- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.181
İnşallah Rabbım bize hayırlı erkek evlatlar versin de bizde o duyguyu yaşayalımAman atmış yok öyle birşeyrahat ol sen
Hayırlısı olsun canım sağlıkla oğluna hamile kalıp doğması nasip olsunGünaydın kızlar, biz 36 saatin dolmasını bekledik oyüzden sabah deneme yaptık. Gerisi Rabbimden. Tazeanneeee ne yaptın canım? Bir gelişme var mı?
Rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallahhh üçümüzde ard arda yız bakalım ne olacakGünaydın kızlar, biz 36 saatin dolmasını bekledik oyüzden sabah deneme yaptık. Gerisi Rabbimden. Tazeanneeee ne yaptın canım? Bir gelişme var mı?
Amin canım, hepimizinHayırlısı olsun canım sağlıkla oğluna hamile kalıp doğması nasip olsunBen bir daha kan vermedim ağrı kanama hiçbir şey yok salı günü doktora gideceğim.
Amin, hepimize İnşallah. Heyacanlı bekleyiş artıkRabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallahhh üçümüzde ard arda yız bakalım ne olacak
Son bir testim vardı sabah yaptım silinmiş mi iyice diye durum bu.Amin canım, hepimizin. Tekrar test yaptın mı peki?
Sanki geçen haftaki testin de böyleydi. Eğer kimyasalsa hala neden bu kdar koyu? Yarın doktora gitmek en mantıklısı olacak. Benim kiyasalım kısa sürmüştü. Diğer geçiren arkadaşlar da yorum yapsın tabi. Hayırlısı neyse o olsun diyelimSon bir testim vardı sabah yaptım silinmiş mi iyice diye durum bu.
Evet canım geçen hafta koyuydu perşembe silikti bugünde böyle.Sanki geçen haftaki testin de böyleydi. Eğer kimyasalsa hala neden bu kdar koyu? Yarın doktora gitmek en mantıklısı olacak. Benim kiyasalım kısa sürmüştü. Diğer geçiren arkadaşlar da yorum yapsın tabi. Hayırlısı neyse o olsun diyelim
Bende hicbirsey yok sizde durumlar nasıl. Yarın kan vereyim bakalim ne olacakRabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallahhh üçümüzde ard arda yız bakalım ne olacak
Senin bat geçmişti dimi canım gebelik vardı sanırım görmüştüm testlerini başkasıyla karıştırmıyorsamBende hicbirsey yok sizde durumlar nasıl. Yarın kan vereyim bakalim ne olacak
Evet aynen canım geçti ama bakalımSenin bat geçmişti dimi canım gebelik vardı sanırım görmüştüm testlerini başkasıyla karıştırmıyorsam
Hayırlısı olsun canım sağlıkla tamamlamak nasip olsunEvet aynen canım geçti ama bakalım
28 ekim ama iki üç gündür sivilce çıktı yüzümde hiç çıkmazdıAmin, hepimize İnşallah. Heyacanlı bekleyiş artıksenin bat ne zaman?
Benim de 30. Sivilce belirti olabilir28 ekim ama iki üç gündür sivilce çıktı yüzümde hiç çıkmazdı
Ben onu dün tesadüfen gördüm, hadi bunu da yapayım elime mi yapışacak dedimKızlarrrrrrr esra ezmeci varmış biliyomusunuz tuzlu suyu uygulayanlar hamile kalıyormuş çoğunluklada erkek oluyormuş ben iki gün sonra öğrendim denemeden yaptım bilginiz varmı
İnşallah vardır denemekten ne çıkar yapsınlar kızlarBen onu dün tesadüfen gördüm, hadi bunu da yapayım elime mi yapışacak dedim. Alakası var mıdır gerçekten bilmiyorum
Ben geçen ay vurundum ama olmadı hamile kalamadım bu ay bakalım olucakmıBenim de 30. Sivilce belirti olabilir. Ben çatlatma iğnesi vurulduğum için hiçbir belirtiye takılmayacam
Nedir canım o merak ettimBen onu dün tesadüfen gördüm, hadi bunu da yapayım elime mi yapışacak dedim. Alakası var mıdır gerçekten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?