- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.121
Tekrar bi kontrolün yok mu bir bakil ona göre karar ver olur inşallah benim de kasiklarda karnımda batmalar acılar var değişiklikler oluyor galiba içimde darısı sana da inşallah bakalım oglusum benimledir inşallah dua et bana daİyileştim canim çok şükür şimdi adet yeni bitti yumurtalamayi degerlendirimmi diye düşünüyorum 2 ay önce mantar tedavisi oldum acaba ilaclari kullanınca mantar tamamen gecmismidir güvenemiyorum ki napsam bilemedim
Evet canım geçirmiştim Nisan ayında bir de Ağustos’ta aşı oldum acaba o mu olumsuz etki etti bilmiyorum. Pıhtılaşma olup olmadığına nasıl baktırabilirim bundan sonraki denemeler için nasip olursa yine aynı şey olmasın.Niye öyle olmus cnm aslinda degerinde güzel ilerliyordu
Hakkinda ne hayirlisi ise onu nasip etsin rabbim insllah arkasina sağlıkli bir gebeliğin olur cnm
Bir de covid geçirmiştin demi cnm sen oda pıhtılaşmaya sebeb oluyormus genelde kimyasal ondan dolayi oluyormuş
İki gün önce 330 olan bugün 351 çıktı kuzum düşüşe geçmiş artık içime sinmeyen bir şeyler vardı zaten keşke yanılsaydım.Niye öyle olmus cnm aslinda degerinde güzel ilerliyordu
Hakkinda ne hayirlisi ise onu nasip etsin rabbim insllah arkasina sağlıkli bir gebeliğin olur cnm
Bir de covid geçirmiştin demi cnm sen oda pıhtılaşmaya sebeb oluyormus genelde kimyasal ondan dolayi oluyormuş
Aaa gecmis olsun canim bakalim bende ne olacak testte gördüm çift çizgi ama pazartesi kan veririm bakalim ne olacak başım dönüyor inşallah kötü birsey olmazKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Hayırlısı buymuş canım, benim de geçen yıl olmuştu. En yakın zamanda gönlündeki gibi tekrar hamile kalırsın İnşallah.Kızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Ben regl olduğumda değer 18di. Normal regl oldum, ertesi ay tekrar deneme yaptım.Bir de tekrar kadın doğuma gideceğim ama bu durumda kürtaj olunmuyor dimi regl ne zaman olurum değer tamamen sıfırlanınca mı?
Canim kurtaj olmuyorsun değer düşünce adet oluyorsunBir de tekrar kadın doğuma gideceğim ama bu durumda kürtaj olunmuyor dimi regl ne zaman olurum değer tamamen sıfırlanınca mı?
Canim belki gec dollenmedir birde farkli hastanelerde vermistin kani demi oda farklilik olabilirİki gün önce 330 olan bugün 351 çıktı kuzum düşüşe geçmiş artık içime sinmeyen bir şeyler vardı zaten keşke yanılsaydım.
Tekrar kontrole gidim bi baktırim ona göre düşüneyim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alirizTekrar bi kontrolün yok mu bir bakil ona göre karar ver olur inşallah benim de kasiklarda karnımda batmalar acılar var değişiklikler oluyor galiba içimde darısı sana da inşallah bakalım oglusum benimledir inşallah dua et bana da
Canim kontrole gel dedi mi dokturun yoksa hamile calismasina baslayabilirsin dediyse sorun yokKizlar bi akıl verin
Tekrar kontrole gidim bi baktırim ona göre düşüneyim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini aliriz
Allah razi olsun canimSana da çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah tekrar olacak Rabbım en güzeliyle nasip etsin
Canim kontrole gel demedi bende sormayı unuttum keşke sorsaydim zaten ilaclari kullandım kovite yakalandım şimdi iyiyim yeni iyileştim acaba mantar tamamen gecmismidir benim hiç şikayetim yoktu zaten mantar enfeksiyon y spermini öldurüyoCanim kontrole gel dedi mi dokturun yoksa hamile calismasina baslayabilirsin dediyse sorun yok
Cnm telefonu falan varsa arasan mi yoksa git cnm kontrole daha iyi olur.Bir de covid geçirmişsin belki doktor deneme yapma diyebilir yada belli bir zaman sonra deneme yapabilirsin diyebilirCanim kontrole gel demedi bende sormayı unuttum keşke sorsaydim zaten ilaclari kullandım kovite yakalandım şimdi iyiyim yeni iyileştim acaba mantar tamamen gecmismidir benim hiç şikayetim yoktu zaten mantar enfeksiyon y spermini öldurüyo
Canim doktorlar genelde biliyorsun adetten sonra hesapliyorlar ben senin gibi hesaplayarak gitmistim doktor oyle birsey yok demistiKizlar ya yumurtlamadan kaç gün sonra yumurta rahime yerleşiyor biliyor musunuz? Ben 2sinde pik görmüştüm simdi kacgunluk olarak hesaplayacagim
2si 3u 7sinde oldu hepsini not aldım dr öyle diyecek evet ama ben kendi hesabımı tutacağım ondan sordum yani 2sinde olan ilişkiden sonra yumurta ne zaman rahme iniyor nette 4gun diyor ama tecrübeli arkadaşlar vardır diye sorayım dedimCanim doktorlar genelde biliyorsun adetten sonra hesapliyorlar ben senin gibi hesaplayarak gitmistim doktor oyle birsey yok demisti
2 sinde pik gördüysen ve tek iliski oldusa oyle iliski gunden hesaplayabilirsin
Sadece bu ilaçlar mantari iyilestirirmi dediğimde iyi gelir bu ilaçlar dedi ama çevrenizde mantar olupta oğlu olan var mı kızlar hiç duydunuzmuCanim kontrole gel dedi mi dokturun yoksa hamile calismasina baslayabilirsin dediyse sorun yok
Ya her ay bi engelim cikiyo bu ayda kaldı o zaman herseyde vardır bir hayır en iyisi ben tekrar gidip kontrol ettiriyim yapacak bisey yokCnm telefonu falan varsa arasan mi yoksa git cnm kontrole daha iyi olur.Bir de covid geçirmişsin belki doktor deneme yapma diyebilir yada belli bir zaman sonra deneme yapabilirsin diyebilir
Olmaz inşaallah rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almak nasip olsun.Aaa gecmis olsun canim bakalim bende ne olacak testte gördüm çift çizgi ama pazartesi kan veririm bakalim ne olacak başım dönüyor inşallah kötü birsey olmaz
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun sağlıkla erkek evlat.Hayırlısı buymuş canım, benim de geçen yıl olmuştu. En yakın zamanda gönlündeki gibi tekrar hamile kalırsın İnşallah.
Anladım canım benimde birkaç haftaya düşer mi hızlı mı düşüyorBen regl olduğumda değer 18di. Normal regl oldum, ertesi ay tekrar deneme yaptım.
Limonlu su içerim onda sıkıntı yok kuzum ama tam nedenini sorcam doktora bakalım bundan sonrasında nasıl yol izleyeceğim.Canim kurtaj olmuyorsun değer düşünce adet oluyorsun
Canim belki gec dollenmedir birde farkli hastanelerde vermistin kani demi oda farklilik olabilir
Inşallah yaniliyoruzdur cnm bak bende kimyasaldan sonra genetik test yaptirmistim kanda pihtilasma yatkinligi ciktigi kan sulandirici igne oluyorum hergun dokturm bana covid mi gecirdin demişti
Limonlu su mu icsen acaba bilemdim simdi
Uzulme ama insllah hemen arkasina bu ay olur terardan kimyasalda bekleme yok zaten
Canım okumuştum yazamadım başın sağ olsun rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin. İmtihanda kolaylık versin.Allah razi olsun canim
Allah razi olsun canimOlmaz inşaallah rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almak nasip olsun.
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun sağlıkla erkek evlat.
Anladım canım benimde birkaç haftaya düşer mi hızlı mı düşüyor
Limonlu su içerim onda sıkıntı yok kuzum ama tam nedenini sorcam doktora bakalım bundan sonrasında nasıl yol izleyeceğim.Kuzum geç döllenme bile olsa değer artıyorken durmaz sanırım keşke öyle olsa devam etse sağlıkla.
Canım okumuştum yazamadım başın sağ olsun rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin. İmtihanda kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?