Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Testle takip etmiştim ancak ilk bebek olduğu için cinsel perhiz ve tek ilişki kuralına uymamıştım yani gün aşırı ilişki olmuştu hayırlısı oymuş ve kızım oldu şimdi ikinci için kurallara daha çok uydum ancak diyet yapmadım Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah Tazeanneeee

Amin canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Canım ne kızlarımda ne de oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım. Ablam kızında yaşadı oğlunda yaşamadı. Annem de ne kızlarda ne oğlanlarda yaşamamış. Takılma böyle şeylere insanlar kendi yaşadığına göre yorumluyor bence. Genellemeye gerek yok.

Hayırlısı olsun hakkında. Her şerde bir hayır varmış. Belirsizlik daha zor yarına daha netleşir herşey. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan bir sürü kişi okudum bu forumlarda.
Öyle kuzum sağlıkla yeniden nasip olsun bana ve her isteyene Önce bir şu durumumdan çıkayım adet ne zaman olcam bilmiyorum doktor bir ay sonra olursun demişti en son bakalım yarın ne diyecek

Evet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Canim hayırlısıyla kucağına al inşallah neler yaptın testmi yaptın yoksa doktor kontrolü mu ?bende erkek bebek istiyorum da o yüzden soruyorum

Günaydın kızlar, biz dün gece de deneme yaptık, doktor öyle demişti. Bugün dr a gidip çatlamış mı diye kontrol ettirecem. Sonrası kader kısmet
Gittin mi canım çatlamış mı?
Hiç umut yok mu acaba? Bugün de test yaptın mı? Kanaman da yok, belki sağlıklıdır
Yok testim kalmadı artık yapmadım. Amin canım sağlıklı olsun inşaallah allahtan ümit kesilmez kanama yok ağrı yok hiçbir belirtimde yok.

Gittin mi canım çatlamış mı?

Yok testim kalmadı artık yapmadım. Amin canım sağlıklı olsun inşaallah allahtan ümit kesilmez kanama yok ağrı yok hiçbir belirtimde yok.
Çatlamış evet, zamanla güzel olmuş dedi dr ama, kader kısmet. Sen de yarın dr a gidince bizi haberdar et.

Canim hayırlısıyla kucağına al inşallah neler yaptın testmi yaptın yoksa doktor kontrolü mu ?bende erkek bebek istiyorum da o yüzden soruyorum
Yok kuzum 4-5 ay adet bitimi denedim( bi kaç kişiden adet bitimi erkek olduğunu duymuştum) olmadı. Sonra 4-5 ay yumurtlamayı takip ettim olmadı. Hiç birşey yapmıyorum dediğim ay hamile kaldım. Hamile kalabilmek için bal tarçın çörek otu yedim incir havuç kürü yaptım. Kız erkek fark etmez hamile kalayım da dedim. O ay oldu bebişim. Nasibimde varmış oldu Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin İnşallah. Rabbim isteyenlere ve sana da nasip etsin İnşallah canım.

Seninki erkekmiydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…