- 21 Aralık 2016
- 376
- 858
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.221
Amin canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunTestle takip etmiştim ancak ilk bebek olduğu için cinsel perhiz ve tek ilişki kuralına uymamıştım yani gün aşırı ilişki olmuştu hayırlısı oymuş ve kızım olduşimdi ikinci için kurallara daha çok uydum ancak diyet yapmadım Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah Tazeanneeee
Hadi inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın canım.catlamistir inşallahGünaydın kızlar, biz dün gece de deneme yaptık, doktor öyle demişti. Bugün dr a gidip çatlamış mı diye kontrol ettirecem. Sonrası kader kısmet
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahGünaydın kızlar, biz dün gece de deneme yaptık, doktor öyle demişti. Bugün dr a gidip çatlamış mı diye kontrol ettirecem. Sonrası kader kısmet
Sağol cnm, AmiiinHadi inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın canım.catlamistir inşallah
Canım ne kızlarımda ne de oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım. Ablam kızında yaşadı oğlunda yaşamadı. Annem de ne kızlarda ne oğlanlarda yaşamamış. Takılma böyle şeylere insanlar kendi yaşadığına göre yorumluyor bence. Genellemeye gerek yok.Ya canim ben ilk kızımda yaşamıştım.sonra ikisinde yaşamadım.simdi yine yaşamadım o da bugün bana öyle dedi bende sorayım kızlara elbet bu konuda bilgileri olan vardır dedim3 kizdan sonra 1ogul hevesiyle olunca insan herseyden nem kapıyor
Sağ ol canım yarına randevu aldım bakalım netleşir artık sonuç ne çıkacak bende bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkında. Her şerde bir hayır varmış. Belirsizlik daha zor yarına daha netleşir herşey. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan bir sürü kişi okudum bu forumlarda.Sağ ol canım yarına randevu aldım bakalım netleşir artık sonuç ne çıkacak bende bekliyorum
Öyle kuzum sağlıkla yeniden nasip olsun bana ve her isteyeneHayırlısı olsun hakkında. Her şerde bir hayır varmış. Belirsizlik daha zor yarına daha netleşir herşey. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan bir sürü kişi okudum bu forumlarda.
Hiç umut yok mu acaba? Bugün de test yaptın mı? Kanaman da yok, belki sağlıklıdırÖyle kuzum sağlıkla yeniden nasip olsun bana ve her isteyeneÖnce bir şu durumumdan çıkayım adet ne zaman olcam bilmiyorum doktor bir ay sonra olursun demişti en son bakalım yarın ne diyecek
Canim hayırlısıyla kucağına al inşallah neler yaptın testmi yaptın yoksa doktor kontrolü mu ?bende erkek bebek istiyorum da o yüzden soruyorumEvet canım 28 haftalık hamileyim. Oğlum olacak nasipse. Şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor bilemedim bilsem yapacağım ama
Gittin mi canım çatlamış mı?Günaydın kızlar, biz dün gece de deneme yaptık, doktor öyle demişti. Bugün dr a gidip çatlamış mı diye kontrol ettirecem. Sonrası kader kısmet
Yok testim kalmadı artık yapmadım. Amin canım sağlıklı olsun inşaallah allahtan ümit kesilmez kanama yok ağrı yok hiçbir belirtimde yok.Hiç umut yok mu acaba? Bugün de test yaptın mı? Kanaman da yok, belki sağlıklıdır
Çatlamış evet, zamanla güzel olmuş dedi dr ama, kader kısmetGittin mi canım çatlamış mı?
Yok testim kalmadı artık yapmadım. Amin canım sağlıklı olsun inşaallah allahtan ümit kesilmez kanama yok ağrı yok hiçbir belirtimde yok.
Yok kuzum 4-5 ay adet bitimi denedim( bi kaç kişiden adet bitimi erkek olduğunu duymuştum) olmadı. Sonra 4-5 ay yumurtlamayı takip ettim olmadı. Hiç birşey yapmıyorum dediğim ay hamile kaldım. Hamile kalabilmek için bal tarçın çörek otu yedim incir havuç kürü yaptım. Kız erkek fark etmez hamile kalayım da dedim. O ay oldu bebişim. Nasibimde varmış oldu Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin İnşallah.Canim hayırlısıyla kucağına al inşallah neler yaptın testmi yaptın yoksa doktor kontrolü mu ?bende erkek bebek istiyorum da o yüzden soruyorum
Seninki erkekmiydi cnmYok kuzum 4-5 ay adet bitimi denedim( bi kaç kişiden adet bitimi erkek olduğunu duymuştum) olmadı. Sonra 4-5 ay yumurtlamayı takip ettim olmadı. Hiç birşey yapmıyorum dediğim ay hamile kaldım. Hamile kalabilmek için bal tarçın çörek otu yedim incir havuç kürü yaptım. Kız erkek fark etmez hamile kalayım da dedim. O ay oldu bebişim. Nasibimde varmış oldu Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin İnşallah.Rabbim isteyenlere ve sana da nasip etsin İnşallah canım.
Hadi hayırlısı canım sağlıkla oğluna hamile kalıp sağlıkla doğurmak nasip olsun.Çatlamış evet, zamanla güzel olmuş dedi dr ama, kader kısmet. Sen de yarın dr a gidince bizi haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?