Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tekrar bi kontrolün yok mu bir bakil ona göre karar ver olur inşallah benim de kasiklarda karnımda batmalar acılar var değişiklikler oluyor galiba içimde darısı sana da inşallah bakalım oglusum benimledir inşallah dua et bana da

Evet canım geçirmiştim Nisan ayında bir de Ağustos’ta aşı oldum acaba o mu olumsuz etki etti bilmiyorum. Pıhtılaşma olup olmadığına nasıl baktırabilirim bundan sonraki denemeler için nasip olursa yine aynı şey olmasın.

Bir de tekrar kadın doğuma gideceğim ama bu durumda kürtaj olunmuyor dimi regl ne zaman olurum değer tamamen sıfırlanınca mı?

İki gün önce 330 olan bugün 351 çıktı kuzum düşüşe geçmiş artık içime sinmeyen bir şeyler vardı zaten keşke yanılsaydım.

Aaa gecmis olsun canim bakalim bende ne olacak testte gördüm çift çizgi ama pazartesi kan veririm bakalim ne olacak başım dönüyor inşallah kötü birsey olmaz

Hayırlısı buymuş canım, benim de geçen yıl olmuştu. En yakın zamanda gönlündeki gibi tekrar hamile kalırsın İnşallah.

Bir de tekrar kadın doğuma gideceğim ama bu durumda kürtaj olunmuyor dimi regl ne zaman olurum değer tamamen sıfırlanınca mı?
Canim kurtaj olmuyorsun değer düşünce adet oluyorsun
İki gün önce 330 olan bugün 351 çıktı kuzum düşüşe geçmiş artık içime sinmeyen bir şeyler vardı zaten keşke yanılsaydım.
Canim belki gec dollenmedir birde farkli hastanelerde vermistin kani demi oda farklilik olabilir
Inşallah yaniliyoruzdur cnm bak bende kimyasaldan sonra genetik test yaptirmistim kanda pihtilasma yatkinligi ciktigi kan sulandirici igne oluyorum hergun dokturm bana covid mi gecirdin demişti
Limonlu su mu icsen acaba bilemdim simdi
Uzulme ama insllah hemen arkasina bu ay olur terardan kimyasalda bekleme yok zaten

Kizlar bi akıl verin
Tekrar kontrole gidim bi baktırim ona göre düşüneyim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini aliriz

Kizlar bi akıl verin

Tekrar kontrole gidim bi baktırim ona göre düşüneyim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini aliriz
Canim kontrole gel dedi mi dokturun yoksa hamile calismasina baslayabilirsin dediyse sorun yok

Canim kontrole gel dedi mi dokturun yoksa hamile calismasina baslayabilirsin dediyse sorun yok
Canim kontrole gel demedi bende sormayı unuttum keşke sorsaydim zaten ilaclari kullandım kovite yakalandım şimdi iyiyim yeni iyileştim acaba mantar tamamen gecmismidir benim hiç şikayetim yoktu zaten mantar enfeksiyon y spermini öldurüyo

Kizlar ya yumurtlamadan kaç gün sonra yumurta rahime yerleşiyor biliyor musunuz? Ben 2sinde pik görmüştüm simdi kacgunluk olarak hesaplayacagim

Cnm telefonu falan varsa arasan mi yoksa git cnm kontrole daha iyi olur.Bir de covid geçirmişsin belki doktor deneme yapma diyebilir yada belli bir zaman sonra deneme yapabilirsin diyebilir

Kizlar ya yumurtlamadan kaç gün sonra yumurta rahime yerleşiyor biliyor musunuz? Ben 2sinde pik görmüştüm simdi kacgunluk olarak hesaplayacagim
Canim doktorlar genelde biliyorsun adetten sonra hesapliyorlar ben senin gibi hesaplayarak gitmistim doktor oyle birsey yok demisti
2 sinde pik gördüysen ve tek iliski oldusa oyle iliski gunden hesaplayabilirsin

Canim doktorlar genelde biliyorsun adetten sonra hesapliyorlar ben senin gibi hesaplayarak gitmistim doktor oyle birsey yok demisti
2 sinde pik gördüysen ve tek iliski oldusa oyle iliski gunden hesaplayabilirsin
2si 3u 7sinde oldu hepsini not aldım dr öyle diyecek evet ama ben kendi hesabımı tutacağım ondan sordum yani 2sinde olan ilişkiden sonra yumurta ne zaman rahme iniyor nette 4gun diyor ama tecrübeli arkadaşlar vardır diye sorayım dedim

Sadece bu ilaçlar mantari iyilestirirmi dediğimde iyi gelir bu ilaçlar dedi ama çevrenizde mantar olupta oğlu olan var mı kızlar hiç duydunuzmu

Cnm telefonu falan varsa arasan mi yoksa git cnm kontrole daha iyi olur.Bir de covid geçirmişsin belki doktor deneme yapma diyebilir yada belli bir zaman sonra deneme yapabilirsin diyebilir
Ya her ay bi engelim cikiyo bu ayda kaldı o zaman herseyde vardır bir hayır en iyisi ben tekrar gidip kontrol ettiriyim yapacak bisey yok

Aaa gecmis olsun canim bakalim bende ne olacak testte gördüm çift çizgi ama pazartesi kan veririm bakalim ne olacak başım dönüyor inşallah kötü birsey olmaz
Olmaz inşaallah rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almak nasip olsun.
Hayırlısı buymuş canım, benim de geçen yıl olmuştu. En yakın zamanda gönlündeki gibi tekrar hamile kalırsın İnşallah.
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun sağlıkla erkek evlat.
Ben regl olduğumda değer 18di. Normal regl oldum, ertesi ay tekrar deneme yaptım.
Anladım canım benimde birkaç haftaya düşer mi hızlı mı düşüyor
Limonlu su içerim onda sıkıntı yok kuzum ama tam nedenini sorcam doktora bakalım bundan sonrasında nasıl yol izleyeceğim. Kuzum geç döllenme bile olsa değer artıyorken durmaz sanırım keşke öyle olsa devam etse sağlıkla.
Allah razi olsun canim
Canım okumuştum yazamadım başın sağ olsun rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin. İmtihanda kolaylık versin.

Allah razi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…