- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.161
AmiiinBende 3 kiz var canim aslında bende senin gibi yapsam iyi olur çünkü bende bu dediklerini çok kötü yaşadım çevredekiler çok acımasız. Rabbım erkek evlatlar versin bize onların da çenesini kapatsın bize laf edemesinler
Canım merhaba inşallah rabbim bu sefer erkekAmiiin. Herkes bir şekilde yaşıyor maalesef. Allah gönlümüzdeki nasip etsin
Merhaba, Amin çok teşekkürlerCanım merhaba inşallah rabbim bu sefer erkekevlat nasip eder
Canım sen 3.kizindada bu tür şeyleri denilerek mi hamile kaldin
Bende öyle yapacam erken öğrenmeyecem etrafın yüzünden böyle oluyo zaten yoksa evladını severken cinsiyetemi bakıyosun hayır ama bu etraf yüzünden böyle oluyorKüçük kızım da cinsiyet öğrenince hormonların etkisi ayrıca etraftan vah vah tüh tüh ler yüzünden hamileliği zehir etmiştim kendime. Hala kızıma karşı kendimi affedemedim bu konuda. Bu sefer cinsiyete çok takılmıyoruz aslında, evde bebek özledik. Ama yine de hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum, cinsiyet heyecanı hep kalsın
Allah kızlarını salihlerden eylesin inşallah canım ben yanlış anlamışım insanın nasibinde ne varsa o oluyor her şeyin hayırlısını dilemek lazım ben 3.kizima kamileyken ilk doktor erkek demişti taaki 6.aya kadarMerhaba, Amin çok teşekkürler2 kızım var benim. Küçük kızımda dr a gitmiştim akşama çatlar demişti o akşam ilişki olmuştu. Ayrıca ateş ölçmüştüm, fitil kullanmıştım, kısa bir süre de beslenmeye dikkat etmiştim.rabbim minik bir prenses nasip etti
Kızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bCanım geçmiş olsunKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Sağ ol canımCanım geçmiş olsun
En son güzel artmıştı ya.saglik olsun.en sağlıklısı ve hayırlısı olsun inşallah canımKızlar benim kimyasalmış sağlıkla devam etmedi değer artışı durdu testlerimde silikleşmeye başladı doktorda sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti zaten. Nasip olmadı vardır bir hayır.
Canım senin kimyasala gere son değerin yüksek kimyasal değil o bence.basladimi kanaman.deger düştü mu? Neye göre kimyasal dediler benim kimyasalda 28 e kadar cıktı.doktor rahime bir temas etmiş.tutunamamis dedi o zaman.senin durumun 300lerde bir değerdi.sasirdim kaldimSağ ol canım
Iki kızım var yerleşme kanaması yaşamamıştım.onun cinsiyetle ilgisi yok.yapi rahim yapısından o benceKizlar ya birsey soracağım suan yumurtlama günüyle hamile kalıp cinsiyete erkek olacak olacak olan arkadaşlar yerleşme kanamasi yaşadınız mı? Amca kızı var diyor ki yerleşme kanamasi erkek bende olmadı kanama falan
İnşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip olur da kimsenin lafına bakmayızBende öyle yapacam erken öğrenmeyecem etrafın yüzünden böyle oluyo zaten yoksa evladını severken cinsiyetemi bakıyosun hayır ama bu etraf yüzünden böyle oluyor
Aynı dr mu 6. Ayında kız dediAllah kızlarını salihlerden eylesin inşallah canım ben yanlış anlamışım insanın nasibinde ne varsa o oluyor her şeyin hayırlısını dilemek lazım ben 3.kizima kamileyken ilk doktor erkek demişti taaki 6.aya kadarsonra sıradan bir kontrol gününde doktor kızınız sağlıkli dedi ben önce bir şok geçirdim nasıl yani kız dedim erkek degilmi dedim yok ben burda kız görüyorum dedi canım herseylerim onlar benim. Ben şimdi yine bebek düşünüyorum ama önce hayırlısını istiyorum inşallah rabbim gönlümüzdeki ni nasip eder bizlere tüm isteyenlere
Aynen işte insanlar rahat bırakmıyo ayyy yinemi kız demeler erkek bebeklerini nazar ederiz diye korkup göstermeyenlermi dersin neler neler gördüm az ağlamadım gecelerce rabbim biliyo yaşadıklarımı ben elimi açtım ondan istedim elimden geleni yaptım rabbime tevekkül ettim verirse mutluluk olur vermezsede hayırlısı buymuş der evladımı büyütürüm sağlıkla inşallahİnşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip olur da kimsenin lafına bakmayız. Evlat, evlattır tabi. Binlerce şükür onları verene
Zaten kızlarda olmuyor diyor erkekte oluyormuşIki kızım var yerleşme kanaması yaşamamıştım.onun cinsiyetle ilgisi yok.yapi rahim yapısından o bence
Evet ya saklıyorlar doğru dediniz öyle saçma ki yiyecem sanki oğlunuAynen işte insanlar rahat bırakmıyo ayyy yinemi kız demeler erkek bebeklerini nazar ederiz diye korkup göstermeyenlermi dersin neler neler gördüm az ağlamadım gecelerce rabbim biliyo yaşadıklarımı ben elimi açtım ondan istedim elimden geleni yaptım rabbime tevekkül ettim verirse mutluluk olur vermezsede hayırlısı buymuş der evladımı büyütürüm sağlıkla inşallah
Yok be annem bende üstüne görmüş abimde yerleşme bile yasamamis sanmamZaten kızlarda olmuyor diyor erkekte oluyormuş
Ya canim ben ilk kızımda yaşamıştım.sonra ikisinde yaşamadım.simdi yine yaşamadım o da bugün bana öyle dedi bende sorayım kızlara elbet bu konuda bilgileri olan vardır dedimYok be annem bende üstüne görmüş abimde yerleşme bile yasamamis sanmamarkadasimin bir kızı bir oğlu var.onlarda olmamış.simdi 3ye hamile bunda olmuş.yerlesme kanaması diye birşey olduğunu 3.gebelikte öğrendim diyor
Aman atmış yok öyle birşeyYa canim ben ilk kızımda yaşamıştım.sonra ikisinde yaşamadım.simdi yine yaşamadım o da bugün bana öyle dedi bende sorayım kızlara elbet bu konuda bilgileri olan vardır dedim3 kizdan sonra 1ogul hevesiyle olunca insan herseyden nem kapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?