitoka
@Zeyno19
@Hayallerimmm3. Hamile erkek
@Ruveydam2015
wenn
B Beybipattis hamile. Erkek
f1983 Hamile
Maalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Geçmiş olsun rabbim tekrar nasip etsinMaalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Benimde iki kez öyle oldu pıhtılaşma varmış kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım kızım sağlıklı doğdu çok şükürMaalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Yaa çok üzüldüm.Rabbim inşallah en kısa zamanda yerini doldursun.Maalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Canim nasilsin toparlandinmi? rabbim saglikla insllah tekrari hamile kalmayi nasip etsinMaalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Canım çok üzüldüm Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallahMaalesef 10 haftalıkken kalbi durdu
Rabbim şefaatçi kılsın size de sabırlar versinMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Allah razi olsun canim insRabbim şefaatçi kılsın size de sabırlar versin
pozitif kesinlikle hayırlısı olsun inşallahKizlar ya silik bir çizgi var gebelik mi bu
Allah sabırlar versin inşallah .çok zor Allah sağlıkla tekrar güzel haberler almayı nasip etsnMerhaba arkadas ben daha once buraya mutluluk haberimi yazmistim bi oglum olacakdi cok mutluydum ama bebegimi kayip ettim oglumu 30 haftalikkken bebegimin kalbi durmus sebebinide bulamadilar suan cok zor bi imtihandan geciyorum Allah kimseye yasatmasin
Allah razi olsun canimAllah sabırlar versin inşallah .çok zor Allah sağlıkla tekrar güzel haberler almayı nasip etsn
Amin canım inşallahpozitif kesinlikle hayırlısı olsun inşallah
Değil mi ya daha geçende konusuyorduk yumurtlama mi değerlendirelim mi diyeHadi hayırlısı insallah ne çabuk geçiyor zaman ya darısı basima
Sana da çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah tekrar olacak Rabbım en güzeliyle nasip etsinAllah razi olsun canim
İyileştim canim çok şükür şimdi adet yeni bitti yumurtalamayi degerlendirimmi diye düşünüyorum 2 ay önce mantar tedavisi oldum acaba ilaclari kullanınca mantar tamamen gecmismidir güvenemiyorum ki napsam bilemedimDeğil mi ya daha geçende konusuyorduk yumurtlama mi değerlendirelim mi diyeSen nasıl oldun iyilestin mı?
Niye öyle olmus cnm aslinda degerinde güzel ilerliyorduKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?