Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Günaydın kızlar, biz 36 saatin dolmasını bekledik oyüzden sabah deneme yaptık. Gerisi Rabbimden. Tazeanneeee ne yaptın canım? Bir gelişme var mı?
Hayırlısı olsun canım sağlıkla oğluna hamile kalıp doğması nasip olsun Ben bir daha kan vermedim ağrı kanama hiçbir şey yok salı günü doktora gideceğim.

Son bir testim vardı sabah yaptım silinmiş mi iyice diye durum bu.
Sanki geçen haftaki testin de böyleydi. Eğer kimyasalsa hala neden bu kdar koyu? Yarın doktora gitmek en mantıklısı olacak. Benim kiyasalım kısa sürmüştü. Diğer geçiren arkadaşlar da yorum yapsın tabi. Hayırlısı neyse o olsun diyelim

Evet canım geçen hafta koyuydu perşembe silikti bugünde böyle. en fazla kaç oldu mesela beta değerleriniz kimyasal geçirenler?

Kızlarrrrrrr esra ezmeci varmış biliyomusunuz tuzlu suyu uygulayanlar hamile kalıyormuş çoğunluklada erkek oluyormuş ben iki gün sonra öğrendim denemeden yaptım bilginiz varmı

Kızlarrrrrrr esra ezmeci varmış biliyomusunuz tuzlu suyu uygulayanlar hamile kalıyormuş çoğunluklada erkek oluyormuş ben iki gün sonra öğrendim denemeden yaptım bilginiz varmı
Ben onu dün tesadüfen gördüm, hadi bunu da yapayım elime mi yapışacak dedim. Alakası var mıdır gerçekten bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…