Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Nedir canım o merak ettim
"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu" şöyle birşey demiş kadın. Ben tesadüf bir yorum da gördüm, oğlum oldu demiş. Hadi deneyeyim dedim, ama bir yorumla da gruba önermeyeyim dedim, isterseniz yapın

Hanımlar merhaba bende sizi uzaktan okuyarak takip ediyordum yumurtalama günü ilişki cinsel perhiz ve sağdan yumurtlayarak hamile kaldım şuan 10 uncu haftadayız henüz cinsiyet belli değil ama çok merak ediyorum sizce yorumu olan var mı şimdiden teşekkürler şu Kandil günü Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Eklentiler

• 9A1D1B2E-203D-44E3-8853-A86837797A30.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 57
Cnm benim erkek bende kanama oldu bildigi adet kanamasiydi ama ben kan sulandirici kullaniyorum.dokturum iğne yapmış demişti

Hayirli olsun gebeliginiz 6 ve 7 haftalik usg varsa cnm ona gore ramzi teorisine bakayim
Ikra meyra var ona atarsan yorum yapar cnm rabbim gönlündeki nasip etsin insllah

Hiç anlamam inşallah erkektir

Sağlıkla gelsin İnşallah. Yumurtamayı testle mi takip ettiniz? Cinsiyete az kalmış. İnşallah gönlünüzdekidir

Benim yumurtlama günü yoğun bir ağrım oluyor ve yumurtalama bitince hemen kesiliyor sabahtan ağrım başladı akşam üzeri akıntım yoğunlaştı ve değerlendirdik sabahına da ağrım geçmişti benim ikinci çocuğum ilkinde test ile takip etmiştim o yüzden az çok vücudumu tanıyorum artık Expresso

Zamanlama güzel olmuş. Ramzi ye göre de erkekmiş. Hadi İnşallah sevinçli haberlerinizi bekliyoruz

Çok kolay yapılır bu ☺

Arkadaşlar sayfa üyelerinden deneme yapıp yani burdaki önerileri uygulayıp yumurtlama takibi yapıp kız bebeğe hamile olan varmı hiç

Çok teşekkürler Allah razı olsun cümlemizin inşallah M Maviayyy
Karındansa erkek canım bencede sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İlk çocuğunuzun cinsiyeti ne acaba testle takip etmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…