Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayırlısı canım üzülme Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı hepimize nasip etsin

Bende covit geçirdim daha önceki hamileliklerimdede pıhtılaşma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum her ay korktum şimdi açıkçası daha kötü olursa benimki

Kizlar ya yumurtlamadan kaç gün sonra yumurta rahime yerleşiyor biliyor musunuz? Ben 2sinde pik görmüştüm simdi kacgunluk olarak hesaplayacagim
Bende 11 inde piki gördüm bizim aynı gibi gibi aramız çok az sizden sonra ben bakalım ne olacak adet gecikmesini bekleyecez demi test için

Canim nasilsin toparlandinmi? rabbim saglikla insllah tekrari hamile kalmayi nasip etsin
İyiyim şükür, rapor temiz çıktı şükür, hemen demeyebilirsin dedi,3 ay olacak, bu ay deneyeceğim, inş tutar Allah sizlerinde hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Herkese çok teşekkür ederim

Bende 11 inde piki gördüm bizim aynı gibi gibi aramız çok az sizden sonra ben bakalım ne olacak adet gecikmesini bekleyecez demi test için
Bende ilk baş dönmesi oldu ,iştahım çoğaldı sonra adet gecikmesi inşallah senin de oğlusun sana tutunmustur çok dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir de oğlum olsun diye tüm isteyenlere versin Rabbım. Benim adetim 3gun geçmişti ağrılarım vardı ama bir ihtimal vardır belki dedim silik hayalet çizgi dedikleri çıktı ertesingun yaptım diye onda daha belirgin bakalim pazartesi gidip kan vereyim kesinleşmiş olur

İnşallah canım rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsin

Kızlar ben dün doktora gittim, 2 gündür uzayan akıntım vardı ama yum çatlamamış daha. Demekki akıntıya aldanmamak lazım. Çatlatma iğnesi vuruldum, bu gece ilk deneme olacak. Neler yapsam bugün hazırlık olarak. Sanki herşeyi unuttum.

Bende covit geçirdim daha önceki hamileliklerimdede pıhtılaşma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum her ay korktum şimdi açıkçası daha kötü olursa benimki
Öyle düşünme canım benim içime sinmemişti hep olumsuz düşündüm sanırım kötüyü çağırdım korktuğum gibi oldu. Sen iyi düşün olumlu düşün sağlıkla nasip olsun inşaallah hepimize.
Tazeanneeee canım hayırlısı böyleymiş üzülme herşey bizim için. Adetini olur denersin yine.doktorunla da görüş ona göre yol izlersin inşallah
İnşaallah canım tez vakitte sağlıkla oğlumuza hamile kalıp doğurmak nasip olsun

Eşin de sende etli şeyler yiyin ayran falan içmeyin gün boyu çerez, muz gece de 2rekat namaz 3 ihlas ve yatak .eşin icin soğuk duş ve sert kahve başka aklıma gelmiyor gelirse yazarım yine

Eşin de sende etli şeyler yiyin ayran falan içmeyin gün boyu çerez, muz gece de 2rekat namaz 3 ihlas ve yatak .eşin icin soğuk duş ve sert kahve başka aklıma gelmiyor gelirse yazarım yine
Kajuyu dayadım eşime. Bende limonlu karbonatlı su içiyorum 1 haftadır. Akşama da et var, . Çok teşekkürler canım

Kajuyu dayadım eşime. Bende limonlu karbonatlı su içiyorum 1 haftadır. Akşama da et var, . Çok teşekkürler canım
Tuzlu Fıstık ,muz, keçiboynuzu özü ver sende ye ben öyle yaptım ama bakalım cinsiyet ne olacak hamile kalana kadar neden hamile kalmadım kalınca cinsiyet ne olacak

Tuzlu Fıstık ,muz, keçiboynuzu özü ver sende ye ben öyle yaptım ama bakalım cinsiyet ne olacak hamile kalana kadar neden hamile kalmadım kalınca cinsiyet ne olacak
Evet ya, heyecan bitmiyor. Ama ben kararlıyım, hayırlısıyla bir hamile kalayım, 6. Ay a kadar cinsiyet öğrenmeyecem.

Aaa niye 6.aya niye
Küçük kızım da cinsiyet öğrenince hormonların etkisi ayrıca etraftan vah vah tüh tüh ler yüzünden hamileliği zehir etmiştim kendime. Hala kızıma karşı kendimi affedemedim bu konuda. Bu sefer cinsiyete çok takılmıyoruz aslında, evde bebek özledik. Ama yine de hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum, cinsiyet heyecanı hep kalsın

Bende 3 kiz var canim aslında bende senin gibi yapsam iyi olur çünkü bende bu dediklerini çok kötü yaşadım çevredekiler çok acımasız. Rabbım erkek evlatlar versin bize onların da çenesini kapatsın bize laf edemesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…