- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.141
Hayırlısı canım üzülme Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı hepimize nasip etsinKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Amin canım aminHayırlısı canım üzülme Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı hepimize nasip etsin
Geçmiş olsunKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Bende covit geçirdim daha önceki hamileliklerimdede pıhtılaşma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum her ay korktum şimdi açıkçası daha kötü olursa benimkiEvet canım geçirmiştim Nisan ayında bir de Ağustos’ta aşı oldum acaba o mu olumsuz etki etti bilmiyorum. Pıhtılaşma olup olmadığına nasıl baktırabilirim bundan sonraki denemeler için nasip olursa yine aynı şey olmasın.
Bende 11 inde piki gördüm bizim aynı gibi gibi aramız çok az sizden sonra ben bakalım ne olacak adet gecikmesini bekleyecez demi test içinKizlar ya yumurtlamadan kaç gün sonra yumurta rahime yerleşiyor biliyor musunuz? Ben 2sinde pik görmüştüm simdi kacgunluk olarak hesaplayacagim
İyiyim şükür, rapor temiz çıktı şükür, hemen demeyebilirsin dedi,3 ay olacak, bu ay deneyeceğim, inş tutarCanim nasilsin toparlandinmi? rabbim saglikla insllah tekrari hamile kalmayi nasip etsin
Bende ilk baş dönmesi oldu ,iştahım çoğaldı sonra adet gecikmesi inşallah senin de oğlusun sana tutunmustur çok dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir de oğlum olsun diye tüm isteyenlere versin Rabbım. Benim adetim 3gun geçmişti ağrılarım vardı ama bir ihtimal vardır belki dedim silik hayalet çizgi dedikleri çıktı ertesingun yaptım diye onda daha belirgin bakalim pazartesi gidip kan vereyim kesinleşmiş olurBende 11 inde piki gördüm bizim aynı gibi gibi aramız çok az sizden sonra ben bakalım ne olacak adet gecikmesini bekleyecez demi test için
İnşallah canım rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsinBende ilk baş dönmesi oldu ,iştahım çoğaldı sonra adet gecikmesi inşallah senin de oğlusun sana tutunmustur çok dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir de oğlum olsun diye tüm isteyenlere versin Rabbım. Benim adetim 3gun geçmişti ağrılarım vardı ama bir ihtimal vardır belki dedim silik hayalet çizgi dedikleri çıktı ertesingun yaptım diye onda daha belirgin bakalim pazartesi gidip kan vereyim kesinleşmiş olur
Aminnn sana da bana da hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip olsunİnşallah canım rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsin
Öyle düşünme canım benim içime sinmemişti hep olumsuz düşündüm sanırım kötüyü çağırdım korktuğum gibi oldu. Sen iyi düşün olumlu düşün sağlıkla nasip olsun inşaallah hepimize.Bende covit geçirdim daha önceki hamileliklerimdede pıhtılaşma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum her ay korktum şimdi açıkçası daha kötü olursa benimki
İnşaallah canım tez vakitte sağlıkla oğlumuza hamile kalıp doğurmak nasip olsunTazeanneeee canım hayırlısı böyleymiş üzülme herşey bizim için. Adetini olur denersin yine.doktorunla da görüş ona göre yol izlersin inşallah
Eşin de sende etli şeyler yiyin ayran falan içmeyin gün boyu çerez, muzKızlar ben dün doktora gittim, 2 gündür uzayan akıntım vardı ama yum çatlamamış daha. Demekki akıntıya aldanmamak lazım. Çatlatma iğnesi vuruldum, bu gece ilk deneme olacak. Neler yapsam bugün hazırlık olarak. Sanki herşeyi unuttum .
Kajuyu dayadım eşimeEşin de sende etli şeyler yiyin ayran falan içmeyin gün boyu çerez, muzgece de 2rekat namaz 3 ihlas ve yatak .eşin icin soğuk duş ve sert kahve başka aklıma gelmiyor gelirse yazarım yine
Tuzlu Fıstık ,muz, keçiboynuzu özü ver sende ye ben öyle yaptım ama bakalım cinsiyet ne olacakKajuyu dayadım eşime. Bende limonlu karbonatlı su içiyorum 1 haftadır. Akşama da et var, . Çok teşekkürler canım
Ayran,yoğurt,peynir falan yemeyin bugünKajuyu dayadım eşime. Bende limonlu karbonatlı su içiyorum 1 haftadır. Akşama da et var, . Çok teşekkürler canım
Kajuyu dayadım eşime. Bende limonlu karbonatlı su içiyorum 1 haftadır. Akşama da et var, . Çok teşekkürler canım
Evet ya, heyecan bitmiyorTuzlu Fıstık ,muz, keçiboynuzu özü ver sende ye ben öyle yaptım ama bakalım cinsiyet ne olacakhamile kalana kadar neden hamile kalmadım kalınca cinsiyet ne olacak
Aaa niye 6.aya niyeEvet ya, heyecan bitmiyor. Ama ben kararlıyım, hayırlısıyla bir hamile kalayım, 6. Ay a kadar cinsiyet öğrenmeyecem.
Küçük kızım da cinsiyet öğrenince hormonların etkisi ayrıca etraftan vah vah tüh tüh ler yüzünden hamileliği zehir etmiştim kendime. Hala kızıma karşı kendimi affedemedim bu konuda. Bu sefer cinsiyete çok takılmıyoruz aslında, evde bebek özledikAaa niye 6.aya niye
Bende 3 kiz var canim aslında bende senin gibi yapsam iyi olur çünkü bende bu dediklerini çok kötü yaşadım çevredekiler çok acımasız. Rabbım erkek evlatlar versin bize onların da çenesini kapatsın bize laf edemesinlerKüçük kızım da cinsiyet öğrenince hormonların etkisi ayrıca etraftan vah vah tüh tüh ler yüzünden hamileliği zehir etmiştim kendime. Hala kızıma karşı kendimi affedemedim bu konuda. Bu sefer cinsiyete çok takılmıyoruz aslında, evde bebek özledik. Ama yine de hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum, cinsiyet heyecanı hep kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?